***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Poohy,
multumesc pentru raspuns; evident ca orice info in plus l-ar ajuta pe sot sa se hotarasca; noua ni s-a stricat aparatul a Barcelona si ne-am luat altul de acolo, tot Canon un IXUS800IS si a fost vreo 250 eur; nu era bugetat

Oana, ne-am intors cu coada intre picioare; noi am fost la carrefour-ul din Feeria iar aici n-aveau decat un tarc din ala mic si destul de urat; era singurul , adica cel expus si nu l-am luat; nici nu stiu cat costa fiindca oricum nu-mi placea si nu m-am mai uitat la pret.
Dupa aia, in Miniblu, duduia aia vroia sa-mi bage pe gat un pat de voiaj cica ala e tarc; i-am explicat ca se afla intr-o mica mare confuzie, dar ea o tinea pe a ei; se facuse seara, asa ca ne-am dus sa vedem copilul.

Pepsi, nici nu stiu daca sa te mai contrazic cu bebe nr2, ca atata lume imi spune ca voi uita si sigur voi mai avea cel putin unul; asa-mi spune si dr cu care am nascut...poate tu, care ai trecut cu Dominic prin ce-am trecut eu, stii mai bine ce spui.
Am uitat sa-ti multumesc pentru info Boiron; pana ma intorc de la LO cu Camilia, o sa aiba deja 6 dinti, dar am inteles ca la canini e durerea cea mai mare, asa ca sper sa fim pregatiti.

si poze din seara asta cu Boby:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid/photo#5155073397491021938

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

si sa revin...am vazut poze cu Soniuta si Maya

Mica, distractie placuta la munte! ; Maya seamana cu tati dar am vazut privirea ta sau ceva de la tine dar nu stiu ce, poate gura; si ce ochi albastri mari; ce cuminte iai astepta ea tortuletul de 8 luni.

Oana, Soniuta e domnisoara, ce pulpite are, numai bune de smotocit; Boby al meu desi a trecut de 9,5 kg nu pare atat de implinit din cauza ca e inalt cred...
Si noi avem body-ut ca al Soniei, cel cu dungi colorat, e H&M, nu? tocmai i l-am dat si eu , ca am trecut la cele de 81 cm.

Elteka, da, stiu ca Bob seamana cu tati, ma simt tare ciudat cand ma uit la el si n-are nimic de la mine, totul e de la ta-su: ochii caprui, pometii, conturul parului, forma fetei, degetul mic de la mana curbat tare (la ambele) iar pe fata se prefigureaza si borcanul de nas al lui ta-su, nu ca nasul meu ar fi frumos.
Dar il iubesc asa mult; stiu sigura ca are temperamentul meu, ca ta-su e tare bland iar Boby e titirez, seamana cu mine aici

Nu pot decat sa te felicit ca ai ajuns la Pilates, evident ma simt bine ca un strop de motivatie vine de la mine
Ce adidasi ti-ai luat?
Hai ca acuma ma motivezi tu sa trec si eu la actiune si sa reincep orele de tenis.
Am gasit in dulap, zace de vreo 3 ani un aparat de masaj anticelulitic de la Philips, cadou de la sot si in seara asta l-am incercat, dupa care am aplicat crema termoreductoare; poate dovedesc celulita asta care colcaie pe picioarele mele; e si pe abdomen dar aparatul asta functioneaza dupa principiul vacuum, deci pe abodomen nu-l pot pune.

Pepsi, am vazut cele 3 domnisoare ale lui Msemcu, tare dragalase, cele identice seamana cu tati iar Petra(daca nu ma insel) seamana cu mami; m-am gandit cateodata la ele, ce tre sa fie pe capul parintilor...mama s-a chinuit rau cu mine si clona, ne-a alaptat pana la 9 luni, timp in care se ducea si la servici.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Dragele mele, va multumesc tare mult pentru urari ! Am mai "avansat" cu un an...si cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata e Nicole , uneori stau si ma gindesc oare cum am putut sa traiesc fara ea ?!?! Duminica a fost prietena mea pe la mine cu prietenul ei, si am sarbatorit "batrineste" ziua mea. Am baut tuica adevarata din Romania, am mincat somon pe lemn de cedru cu vinul alb de rigoare ,am avut un tort snickers,si am ascultata muzica tot romaneasca ...A fost o zi frumoasa, si Nicole a fost tare vesela !

Despre mincare, vreo 2 zile Nicole a fost tare mofturoasa, nu deschidea gurita, dar daca luam cu degetul deschidea imediat, ma gindesc ca o deranjeaza gingia si poate lingurita o deranja. Astazi am iesit la cumparaturi, mi-am luat si eu un blender Braun- cica de ziua mea. Si simbata am primit o minge mareeee de exercitii, Nicole a fost foarte incintata de ea.

