*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (118)*
Raspunsuri - Pagina 11
irinouka spune:
neatza!
monica-doc, uite ca nu esti singura care se trezeste "cu noaptea-n cap'. :-))) aseara n-am mai rezistat pe scaun, ma rupea spatele si n-am apucat sa fac completarile alea. am vazut mesajul de la nour pe PM la zuze, cu data nasterii. am lasat UM cu semn de intrebare si aia e. de restul s-a ocupat tinna
.
am primit mesaj de la miri, zice ca a doua noapte cu sacha a fost de exceptie, flacaul a dormit si a mancat ca la carte si era f incantata. ii e foaaaaaarte dor de zuze si asteapta cu nerabdare sa revina-n "stup". :-)
imi fac si eu mea culpa ca am uitat sa o felicit pe camiedi pt bebel!
mama si copilul, sa fiti sanatosi si sa creasca mare si destept!
fetele cu masuratorile, nu va mai faceti atata sange rau, ca va incarcati negativ, complet aiurea. aparatele-s aparate, realitatea "pe teren" poate fi cu totul alta. de unde atata presiune pe fiecare, atata stres ca bebe ba e mare, ba e mic? cititi de o mie de ori mesajul lui docdecap, ca tare bine va zice.
toate fetele speriate.
carmen, definitivarea bagajului si gandul ca vine bebe sunt momente asa speciale, e pacat sa le strici gandindu-te numai la ce-ar putea merge rau...
ellenuta, it's now ori maine, nu? tinem pumnii!
irlandeza, imi pare tare rau ca aveti probleme, asteptam sa se rezolve cat mai repede si sa poti reveni ca sa ne povestesti.
irina
40
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Anandrei spune:
Da, laura, maine facem ceza! Si de-abia astept!!!! 
Fetelor, credeti-o pe docdecap, ca mare dreptate are!!! Viata ti-o faci grea si prin felul in care gandesti! Uneori situatiile rele exista doar la noi in cap! Haideti sa nu fim ca babele si sa ne "aoleu-im" toata ziua! Ganditi pozitiv! Sunt puii nostri pe care ii tot asteptam de atata timp! Muahhhh!(i-am furat pupicul lui miri, ca ea "pupa" asa
). Pup fetele si ma fac gradinar: scot morcovi
!
Ana-Maria
39+ cu David
si tati Andrei 
AMR O ZI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Ellenuta spune:
eu am indeplinit o parte din planul pe azi .. adica m-am epilat partial .. oricum aveam cateva fire crescute pe care le-am alergat cu aparatu' brown .. mi-am dat putin si pe la fofo dar a durut ca dracii ca mi-a prins pielea .. oricum si acolo tot asa sta situatia, cateva fire .. diseara il pun pe domnu' sot sa treaca la "aparat" ..
deci mai am diseara sa ma spal pe cap si sa o fac mumoasa pe d-na fofo .. bagajul mic e gata, in bagajul mare mai am de bagat uleiul de corp si trusa de machiaj ..
irinuka .. dupa cum se vede treaba, ziua cea mare va fi maine! nu am avut nicio contractie de luni!!! bebe a fost foarte agitat aseara si azi dimineata .. simteam ca ma furnica pe col ..
Doamne ajuta sa fie totul bine si sa trecem sanatoase si cu bebei sanatosi la scutece!!!
40+
EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
anca.b spune:
fetelor, am si eu o intrebare. stiu ca intr-ul din capitolele trecute ati explicat cum se fac tampoanele din vata si tifon. nu mai stiti in care? caut de ceva vreme si nu gasesc...
m-am apucat de facut bagajul pt spital si mi-am dat seama ca am luat vata si tifonul, dar stau si ma uit la ele...nu stiu cit de mari, cit de groase ar trebui sa fie...greu frate...eu o sa-mi iau cu mine si niste absorbante always...poate nu se prinde nimeni pe acolo si ma lasa sa le folosesc...
Anca
36+ cu
Stefan
creata2008 spune:
Ce nu mi-e mie clar... Placenta e imbatranita? Exista ceva probleme pentru care bebelul nu mai ia in greutate? Sau care e treaba? Pentru ca un retard de crestere e cam... ciudat, nu stiu ce sa zic. In mod normal, echograful are o marja de eroare de +/- 2-3 saptamani. Plus ca o echo de trimestrul 3 e dificil de efectuat. Adica e mult mai greu sa fie masurate bine toate oasele si organele, el nu mai sta decat ghemuit, oasele, care sunt deja mari, dau niste umbre ciudate si numai un medic experimentat isi poate da seama care e umbra si care indica o problema.
D-asta sunt asa circumspecta... Si eu as fi super ingrijorata in locul tau, dar, pe de alta parte, erori si greseli cu duiumul s-au intamplat la greu. Si nu numai la noi, la odisee, dar in mod deosebit la noi. Asa ca, cel mai bine, fii increzatoare in DD si nu te agita mai mult decat e cazul, pentru ca starea ta emotionala se transmite si nu e bine deloc. Mai ales ca tu vei avea nevoie de toate fortele si puterile dupa aceasta cezariana. Care, totusi, este o operatie, deci cu recuperare mai lenta.
