*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

am revenit!!!

Da fetelor, am nascut. Cateva rectificari, ca asa e cand dai izmene pe calator...

Bebe Stefan Daniel s-a nascut pe 2 ian la 7:45, natural cu peridurala care s-a prins doar pe o parte... deci tot pe "live". 2645 gr si 49 cm cu APGAR 10. S-a cam grabit el, dar tot raul spre bine, ca nu mai suportam de nici o culoare!

Am facut si modificarea in listuta, ca sa nu va bateti capul.

Suntem bine, am ajuns acasa dupa 5 zile de stat in spital. Bebe papa tzitzi si doarme tot timpul. E un piticlontz, dar murim de dragul lui. Chiar si cel mare l-a primit cu incantare. Ma ajuta la baie, la schimbat...

Am sa incerc sa pun si poze. Oricum, e cel mare leit! deci ta-su intreg...

Altfel, e mult mai cuminte ca cel mare pana acum. Doarme singurel la el in patut si plange doar cand ii e foame.

Are abia o saptamana si o zi si deja am scapat de buricut! Le face el pe toate iute-iute!

Cam astea.

Felicitari si celorlalte fete care au nascut intre timp. Sper sa-mi fac vreme sa citesc din urma sa aflu ce si cum.

Va pup, multumesc de urari si mai apar cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

kalosalina, si eu am ajuns la santaje din-astea, pai hai barbate, de dragul lui mami si al lui bebe... plus ca bebe meu e sus, n-ajunge el sa-i dea in cap!
si i-am zis ca copilul trebuie sa se invete cu greutatile in viata, asta sa-i fie lui problema cea mai mare! sa afle din vreme cum se fac copiii!!

fetelor, ma bucur ca mesajul meu si-a atins tinta! stoisor, eu pe langa lecturi de vacanta, pe care n-o sa mai apuc sa le fac dup-aia, imi tot trag filme si vad seriale de comedii (ultima pasiune e Little britain, trag episoade de pe net, mai am doar 2 de vazut, trebuie apoi sa schimb stilul), deci nu TV, ci "pastilute" de-astea. cand se termina, poate ajung ca irinouka si laura_dimitris cu Y&R, tot spalare de creier se cheama!
mai fac curat pe calculator in muzica, mai aranjez pozele in albume, fac liste cui trebuie sa-i trimit mail dupa eveniment, cum o sa facem mobila din dormitorul nostru etc. mintea lasata libera are tendinte serioase spre haos, am zis ca daca epuizez subiectele, proiectez casa pe care o s-o avem, cum o sa arate, cum o sa fie camerele etc. asta ca sa pun eu ordine in minte, ca altfel ne mananca gandurile arbitrare.
dar repet, noi o facem pe minte si nu ea pe noi! sa nu uitati nici o clipa cine e la comanda!

va si fac galerie mai pe seara, va las pana atunci sa va pregatiti!! (mai putin anaandrei, care e relax! super !!

Monica 40s3z ZEN

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Fetelor,cand vad cum va pregatiti pt ziua de maine,ce trairi,ce sentimente aveti,la mine se lasa cu lacrimi,sa dea DD sa aveti cei mai frumosi si sanatosi copii pe care ii puteati dori,fiti convinse ca totul va fi bine atat pt voi cat si pt bebelusi sa va spun ceva cred ca eu am emotii mai mari decat voi daca m-ati vedea acum....noroc ca sunt sg acasa

,pregatesc galeria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Fetelor unde ati disparut?
Vreau sa va intreb ceva: oare sexul ajuta la deschiderea colului?

Poze
A venit Bebica!!!

37+

AMR maxim 3 saptamani!

Alina mai ai putin si nasti........
Ajuta sexul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Buna dimineata si bine v-am regasit.Nu am citit nimic de capitole intregi, avem probleme destul de serioase si nu le dam de capat. Pana una -alta am nevoie de ajutorul vostru !!!!!
Spuneti-mi si mie ce fel de lapte ( formula) sa-i dau fetitei, pt. ca trebuie sa intrerup alaptatul la san.
Cand ne mai linistim, si ne rezolvam problemele , am sa intru sa va povestesc mai multe.
Felicitari fetelor care au nescut intre timp. Sa aveti numai bebei sanatosi, si voi sa fiti la fel.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

bb PATRICIA ALEXIA

In primul rind felicitari tuturor mamicilor care deja isi tin in brate puii.

Irlandeza- foloseste cu incredere Enfamil sau Similac .Preferabil alege o formula care are fier.Amindoua sunt foarte renumite si folosite aici.Foloseste-le cu incredere.Eu asta i-am dat fiului meu.
Multa sanatate la bb !

neda

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mult noroc maine fetelor care nasc!

