***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***
Raspunsuri - Pagina 15
numai_eu spune:
Buna ziua si de la noi.
Kay ma bucur ca ati dovedit bronsiolita. Acu' faceti si kg pentru operatie, cu donatiile de la capsunei. Andrei al meu nu prea are de donat, abia are 7200 la 7 luni, dar va dau de la mine...Cate vreti? 5? 6? 10 kg? Luati ca aveti de unde si va raman si recunoscatoare.
Poohy vazut pozele cu domnisoara Tzu. O dulcica. Si daca tot sunteti asa generoase, poate ne donati si noua vreo 500 g.
ckristina spune:
mamici de capsunici, pt statul pe jos puteti folosi o plapuma din aia veche groasa(cine are pe la mame sau pe la soacre); eu am una la mama si o sa o iau; mai folosesc si o pilota; sau alta idee: dati salteaua relaxa pe jos(faceti casa varza dar nu mai cad capsuneii). si la usa niste carpe,prosop sau burlan sa nu treaca nici un firicel de curent;
eu folosesc metodele astea mai traditionale pt ca nu mai am loc si de tarc.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
kay spune:
eu vreau ceva pe care sa n-alunece... ca daca aluneca n-am facut nici o treaba ! si d`aia am zis d`ala de gimnastica. in G., la fizioterapie, aveau un d`asta normal, si sub betonu acoperit de`un linoleu... si nu se simtea nimic. asa ca tre sa dau o fuga in Carrefour ! s0ar putea sa aiba si d`alea gen puzzle, cum a zis ELTEKA(btw, si e superb la voi acolo !)
eu am o problema, morcovii mei, de 2 zile, nu vor sa fiarba ! neam !!! si stau cu cratita pe foc pana se "usuca" toata apa aia... ma duc sa mai bag un cutit in ei, poate au cedat temperaturii...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
ella_74 spune:
kay,
plec in cautare de tarc acum, prin oras; daca gasesc, iti spun; trebuie musai sa luam si noi;Boby vrea numai in picioare dar e atat de fraierut, se rdica in patut singurel, dupa care isi ia manutele de pe gratii si cade, evident pe spate; l-am prins in ultimul moment.
la soacra-mea, Boby sta pe o plapuma cu cearsaf, dar depaseste teritoriul mereu.
Poohy, m-am uitat impreuna cu sotul pe pozele cu Manu; stii, eu sunt hotarata ca nu voi mai face alt copil, nici nu-mi dau voie sa uit ca nu cumva sa ma vad iar cu un bebelus urlator si sa retraiesc trauma prin care am trecut;
dar stii, de cate ori o vad pe Manu, de atatea ori mi se clatina hotararea si imi doresc si eu o fetita frumoasa ca a ta; e atat de dulce si are niste ochi superbi; iar hainutele de fetita sunt atat de dragalase...;
eu de fapt mi-am dorit fetita , imi plac mai mult decat baietii, dar am zis pana la urma ca vreau baiat ca sa semene cu mine, dupa regula ca baietii seamana cu mamele; din pacate seamana cu sotul, de la mine are doar privirea.
Si daca mai fac un copil, orice ar fi el, sa semene cu soacra-mea, ma impusc
Si sotul, dupa ce a vazut pozele tale, a hotarat sa cumpere si el un aparat foto profesional; poti sa-mi spui al vostru ce marca si model e? stiu ca spuneai ca sotul tau e pasionat ...
Elteka, m-am uitat cu sotul si la pozele tale, eu le mai vazusem dar am intrat sa vad covorul puzzle; de unde oare putem cumpara si noi asa ceva?
Cum a dormit Elias asnoapte?
Si ca sa ne laudam, avem de aseara 5 dintisori si al 6-lea isi face loc si el
Eu din pacate nu am Bobita acasa in weekendul asta fiindca e sotul racit/virusat; asa ca am fost singura aseara, m-am jucat cu el, i-am dat sa pape si i-am facut baita; a ...si i-am facut cateva poze:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid/photo#5154681670703822658
, mamica de David (24.04.2007)
ralucami spune:
Kay tarc i-am luat si eu Mariei de la Miniblu cu 1 milion. E super misto , are stabilitate, e colorat si se strange cat sa poata fi transportat fara nici o problema in geanta lui.
Elteka am vazut si eu pozicile cu Elias si e tare dulce. Covoras de-ala avem si noi si pt camera si avem unul si pt baie, cu striatii, antiderapant. Sunt tare bune.
Vazut pozici si cu domnisoara Tzu. Poohy e superba, e buna de reclame.
Plec la invatat.
kay spune:
ella, aia e fata de dinainte de somn? adica asa arata Boby inainte sa adoarma??? Doamne cata energie ! am obosit doar vazand pozele !!! eu zic, daca vrei-ca propuneai tu schimburi-, ti-o dau pe Soni, care nici nu simti ca e p`aici, si mi-l dai pe Boby, 2 saptamani, ca sa slabesc si eu odata !
Morcovii mei au fiert, si puiu la fel ! a papat 120 supa crema de morcov si pui(fasiute, nu blenduit total) si pe urma a mai cerut 90 de laptic !!! sunt foarte multumita, ca ieri abia manca 60 de lapte la o masa...
ella, sa-mi zici de tarc ! as vrea sa fie mare (ca al lui Manu) si rosu ! si nici foarte scump... pana la urma gsesc 4 mil, da prefer sa fac mai multe cu banii astia decat sa-i bag intr-un tarc pe toti... si m-am gandit bine, nu vreau pat pliant, vreau tarc ! ca asa imi suna mie mai frumos
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
ancamari spune:
Vazut poze de Sosonica, Manu, Bobyta si Elias.
Cine se mai lauda cu poze noi?
Care vedeti pe undeva covoras-puzzle ca al lui Elias, va rog dati-mi de stire, vrem si noi asa ceva!
Pupici la toata lumea!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
tamaraspt spune:
Kay dulcea Sosonica
Donez si eu niste kg. Vreo 2 de la Mati, ca-l banuiesc ca a trecut binisor de 10kg. Si ieri i-am dat o salopeta si ii este scurta, iar de Craciun era f. buna. S-o fi ridicat de la colaceii de pe solduri?
Noi am primit un tarc mare in care incapem amandoi, dar unul din lemn ca un patut, care are o mica saltea care se pune direct pe parchet. Si am avut aceeasi problema cu frigul si alunecat pe parchet si am cumparat 2 pachete de puzzle, se gasesc in magazinele de jucarii de la piata - unde gaseti imitatii chinezesti la orce jucarie doresti.
Dar atentie ce cumparati, Elteka avea cu cifre si fructe care erau dintr-o bucata si erau foarte bune, caci se desface fondul de desen. Eu am mai gasit doar cu animale, dar animalele sint din cel putin 6-7 bucati. Si au niste ochi atat de mici pe care Mati caind ii vede vreai sa-i scoata. Uitati aici daca nu am fost prea explicita
PS Am pus poze noi, la 6 luni si 7 luni.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
lbelciug spune:
Pepsi, multumesc pt raspuns, dar nu prea m-am lamurit. Dominic cand a inceput diversificarea? Tot la 6 luni sau mai tarziu? Multumesc mult pt aprecierile privind pozele copiilor mei.
Mica, nici nu am gandit ca-i dai borcane din comert. Solutia cu fierbatorul clasic in oala cu apa am folosit-o si eu, de asta ti-am recomandat-o.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
chiquitita spune:
Buna fetele.
Vazut poze de bobitza de ella, puiuti de liviana, d-soara tzu, readmirat elias de elteka (fitos la mancare ca d-ra mea)
Pun si eu niste poze noi, de fapt rearanjate la photo.
Mami de Livia (08.06.2007)