***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
ELTEKA spune:
Scuze pentru intarziere!
LA MULTI ANI!
draga Angi
muuuuulta sanatate, fericire, dragoste, energie si inspiratie!
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ELTEKA spune:
Scuze pentru intarziere!
LA MULTI ANI!
draga MADI
si sa ti se implineasca toate visele!
Pepsi spune:
ei daca motanel nu mai intra sa ne aminteasca de zile de nastere......uitam de ele!!!!
si eu cu scuzele de rigoare un mare LA MULTI ANI ptr madi si ptr angela! sa fiti sanatoase sa va vedeti copilasii mari!
si La multe lunisoare ptr un baietel frumos! Antonio!(vezi de ce ti-am zis eu andrada in avans.....?cu batrinetea asta mai uita omu)
mica, am vazut pozele, o scumpa printesica, eu sint fac maya! am vazut roseata pare sa fie de la dinti, ca e in zona arcadelor!
florentina, sa indepartezi tot ce e cu puf cind doarme la tara si vei vedea atunci daca da sau nu!
kay, vai ce frumoasa e sonia, e mortala aia cu nu trage ma predau! si aia cind ridea la ea pe plantatie, e super, ce frumoasa e!seamana cu tati ea, dar are ochii tai!si mi-a placut filmuletul cind rodea camera
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Madi spune:
Florentina, Elteka, Pepsi
Doxinu sa iti traiasca minunea, sa fie sanatos!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Pepsi spune:
liviana,revin ca m-am tot gindit la problema cu calciul, nu stiu daca am retinut bine, dar daca il alaptezi numai seara, ar trebui sa-i dai supliment de lapte praf cind nu esti acasa, ptr ca e prea putin lapte, in primul an laptele (formula sau mama) este principalul aliment si nu mincarea gatita. eu cind ti-am zis de dominic, il alaptam la cererere pina la 18 luni cind am inceput serviciul, deci nu avea carenta de calciu chiar daca nu consuma nici un produs lactat. nu vroiam sa fiu rau inteleasa, sau sa dau info gresite.daca ai rezolvat deja intrebarea ta,e ok, numai ca vroiam sa fiu sigura
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
mica0307 spune:
Of cu batranetea asta. Si eu stiam ca tre sa zic LA MULTI ANI pe 12 da.... Asa ca:
LA MULTI ANI MADI SI ANGELABV sa fiti sanatoase si frumoase
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei de ieri si azi, dar si pentru cei de saptamana viitoare (ca noi lipsim motivat)
pepsi s-ar putea sa ai dreptate cu dintisorii. Ca are gingia de sus cam inflamata. Chiar am vrut sa iti atrag atentia sa te uiti la o poza din album sa vezi roseata...dar am uitat. Termoplonjon se numeste ïnstrumentul"ala rusesc de incalzit apa. Si nu, nu am si nici cana din aia. Cana am acasa, la Pitesti, facea parte din zestrea mea da eu nu si nu, nu o iau ca am cuptor cu microunde, cine mai foloseste asa ceva...
Ma duc sa vad pozici de Soniuta si Boby
A noi maine plecam la munte si ne intoarcem sambata. Pupici.Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Pepsi spune:
mica, drum bun sa aveti si distractie placuta! da mai asa ii zice termoplonjon am vazut poza cu roseata si parerea mea e ca e de la dinti, cel putin asa fac ai mei
la multe lunisoare ptr sarbatoritii de azi piticutele cele 3 ale lui mari(msemcu) piticuta de vas si piticut de doxinu!sa fiti sanatosi!
le puteti vedea aici pe frumoasele fete ale lui msemcu,sint minunate toate 3! http://picasaweb.google.com/piculetele/1dec2007StamInFotoliu/photo#5139716092581881266
gata fug la calcat haine, ca mi-am facut de cap azi pe aici! azi mergem la patinoar, nu am mai pus in picioare patine de 23 ani asa ca daca nu mai intru mi-am rupt gitul!
albumele de familie
mica0307 spune:
Doamne, Soniuta iubita ce mare a crescut. pe inimioara.
Oana, plecati pe 17 in Germania? Bafta multa si asteptam vesti bune.Mica cu
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ELTEKA spune:
Poohy
Aici sunt puzzle din alea la toate magazinele de copii, eu le-am luat de la supermarket, ca erau mai ieftine (depinde cate piese sunt, ajung si la 20 de euro...) Tamara are dreptate, sunt diferite forme: eu initial am luat numai cifre, am zis ca acusi invatam sa jucam sotron . Pe urma am vrut sa mai iau niste litere, dar ma gandeam ca mai tarziu, cand intelege, o sa ma puna sa-i iau tot alfabetul, de n-o sa mai incapem in casa... Fructele astea au si piese mai mici, dar le-am batucit bine cand le-am montat. Elias a inteles ca asa trebuie sa te joci cu noul covor, asa ca de cate ori il pun jos, se pune pe un bocanit, da palme si pumni in disperare, un sfert de ora nu se opreste, poate il filmez o data
Raluca,
Iar zic ce bine ca nu citeste sotulache pe DC... Tu stii ca eu am primit cadou niste covoare din alea de baie cand am luat mobila? Am uitat de acum 3 ani. In tara asta insa nu se pun covoare pe jos si nici perdele la geam, asa ca le-am aruncat intr-un dulap, noi-noute si colorate...Tre' sa le ascund mai adanc
Cum e Bucuria? Tu o vezi intre timp sau numai cand termini cu examenele?
Pepsica
Innebunesc cu canutzele alea, nu gasesc . Nu sunt decat Avent, Canpol si Disney. Prima are tetina moale, dar are o valva nedetasabila si Elias nu stie sa traga din ea, nici cand o musca nu curge...Celelalte doua au varf tare, si daca scot valva, se face fleasca, au 3 gauri mari...Am incercat cu un biberon Nuk, din ala in cruce, dar nu mai stie sa suga din biberon, si cu ala se face fleasca.... Mai ai vreo idee, cum sa-i dau apa?
Stie cineva daca Avent de 12+ au scurgere mai mare? Ma gandesc ca astea de 6+ sunt prea mici pentru Elias, dar n-as mai cumpara degeaba...
Monicoasa
Multumesc de raspunsul cu obrajorii
Mica
Ce nume are crema pe care ti-a recomandat-o doctorul?
Ella
Vazut poze de Bobita, ce mare e !!!! Imi plac portretele!!! Si sa stii ca de data asta mi se pare ca seamana foarte bine cu tatal lui:forma fetei, a ochilor, a sprancenelor, nasul! Si "din cauza" pozelor cu tine , am zis sa nu mai astept 2 saptamani pe LR asa ca m-am dus in oras si mi-am luat o pereche de adidasi, panatloni si tricou si direct la clasa de Pilates m-am oprit!!! Pe urma am tras un pic de fiare, am facut o sauna si acum imi fac de lucru pe forum, ca altfel iar as da iama in ciocolata
(nu de alta, dar simt eu ca ficatul nu mai poate duce) Antrenoarea era insarcinata, avea niste muschi si o burtica frumoasa
Elias a dormit excelent, i-am dat aseara mar cu 3 lingurite de orez si a dormit pana la 6 jumate, nu mi-a venit sa cred, m-am trezit eu de nenumarate ori din pacate. Azi am incercat figura, i-am dat iar cereale, dar sotulache tocmai zicea sa nu-i mai dam, ca deja pare mai gras decat era, desi noi ii dam max 75gr la o masa (insa el bea san cu mare placere, chiar imi era frica sa nu cumva sa refuze dupa atata sport, dar, desi mancase de l-am lasat cu burta toba cand am plecat la sport, cand am venit a mai devorat ambii sani [balcoane])
Didi
Am dat brocoli cu cartofi de la Hipp si i-a placut, multumesc de sfat! Parca cel mai bine pana acum! Nu stiu insa de ce se asteapta cu conopida, la mine sunt in aceeasi clasa la introducere, tu stii?
Multumesc de complimente pentru zambaretzul de Elias!
Vazut poze de Sonia (nici nu am putut sa-mi aleg una favorita, Kay, toate sunt grozave iar Sonia e o roza si o dulce si o frumoasa si seamana cu tatal ei, cred ca e tare mandru!), poze de Maya ( Mica sper ca n-ai uitat de promisiunea pentru urmatoarea
), poze de Manu [Poohy, eu cu tine trebuie sa schimbam retete de facut copii
, desi eu ziceam ca nu mai... asa imi zice lumea, ca e roscovan, eu la trei fire ale lui nu-mi dau seama...apai sa vezi cum arata dupa ce doarme, trebuie sa-i fac o poza ca nu pot sa scriu pe forum comparatia
), poze de Livia (Chiqui e grozava seria galbena, tare e dulce Livioara! Cu ce ai prelucrat chestiile alea de Craciun? )
Ma duc sa ma uit si la baieti, ca n-am vazut decat poze de Andreiul lui Vali si broscuta Cip de FloreR (si nici nu e prima oara!) - nazdravanii!
Scriu pe mesajul asta de la opt jumate...
Moko mi-a fost dor de tine!
mica0307 spune:
elteka crema se numeste locoid crelo. De aplicat 1 data/zi, max 3 zile.
Si mie mi-a zis sa ii dau brocoli dar nu si conopida.Mica cu
Poze/Poze intalnire
Hainutze