Ca tot sunt in prima zi de relash, Ozi s-a imbolnavit. Are febra mare, o doare rau capul, are dureri in gat, polipii sunt inflamati, sinuzita, dureri de burta (care s-au lasat cu varsaturi). Pare gripa dar ma tem si ca a racit serios...de cand cu zapada a mers cam in fiecare zi aproape 2 ore la saniush. I-am dat oscilococcinum la 6 ore, nurofen alternat cu calpol la 4 ore, ceai si supa calda. Nu am cum sa merg la dr cu ea sa vedem dak e cazul de antibiotic dar o mai las noaptea asta...dak apar puncte de puroi pe amigdale e trist...Mi-e mila de ea ca o doare rau capushorul. Mititica incepuse sa planga ca ma imbolnaveste si il gripeaza si pe Tudor.

37 Tudor Gabriel
AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

quote:
Originally posted by carmen e

Noi aseara am facut o eco de trim III si a iesit ca bb are o intarziere de crestere de 2 sapt, ar trebui sa fie de 37 de sapt si arata de 35 de sapt, iar de crescut nu va mai creste cu siguranta . Iar maine fac cezariana, pt ca nu mai are rost sa stea bb degeaba, sunt atat de speriata, chiar nu stiu la ce sa ma astept, sper ca bb sa fie sanatos chiar daca e mai micut.
Sa ne tineti pumnii sa fie bb sanatos!
Offff vad ca si alte fete se vaita de intarzierea de crestere, voua vi sa spus de la ce este intarzierea asta?????? care ar fi cauza?????????
Acum merg sa fac bagajul pt ca nici nu il am terminat si nici tragere de inima nu am sa il fac.

louiza iti doresc sa te ridici cat mai repede din pat si sa mergi sa iti vezi printesa.

lala 20 - bafta multa bebelinei tale , sa creasca mai repde si sa vina cu mami acasa.

cum creste
Carmen 37 + David Alexandru AMR 13 ZILE !!!

Carmeneu zic sa ai incredere in dr tau si sa mergi sa-l scoti pe bb.Eu am patit asa acu 2 ani.Bb a inceput sa sufere pt ca nu primea suficienta hrana si am ajuns la urgenta.Era sa il pierd.Mi-au zis ca daca nu il scoteau in ziua aceea pe bb , murea.
Nu vreau sa te ingrijorezi, dar e o treaba serioasa.Si btw, bb meu s-a nascut mult mai micut decit al tau si uite ca acum e mare si sanatos.
Iti tin pumnii !

neda

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

MONICA DOCDECAP,
ai pus fotocopii cu paginile in franceza despre BB in pozitie posterioara? Unde?

Ca pe mine ma intereseaza, daca nu e deranjul prea mare...
BB al meu e in pozitie posterioara (e pe dreapta cu spatele la burta mea, adica OIDP, in franceza, cea mai rea pozitie cu capul in jos - de fapt se poate si mai rau, cred, se poate sa-si prezinte fruntea sau fata in loc sa-si prezinte motul capului!!! mai are timp sa se fataie...)

MULTAM!
Micsunea
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Doniro, Camiedi, Zerilouiza felicitari pentru bebei, sa fie sanatosi, mancaciosi si sa va aduca numai bucurii. Iar voua mamicilor va doresc refacere rapida si mult laptic.

Ellenuta, Carmene, Anandrei

Cate un set de majorete pt fiecare...
Nu-mi vine a crede cu cat calm vorbiti si va pregatiti pt ziua de maine. Sper sa fiu si eu la fel de calma ca voi cand o fi momentul. Va pe toate

36 Razvan Gabriel

AMR 4 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Buna fetelor....

..in primul rand vreau sa felicit toate proaspetele mamici (defapt toate mamicile din luna ianuarie ...pentru ca de acolo n-am mai intrat...cred...sorry) de-a Dumnezeu sanatate atat lor cat si celor dragi lor....clopotzei sanatosi si mancaciosi si cat mai putine probleme....

...ma bucur de vestile bune aduse de [red]Lalad]...Doamne ajuta sa fie bine...

[red]Ellenutza iti tin pumnii...Doamne ajuta sa fie totul bine....si nu-ti face probleme ...azi am implinit si noi fix 40 de saptamani...suntem cam in aceeasi oala...te pup....

...vreau sa va mai spun ca nu am apucat sa citesc mare lucru...am spicuit doar....asta,pentru ca m-a luat o raceala de stau de cateva zile in pat...si nu mai imi trece nicicum....am mancat atatea fructe...am baut atatea ceaiuri cu miere si cu lamaie....de-mi ies deja pe urechi...si lamaia imi face si un drag de acid....doar sa ma tine bine....ei...toate o sa treaca..pana la urma...

...ce mai vreau sa spun...azi implinim 40 de saptamani.....bebe e cu capul fixat...dar,,,eu nu prea simt mare lucru (sau nu recunosc eu contractiile )...simt doar asa niste crampe ...niste miscari putin dureroase si atat....vom vedea mai tarziu...

..oricum, sa stiti ca mi-e fost foarte dor de voi...de abia am asteptat sa mai citesc cate cava si sa aflu cati clopotzei avem...

..ma intorc acum in pat...ca iar am 38 de grade,febra...

...va pup si sa auzim doar de bine....Doamne ajuta...

AMR 5 zile
Cristina 39+ si bebe Mara Bianca

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput