***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, imi era dor de tine, de umorul tau, ma bucur sa aud vesti, si inca vesti bune! nici david nu primeste biberon, si nu va primi, ii dau cu asa ceva www.nuby.platformtwo.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=29&Itemid=48&lang=fr" target="_blank"> cana baut pai e ultima de sus in jos. e cu pai si bea f usor, nu trebuie sa-si dea capul pe spate, sau ii mai dau cu asta
www.nuby.platformtwo.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=20&Itemid=36&lang=fr" target="_blank"> cana baut asta are in loc de biberon un cioc suplu care ii place sa=l si roada. bafta la gasit tarc ieftin,si eu ma gindeam sa=ti recomand patratele de care vorbeste elteka, sint super si nici nu se lovesc cind cad pe ele, dar nu stiu daca la voi gasiti!ai sa vezi ce mai inveti sa faci puzzel cind se fac ei mai mari si le desfac.....te distrezi de numa, pina stiu ei sa le puna la loc! sa stii ca m-am uitat de aparatul ala de aseptizat, nu stiu daca te mai intereseaza? un pupic ptr inimioara

florentina, m-as gindi mai degraba la penele din perini si daca au duna, decit la lana. cel putin cind dominic avea da-ul si alergia mi-au spus sa indepartez tot ce este cu puf de gisca, etc. perini tot.da, la fierbatorul ala ma refeream(ce barina sint.....) care erau ca o spirala si se bagau in priza si=l puneai in apa sa fiarba o cafea!

mica, sigur ai rezolvat problema, dar ma bag si eu in seama, ca m-am gindit la tine cind am fost la un restaurant. trebuia sa pape david, si am rugat=o pe aia sa-mi aduca o cana mare cu apa fierbinte si am pus mincarea in ea si a papat cu noi si el

poohy, ce scumpa e manu, si david isi baga buza de jos in gura si o suge asa....ce frumos merge ea in patru labute....si mie imi plac caciulitele cu nod in cap, ce bine arati si tu, cit esti de tinara, am vazut ca mai multe aveti catelul acela de la fisher price, la copii le place f mult, dominic are pe baby koa, o broscuta tot in genul ala, si acuma se mai culca cu ea!la poza cu am rochita, m-am gindit vai sa am si eu o fetita acuma ca abia astept sa-i iau rochii!tare frumoasa e manu si arata tare bine.

ckristina, multumim de felicitarile ptr dinti, cum te mai simti? lasa ca au timp ei sa apara, asa e la primul copil vrei sa apara, la david....nici nu remarci!

liviana, a inceput diversificarea tot la 6 luni ca si david, era pe lapte de mama. cocluzia la ce am vrut sa=ti zic, era ca dominic cu laptele meu, si apoi laptele de soia imbogatit NU a avut carente de calciu.

ella, am vazut pozele si e dominic linga mine si ghici ce ma intreaba? ma asteptam ca de obicei intreaba cum il cheama pe bebe? si acuma m-a surprins intrebindu=ma cum o cheama pe tanti?si-i zic, si zice da vorbeste? se referea le bobita. ma sigur vei mai avea unul, cind vei uita greul de acuma cit de cit, si eu am tras=o rau cu dominic, si acu vreau si pe al treilea!si io acuma tot fetita vreau.

tamara, e un scump ala micu, ce costumas de mosulica, un dulce

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kay asa cum a zis si gabiu noi am luat un patut de voiaj din auchan cu 130 lei. Noi o sa il folosim cand mergem pe la plimbari lungi si departe de casa...da il pot folosi foarte bine si ca tarc. Da kg...nu stiu daca dam si noi...ca avem doar 8. Mai vedem, mai negociem .

florentina vom sta la un hotel care are si restaurant da nu imi vine sa ma duc tot timpul sa rog sa imi incalzeasca supa.

ancamari si eu am pus poze noi. Cateva. Ca doar am gfacut 8 luni.

pepsi multumim .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Pepsi, Si eu mai vreau :) Am zis ca vreau si un baiat, da' neaparat si o fetita. Acum nu sunt sigura ca vreau 3. Sa vedem dupa al doilea ;) Ce va fi va fi ;)

Chiqui, si liviuta e o frumoasa!

