***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Vali5 spune:
Alyna24, acum ca m-ai intrebat am realizat ca de cand i-am bagat Topfer 3 nu a mai mancat noaptea. De trezit se trezeste dar bea un pic de ceai si adoarme la loc.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alyna24/Alyna24.jpg)
Alyna24 spune:
Mai incolo ma duc sa-i iau.Poate o fi si asat.@-ul poate nu mai e suficient!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
mica0307 spune:
alyna eu i le fac mai groase si i le dau cu lingurita. Ma gandeam si eu sa ii fac 120 dar nu cred ca le mananca pe toate. Si parca as vrea sa mai manance si tzitzi. Ar trebui sa trec si eu la nan 2 pentru cereale.Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
mica0307 spune:
Voi ascultati radio itsy bitsy? Eu tin radio deschis toata ziua in camera Mayei pe itsy bitsy. Iar seara pe la 21.15 au super cantece de leagan. Adica cam pe la ora la care adoamre Maya .
Gata, am plecat la dentist .
Mica cu
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
andradap spune:
Cand NU STIM CE VREM asa facem...
FlorentinaRoman, avem si noi niste sertare la o comoda care sunt grele si nu le poate trage... in schimb din maner in maner ajunge si sta in picioare.... si trebuie, asa cum ai zis sa stau si cu ochii pe el dar si cu mainile ca uneori are placere sa isi mai dea drumul la manute... si ....
Vali5, am vazut si eu pozele cu Andrei. Nu mi-a venit sa cred... Eu ma "laudam" cu al meu ca se ridica... Ba chiar ma simteam cu musca pe caciula ca poate creez pe plantatie un precedent... si mi-era frica sa NU stimulez mamicile sa-si puna copiii in piicoare prematur
pai... sa vada la voi!!! FELICITARI!!! Si mi-au placut si pozele din PIATRA CRAIULUI si cum sta el cuminte in SCAUNELul de masina la drum... Cu bradul de CRACIUN... le-am vazut.
Ioana13, azi am facut 2 pizza, una cu carnati alata cu peste dar de cand am nascut nu am prea mai gatit... de fapt doar de Sf. Andrei am facut prajitura puturosului...
Mica, Antonio bea 250 ml cereale cu lapte seara... zic bea... pt ca i le fac asa incat sa le poata servi din biberon... Asa s-a obisnuit... Are zile cand bea doar 100 ml (nu stiu de ce... probabil are burtica plina de la masa precedenta... nu stiu... sau pur si simplu nu are chef) si tot doarme toata noaptea... In schimb cu temperatura iti dau dreptate.... Le e mult mai bine la o temp de 20-22 grade decat mai mult ... Si sa nu uit... exista vreun URL sa ascultam ITSY BITSY de pe calculator... ca noi NU ave radio
Apropos... de lapte fomula 3... am vazut ca discutati... Alyna24 si Vali5, eu parca as continua pana la 1 an cu 2-ul... ca tocmai ce l-am obisnuit cu 5 mese pe zi... sunt stresata sa nu fie prea satios si sa ajungem iar la 4 mese pe zi Desi posibil sa i-l introduc pe la 9-10 luni canbd s-o obisnui ca lumea cu 5 mese... plus ca va fi si mai consumator de energie deci poate poate...
Fug ca iar are chef de umblat.... si trebuie sa-l urmaresc...Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
chiquitita spune:
Buna fetele!
Carmen_so, succes cu permisul. Eu il am de 7 ani dar nu conduc deloc. Greseala mea, anul asta mi-am propus sa invat din nou...O sa incerc cu vizitatorii ce mi-ai spus. A, uitasem, parca spuneai mai demult ca ne vei da detalii referitor la felul in care sunt facute dulapurile fetelor. AI mai spus undev asi am pierdut eu? Ca si pe mine ma interseaza.
Pepsi, mersi de explicatiile cu otita.
ALyna, eu cred ca ar trebui sa treci la urmatoarea etapa de lapte ca e mai consistenta. Noi mancam nan, dar de cand am trecut la nan2 mananca mai putin lapte. Si inca mananca noaptea...
didi, frumoasa haina, mie imi place si culoarea! la cel mic cate grade ai sau doarme in aceeasi camera?
vali, l-am admirat si eu pe andreiut si pe tine care ai un zambet maaare si fericit care exprima totul!
Mami de Livia (08.06.2007)
monicoasa spune:
Petit age eu ii dau cam 3 mese pe zi de lapte si noaptea 1 dar nu te gandi ca ii dau mult, dupa ce mananca mancare mai vrea SI LAPTIC cam 60-100ml
Mica acu m-am uitat la pozele cu MAIA de craciun, vai ce frumoasa este si ce ochi patrunzatori ca ai lu tati are
Fetelor, aseara ma jucam cu vladut in pat si la un moment dat era pe burta si s-a ridicat in fundulet , parca nu imi venea sa cred, dar a mai exersat si dupa de cateva ori, acu mai asteptam mersul in 4 labe.
Un inceput de vichend placut
poze cu bebe Vlad Stefan
Monicoasa
mica0307 spune:
andrada poti asculta de pe site-ul lor.Mica cu
Poze/Poze intalnire
Hainutze
Vali5 spune:
andrada, nehotarat baiat mai ai Ma bucur ca ti-au placut pozele noastre
Eu vreau sa il trec de la 5 mese la 4 mese pe zi. Intreb si eu ca Chiqui, e mai bine cu 5 mese?
Am cautat pe net de radio zis de Mica si il poti asculta pe www. itsy bitsty. ro (fara spatii).
chiqui
monicoasa, felicitari pentru ridicatul in fundulet!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007