Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 19
ramo_cata spune:
mai maici la mine iar s-a repedat faza dupa 1 ian cu voma si diaree...eram la masa serveam pranzul ,cartofi facuti la cuptor(in apa si un pic de ulei,fara grasime) si piept de pui si mancand,mancand,cei drept cu multa pofta...mi se facu dintr-o data greata....ma oprii si zic hai sa ma pun in pat ca poate imi trece...am stat un pic in pat si nimic m-am dus la baie si am vomitat tot ce am mancat...imi facui ceai de tei,baui 1l pana acum...si intre timp ma lua si burta ma duc la toaleta si surpriza diaree...plus ca simt o apasare in capul pieptului...oare ce o fi?
numai gata luni merg la dr sa vb cu ea si sa-i zic sa-mi dea sa-mi fac si analize...oare sa fie de la tratament....utrogestan 2/zi si vit elevit 1/zi ...naiba stie...voi ce credeti?
ramo26
+
26 sapt
bebicul_meu
ramo_cata spune:
am vrut sa zic...maici-mamici.. iar in paranteze...fara f multa grasime...uff tantaluca sunt...
ramo26
+
26 sapt
bebicul_meu
RalucasS spune:
stela - e vorba de niste cd-uri care apar in revista in fiecare luna, este muzica clasica, impartita dupa starile lui bb, daca e furios ii pui cd-ul sunt furios, si tot asa. Mie mi s-au parut dragute. Pe odc, am cautat dar putin si nu am gasit mai nimic sa imi placa...cred ca nu am cautat bine
ramo - nu stiu ce sa iti spun, ar trebui sa vezi daca mai persista starea asta. Vitamine si utrogestan am luat si eu si nu mi-a facut rau, dar acum depinde de la organism la organism
Soviiiiiiiiiiiiiiiii - hai si pe la noiiiiiiiiii
32+
Lucas
natynic spune:
Ramo, Utrogestanul poate da greata si varsaturi, de diaree nu stiu, dar de cand il iei?Ca eu iau de la inceputul sarcinii, acum 4/zi iar la inceput 6/zi!-si e drept ca in primul trim mi-era vesnis greata dar am varsat doar o data in...trim 2! si greata nu am mai avut, nici ameteli, nici nimic din ce e acuzat Utro. Deci nu cred. Pieptul de pui?...Seamana a indigestie curata
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
mstela spune:
Anca,m-am topit toata si eu cand am vazut pozicile.E o superba Maria,o minunatie de la care nu-ti mai iei ochii..Iar cea cu bradul si Maria e tare de tot.
Hai ca m-au luat emotiile!Traiasca!
Ramo,imi pare rau,nush ce-oi fi avand.Oi fi mancat ceva aiurea...
Eu nu am patit nimik de la utrog,de la elevit,mabne b6+tardyferon,am avut si eu o
in prima zi cand am inceput sa le iau.Apoi nu.
Nu stiu de cand iei tu elevit,dar si diaree zici,poate or fi de la altceva.
Sanatate!
Stela
24+cu
Teodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
clauclau spune:
Gata, am motait putin. As mai fi dormit , dar a inceput asta mica sa ma loveasca in coaste si trebuia sa pun mana dupa ea sa se mai linisteasca. Dar tot am stat putin in pat, a fost foarte bine.
Raluca, pana la urma mi-am luat de la Chicco pentru microunde. Este si rezonabil la pret si sper sa fie si bun, sa vedem. Acum urmeaza pompa de san si lenjerie de patut.
Mie mi-e dor de randunoi!
Vreau sa ma tina in brate cu mana pe burtica ,cum stie el sa fac
. Bine ca nu mai este mult pana maine seara si sambata ne trezim impreuna si stam in pat pana la 10. Offff, m-a apucat melancolia! ![]()
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
32 + cu
Rebecca
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
kitzy spune:
Pai va lasa omul un pic singure si cand revine are de citit aproape un capitol
Ce treaba-i asta?
Naty in primul rand felicitari pt bb-lina de peste 1kg, si pt col inchis, vezi ce face sustinerea si optimismul?
Azi am fost la analize, sper sa nu ma trimita medicul ginecolog sa-mi fac si anticorpii ca ma impusc! Data trecuta am platit 1 mil anticorpii si Hiv-ul si ce-a mai trebuit sa fac.
Maine ma duc la 4D, tineti-mi pumnii!!!!!
25+ cu
Diana
ramo_cata spune:
naty-utrogestanul il iau din nov...piept de pui am mancat si aseara si n-am avut nimic...dar azi zici ca mi s-a pus dea curmezisu...nu mi s-a intamplat nici mie tot timpul...pe 1 ian ...atunci am zis ca paote de la toate mancarurile care au fost de sarb,de la carnea de porc plus noaptea nedormita de rev...cine stie dar vad ca acum iar se repeta...ma linisti dupa ceaiul de tei... un pic mai devreme am mancat 2 feliute de paine cu unt si un pic de dulceata,o banana si o portocala...ca parca mi-e frica sa mai mananc altceva...sper sa ma linistesc si luni o sa merg la dr sa vad ce zice...bine ca nu ma doare burta sau mai rau sa am contractii...Doamne fereste...
ralu,mstela-
ramo26
+
26 sapt
bebicul_meu
ramo_cata spune:
a cei drept pieptul de pui e din comert ,proaspat chipurile cu eticheta pe el,termen de valabilitate ok,chiar am un fix pe termene ca am patit-o o data cu un medicament de la farmacie,era expirat.. dar mai stii...sau sa fie de la condimente ca am pus cam de toate..piper,oregano,condimente pt carne de pui si mai putina sare...diaree nu am avut f rau...off nu mai stiu cum sa ma port cu poponetul asta al meu...cand e constipat cand e pe post de ratusca...da pt ca de dim pe la 8 nu putui sa ies la toaleta ,eram constipata sila ora unu ma vad si deranjata la stomac...
ramo26
+
26 sapt
bebicul_meu
natynic spune:
He he Zoze, cred ca in curand te apuci de mesterit Cap 63 si unele fete nici pe asta nu l-au citit! [:D}
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png