Despre marime... eu ma asteptam ca Mariuca sa aiba undeva in jur de 2.500 kg la o echo si ea avea vreo 2, parca. Si am intrebat-o de ce anume e asa mica, daca sunt probleme. Si mi-a zis ca nu toti copiii se nasc la 4 kile', ca sunt diferiti inca incepand din burta. Tot pe acolo iese, iar afara incepe sa ia in greutate foarte bine. Ca atare, sa nu ma agit. Pana la urma, sanatoasa sa fie!
Deci eu zic asa! Daca te linisteste, trage o tura de plans, dar apoi calmeaza-te si gandeste la rece si obiectiv, realist, ai grija sa nu-ti uiti ceva din bagaj, incearca sa te motivezi pozitiv. Eventual, daca crezi ca te ajuta, poti sa te mai duci la inca o echografie, dar nu prea stiu cine te primeste de azi pe azi.
Eu zic ca o sa fie bine, capul sus! Diseara ne bagam si la niste pampoane si atunci o sa-ti mai treaca emotiile!
quote:
Originally posted by carmen e
Noi aseara am facut o eco de trim III si a iesit ca bb are o intarziere de crestere de 2 sapt, ar trebui sa fie de 37 de sapt si arata de 35 de sapt, iar de crescut nu va mai creste cu siguranta . Iar maine fac cezariana, pt ca nu mai are rost sa stea bb degeaba, sunt atat de speriata, chiar nu stiu la ce sa ma astept, sper ca bb sa fie sanatos chiar daca e mai micut.
Sa ne tineti pumnii sa fie bb sanatos!
Offff vad ca si alte fete se vaita de intarzierea de crestere, voua vi sa spus de la ce este intarzierea asta?????? care ar fi cauza?????????
Acum merg sa fac bagajul pt ca nici nu il am terminat si nici tragere de inima nu am sa il fac.
louiza iti doresc sa te ridici cat mai repede din pat si sa mergi sa iti vezi printesa.
lala 20 - bafta multa bebelinei tale , sa creasca mai repde si sa vina cu mami acasa.
cum creste
Carmen37 +
David Alexandru AMR 13 ZILE !!!
![]()
![]()
anca.b spune:
Yeeee!
am reusit sa activez si PM...si cu asta ma chinuiam de ceva vreme, ca nu stiam unde sa intru si ce sa fac...
Anca
36+ cu
Stefan
irinouka spune:
anandrei, ai super atitudine pt maine! multa bafta iti doresc, totul va fi exact asa cum ti-ai imaginat. mi-a placut mult postarea ta despre cele 9 luni cu burtica.
irina
40
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irinouka spune:
quote:
Originally posted by anca.b
fetelor, am si eu o intrebare. stiu ca intr-ul din capitolele trecute ati explicat cum se fac tampoanele din vata si tifon. nu mai stiti in care? caut de ceva vreme si nu gasesc...
m-am apucat de facut bagajul pt spital si mi-am dat seama ca am luat vata si tifonul, dar stau si ma uit la ele...nu stiu cit de mari, cit de groase ar trebui sa fie...greu frate...eu o sa-mi iau cu mine si niste absorbante always...poate nu se prinde nimeni pe acolo si ma lasa sa le folosesc...
Anca36+ cu
Stefan
uffff nu mai stiu...incearca sa dai o cautare prin google. dimensiunea tampoanelor, stai calma, variaza de la un "produs" la altul, cel putin la mine nu au iesit doua identice. a dat o zuza un punct de reper misto: cam cat un ambalat de placinta de la mc donald's. :-) bine, nu exista reguli, tu pleaca de la premisa ca o sa curga mult lichid si ca e de preferat sa nu schimbi tamponul la 10 minute dupa ce l-ai pus.
irina
40
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Ellenuta spune:
aha .. si am uitat sa va spun .. l-sm pacalit pe tata sa ma duca in carrefour ..
hi hi hi ..!! o sa iasa bitzi o mareee plimbareata .. cum de altfel suntem si eu si tati ..![]()
40+
EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
creata2008 spune:
Irlandeza, imi pare rau ca sunt probleme, dar asta sa fie cea mai mica dintre ele, sa o treci pe Patricia pe lapte praf! Ai grija de voi si asteptam amanunte.
Tinna, bine ca totul e bine cand se termina cu bine.
Anandrei, deci si tu te bagi la o cezariana mica?
Fetelor, iar incepeti cu nu stiu cate nasteri in aceeasi zi??? Zuzele responsabile, va rog treceti repede pe lista de maine cine e programata! Ca sa stim sa bagam pampoane la greu, sa facem galerie sustinuta, sa ne bucuram cu fetele noastre!
Ellenutaaaaaaaaaaa, mi-am incarcat telefonul!!!!