Apropo de puzzle-ul covoras, si eu am luat unul de sarbatori dar scrie ca este pentru copii peste 3 ani, dar astazi l-am desfacut si eu sa vad cum arata si am facut si poze. E cu litere si "iese" si litera , cred ca e la fel la cel cu litere.

Am vazut poze, ma minunez mereu ce repede cresc puiutii nostri, ce frumosi sunt, chiar si cind ma trezesc noaptea, si-mi cad ochii in gura, imi vine s-o pup pe bubulina mea, e asa calduta si se lipeste de mine de-mi vine sa pling de fericire, eh, nu mereu, mai exagerez si eu ......

Va dorim o saptamina buna !

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Chris27, pentru Alma Daphne

Dianalaura, pentru Ianis Stefan

Irrinuca, pentru Dominic William

Blc_lia, pentru Theodora Maria

Mary_lou, pentru Patrick Andrei

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Ninutza, am incercat sa vedem ce mai e nou la voi si nu am reusit sa intru...Vad ca cere acum username, password - daca e private, nu e nici o problema, respectam dorinta Mirunei ...Cum merge cu papa?

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

elteka, incearca sa-i dai din canita normala de plastic

ella, sa stii ca eu, sint convinsa ca vei mai avea inca un bebe, pai voi ati fost 5 frati doar n=o sa=l lasi pe bobita singur pe lume, sa nu cunoasca si el ce ai cunoscut tu cu fratii tai. toata stima mea ptr mama ta, e fff greu sa alaptezi gemeni, eu una nu cred ca as reusi! si 9 luni si cu un job....jos palaria! mda, cu dominic am tras=o de credeau prietenii ca NU vom mai avea copii. si sincer am zis ca eu ramin gravi numai dupa ce ii trece alergia lui, dar acuma ma bucur ca il am pe david si el nu mai e alergic, cind ma gindesc la tot parca a fost doar un cosmar!deci mult se aseamana povestea mea cu a ta! nasterea f grea, natural cu epidurala, cu ventuze, etc, apoi el agitat, nu dormea, numa sin, etc, stii la ce ma refer, dar cind il vad acuma cit e de bine dezvoltat nu imi mai pare rau ca tot timpul a fost un agitat in sete de cunoastere!sint ca o investitie copii astia cu cit investesti mai mult in ei, si te ocupi, cu atit ai ce "culege" mai incolo. vei vedea cind va veni la tine si te va lua cu miinile de git si te va pupa si-ti va zice ca esti frumoasa si ca te iubeste....uiti de greu! ma, si mai e o chestie, ca tot ti-am scris un roman si uit ce vroiam sa zic n-o fi bobita al tau cum zici, da asa de bine va sta impureunasinteti niste frumosi!

angela, ce frumos ati sarbatorit, parca simteam mirosul la somonul ala pe lemn.....

ninuta, asa chiar ma gindeam azi la tine si la motanel, ca de cind nu mai sinteti voi sa ne trageti de mineca, mai scapa sarbatoriti pe care nu-i sarbatorim!

m-am intors intreaga de la patinoar, doar cu un picior julit rau de tot si umflat, ca deh, daca nu am patinat de mai bine de 20 ani, cind m-am pus pe gheata si am vazut ca-mi aminteam bine, am facut citeva ture la incepatori, apoi m-am dus la cei mai avansati si deh sa-i arat sotului de pe margine ce poate sotia si m-am intins cit sint de inalta si de grasa ca o foca pe gheata.....nasoala senzatia sa ai gheata aia rece sub burta.....ma doare rau piciorul noroc ca mai are sotul 1 saptamina de concediu, partea buna e ca lui dominic ii place tare mult, ca si el s-a dat, asa ca mai mergem pina si sotul vrea sa-si ia,

o saptamina buna sa aveti

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata!

Uf, am avut o noapte tare nasoala. Am avut numai cosmaruri si au culminat cu un vis oribil: se facea ca m-am dus la spital si i-am cerut unei doctore sa imi provoace nasterea. Dupa ce a facut ce trebuia mi-am dat eu seama ca nu stiu cate saptamani avea sarcina Cred ca erau doar vreo 23 saptamani. Am inceput sa plang ca nu e copilul dezvoltat, ca eu ce ma fac... M-am trezit plangand... oribil. Si pe la 4:30 s-a mai trezit si Andrei care m-a tinut treaza o ora. Abia astept sa adoarma pe la 9 sa ma bag la loc in pat.

Ioana, imi pare rau pentru Patrick ca are ochisorii rosii.

Florentina, poate e mai bine ca ati scapat de suzeta acum, mai tarziu cine stie cum o fi fost. Si pe mine ma bate gandul sa ii elimin suzeta din meniu.

poohy, am vazut toate pozele cu Manu si intr-adevar toate sunt frumoase. Fetita ta e dulce foc! Mi-a placut filmuletul cu patinajul si ma distreaza ce par tocit are la spate. Iar in costumasul ala rosu de spiridus e de reclama. M-am distrat si la pozele cand plangea sub brad. Ohooo, si l-a lasat in urma rau pe ursuletul Pooh!

Elteka, am vazut si eu pozele cu Elias. Asa hlizit e mereu?

Ella, 5 dintisori?!! Si apare si al 6-lea? Felicitari! Noi nu avem nici unul. Imi place mult poza cand va uitati unul la celalalt.

tamaraspt, am vazut pozele cu Matei. Costul de Mos Craciun e tare frumos! E chiar de Mos. Andrei a avut unul de ajutor de Mos Craciun

Liviana, tare dulce e Bogdanel cand rade, iar cu genele alea m-a dat pe spate. Mereu iti admir baietii ochiosi.

chiqui, ce frumoase felicitari ai facut cu Livia! Si poza din cadita e mortala, ar putea concura fara probleme la rolul mascotei Michelin, atatea cute are grasunica

kay, ce i-a crescut parul Soniei!. Si cand rade e asa dulce!

Doamne, ce mari sunt tripletele lui msemcu! Nu le-am vazut niciodata pana acum.

Alma Daphne de Chris27
Antonio de Andradap (cu intarziere)
Petra&Maia&Mara de msemcu (cu intarziere)
Eliza Ioana de Vas (cu intarziere)
Ianis Stefan de Dianalaura
Stefan Bogdan de Doxinu
Patrick-Andrei de Mary_lou

La multi ani, Madi si Angelabv! Numai bucurii sa aveti in viata! (cu intarziere)

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata,doamnelor!Revin si eu dupa cate zile motivata de Andradainarmata cu un antivirus nou.Sotul meu care e nemultumit ca petrec asa mult cu voi da vina pe forum pt virus aa ca -mi fac datoria sa intreb daca voi ati avut probleme.Oricum protectia noastra era aproape zero cu un AVG.
De cand nu v-am vazut a iesit si al doilea dintisor la distanta de o luna de primul,fara prea mari chinuri:cateva treziri in noaptea de dinaintea sosirii.
Azi asteptam rezultatul de la siderimie(sper ca am zis bine=fier)

Noi avem o problema dar fiindca nu v-am avut aproape i-am gasit eu o explicatie.Sambata i-am dat para rasa pe razatoare cu un mar.I-am dat o para intrega care a iesit foarte lichida+un mar si o lingura mare de ceeale ca sa mai ingros maclavaisul.
A mancat tot fara sa-i faca vreo placere(am inceput sa-mi dau seama uneori ce nu-i place-ca el mananca tot ce-i dau mai putin borcanele)iar dupa 2 ore a vomitat tot in jet.A vomitat si dupa si dupa masa de lapte tot ce mancase si a dormit toata noaptea fara vreo trezire desi ma inarmasem cu rabdare pt cel putin 2 mese de noapte
La noi vomitatatul in jet e deja obisnuita cand ii introduc ceva nou.Mi-a vomitat dupa cereale cu mar, dupa iaurt facut in casa...
Asa ca eu m-am gandit ca a fost prea multa para deodata desi el a mai mancat para cu mar la borcanel fara reactii.
Voi ce ziceti?
Acum suntem pe mar la greu.Am plecat sa -i rad merele.
Revin

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

ANGELA, blogul l-am facut privat, dar daca vrei sa ne vizitezi pot sa-ti trimit o invitatie pe PM.
Cu mancarea stam bine...doar ca eu sunt cam in criza de inspiratie si nu stiu ce sa-i mai fac.

PEPSI, eu va citesc si ma uit la poze mereu dar nu am mai apucat sa scriu...trist(pentru mine)

I-am luat si eu Mirunei "covoras" din ala cu litere dar nu prea stiu pe unde sa-l montez ca ea e pretutindeni , nu sta o clipa locului.

Mergi la inceput

ANGELA, am uitat sa zic ce frmusica e Nicole cu cercei. Vreau si eu pt Miruna dar nu are cine sa ne faca gauri in urechi ...tu cum ai procedat?
Are cineva vreo sugestie?

Mergi la inceput