Numai_eu, Vedem cu negociem cu Sosonica cu aia 500g ;)

Kay, acum am vazut si eu pozele cu minunea mica, zambareata, si am admirat si dintisorii si niste colacei la picioruse! E atat de frumoasa

Ancamari, merci! de la Manu pentru Petit ;)

Ella, merci Si Bobul tau e o minune, tot timpul admir pozele cu el. Mi se pare deja un mic cavaler ;)
Cu copiii nu se stie niciodata. Fratele meu cel mare a fost un mic terorist :D Sau mai bine zis mare terorist. Si la 2 ani stateau cu orele dupa el cu castronelul de mancarica, nu statea deloc locului... Iar fratele meu mijlociu a fost cumintenia pamantului, mai cuminte si decat Manu. De la 1 luna se culca seara la 8 si se trezea la 10, de' se speria mama si se ducea cu oglinda la nasucul lui sa vada daca mai respira. Si papa de spargea, aici am inteles ca o rivaliza pe Manu :D
Soztulache e fun Canon, are Canon 350D, dar acum a aparut de ceva timp si Canon 400D, si se pare ca in curand apare Canon 450D. Dar e cu dus intors cu aparatele astea, nu ma lasa sa fac poze fara sa faca el toate setarile, si si asa ma boscorodeste ca nu stiu sa fac deloc poze Dar pe mine chiar nu ma pasioneaza, la fel cum nu ma pasioneaza blitzuri si obiective si alte prostii Si mai sunt si camerele cu adevarat profi, care costa mii de dolari. Il intreb daca vrei.

Liviana, ti-am admirat si eu flacaii ;) Niste frumosi amandoi! Mi se pare mie sau Matei a devenit un nazdravan?

Tamaraspt, ti l-am admirat pe Mati cel zambaret! E un frumos ;) Imi place mult tarcul ;)

Elteka, stii ca eu iti admir tot timpul Fat-Frumosul, nu? Mi se pare mie sau a devenit un roscovanel?

Ralucami, Ce mai face Maria Bucuria? Exista si lucruri mai ieftine la Miniblu? Eu am trecut pe acolo, e drept m-am uitat numai la haine, si la reduceri pantofii erau 124 ron, si salopetele pe care le ochisem nu erau nici macar reduse.

Mica, ti-am admirat printesa de 8 luni! Ce a crescut! Nu mai e un bebelus, e o domnisoara

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

noi ! noi ne laudam cu poze noi ! si acu se-ncarca si filmuletele !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Madi,cu scuze pt intarziere, io credeam ca azi e 12 ianuarie

LA MULTI ANI!!!!!

Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si tot ce iti doresti tu de la familia ta cea frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

Doamnelor, nu am citit nik va salut in grup.

vroiam sa ii transmit urari catre Madi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Of of ce fleata sunt:

Cu intarziere si scuzele de rigoare:

Madi LA MULTI ANI!!
Angelabv LA MULTI ANI!

Sa fiti fericite, sanatoase, norocoase si implinite alaturi de comorile voastre!

Kay, am admirat minunea zambareata! Vad ca si ea papa cu nasucul la fel ca Manu ;) Cum isi duce ea singura biberonul la gurita!!

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Didi, Poohy va multumesc mult! Si voua va doresc numai bine.

Si urez si eu, tot cu intarziere, Angelei, multa sanatate, noroc si bucurii!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

LA MULTI ANI, MADI!
LA MULTI ANI, ANGELABV!

Placute puzzle am vazut in sel-gros, cu animale, cifre sau litere, dar si in piata Obor, dar mai demult. Are dreptate Tamara, si eu am tot cu animale si asta micu' numai la ochi ar scobi. Dar i-am cules si am lasat animalele cu ochii scosi, decat sa se innece Cip.

Pepsi, stii ca s-ar putea sa ai dreptate? Nu m-am gandit nici o clipa ca ar putea fi alergic la pene, iar acasa la mine nu am perne cu puf. Data viitoare ma duc cu perna de acasa, sa v edem daca mai ies petele.

Elteka, mor dupa zambetul lui Elias!

Poohy, am vazut-o si pe frumoasa Tzu si vorba Ellei, cand ma uit la fetitele frumoase de pe plantatie, parca mi se clatina hotatarea de a nu mai face alt copil...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor azi am facut si noi 7 lunici
Tare sunt mandra si parca nu pot trecede pragul de 6 luni
.Tot zic ca are 6 nu stiu de ce sau pentru ca io vreau sa creasca ma incet sa ma bucur mau mult de el

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput