*** LA REDOUTE *** (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

iaca acu am verificat si eu mailul de confirmare...codul postal nu apare...si nici nu are importanta prea mare oricum. Importanta e tara, judetul si adresa de domiciliu.

aoleu ce morcov mi-a rasarit! n-am judetul la adresa si sunt mai multe localitati cu numele asta

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Claujro
Multumesc , mai ales ca stiu ca intrebarea asta ar avea teoretic raspuns pe prima pagina Dar n-are... niciunde in ghid nu apare asa ceva , am incercat si un convertor de marimi pe net dar nimic...

Nushu
Asa ma gandisem si eu, dar e chiar delicat, ca i-am luat lui sotulache o pijama L si incap si eu in ea . Imi place asta www.laredoute.fr/vente-veste-laver-de-pepe-jeans.aspx?productid=324110165&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">ASTA si nu stiu ce sa fac...

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

quote:

iaca acu am verificat si eu mailul de confirmare...codul postal nu apare...si nici nu are importanta prea mare oricum. Importanta e tara, judetul si adresa de domiciliu.

aoleu ce morcov mi-a rasarit! n-am judetul la adresa si sunt mai multe localitati cu numele asta

pai nu esti din Bucuresti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

n-am bolentin de bucuresti; coletele merg in provincie pe numele tatalui meu (care are in plus si timp sa mearga la posta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:

quote:
Originally posted by Jasmine

n-am bolentin de bucuresti; coletele merg in provincie pe numele tatalui meu (care are in plus si timp sa mearga la posta)

da si la tine e prima comanda?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

quote:

nu, am mai dat doua (am pus si linkurile la vremea aia). acu nici nu mai stiu daca asa am pus adresa de la inceput sau am facut eu vreo boacana azi. nu mai am niciun document de la primele comenzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:

quote:

nu, am mai dat doua (am pus si linkurile la vremea aia). acu nici nu mai stiu daca asa am pus adresa de la inceput sau am facut eu vreo boacana azi. nu mai am niciun document de la primele comenzi.

pai daca nu ai umblat la profilul personal nu ai facut nimic. Inseana ca asa era de la inceput. Daca ai primit comenzi la ac adresa, de la ei, poti sa stai linistita.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mi-au sters cosul nemernicii...fara sa pun vreun cod, ceva, pur si simplu mi-au disparut produsele din cos; eram logata.

am cedat si eu...ma duc la dush

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

si eu am cedat nervos frate, asta e boala curata. am incercat de 4-5 ori sa dau comanda, cica aia cu hostess. ma cert si cu sotul ca mi-a golit unul din cardurile pe care le puteam folosi, cu celalalt am tot incercat dar nu imi accepta plata. am redus pana erau in cos 60 eur in cond in care am in fata chitanta cu care a depus 500 ron pe card si nu mi-o accepta. am sters si aproape tot din cos de nervi. si acum ba nu ma pot loga, ba nu pot trece mai departe...cred ca le-a cazut de tot site-ul. am asteptat atat ziua asta si n-am putut si eu sa comand deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

ce se intampla, a murit de tot situl? Eu am culcat copilul si vroiam sa mai bag un ochi, dar daca nu merge ma las pagubasa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput