fetelooooor, ajutoooor! Sotul meu a facut varsat de vant si il chinuie groaznic eruptia! Poate stiti vreo crema/lotiune miraculoasa care sa-i calmeze mancarimile (si pe ale mele, daca peste 10 zile voi face si eu
)... Am folosit deja alcool mentolat (
) si lotiune cu calamina, fara rezultate spectaculoase.
Multumesc!
Manu
Eu imi dadeam cu pudra mentolata si Romazulan
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mixtura aceea mentolata care se prepara in farmacii e buna si calmeaza.
Criss si Alex (11.05.2003)
Pudra mentolata, altceva nu stiu...
Tot aici pe forum citisem, in cazul in care raman cateva urme se poate folosi crema de galbenele sau biter suedez, si da rezultate ft bune, urmele disparand in totalitate...
Si eu tocmai am scapat de varsat. Tot mixtura mentolata am folosit pe corp si alcool mentolat in cap si mai mau lasat mancarimile. Doctora mea mi-a dat si 2 medicamente antialergice: Aerius si Clorfeniramin care au contribuit si ele la diminuarea mancarimilor.
Si Fenistil gel calmeaza foarte bine mancarimile, eu asta am folosit cand fetita mea a facut varicela, asa a putut dormi noaptea.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica