Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

La cererea "generala", am sa pove din nou cam ce pb mi-au descoperit mie la eco de 32 cu Seb si se pare ca si acum e ceva neclar!

Donc, la aceasta eco au descoperit ca bb nu ia in greutate cum ar trebui sa ia, prin urmare spitalizare cu regim hipercaloric si perfuzie 24/24. Sangele nu circula bine in cordonul ombilical...Daca bb nu ia in greutate se continua "tratamentul" si se preconizeaza o "nastere" prematura.( cezariana)

La eco 32 se vede daca bb se dezvolta bine, dupa norme si se poate aproxima greutatea la nastere. Voila!

Am o intrebare pt. Naty, desi cred ca nu-mi poti raspunde...la eco, bataile inimii lui bb au fost la un momentdat de 176 si apoi au mai incetinit, la 168 ca apoi sa scada 152. Dr. mi-a zis ca e normal...bla, bla, ca bb e perfect, dar am vazut cum s-a uitat insistent la inima lui bb de mai multe ori. eu nu mai cred ce zice ea...oricum nu nasc cu ea, si a fost ultima data cand ne vedem pana la nastere. Intrebarea ar fii...poate fii o tahicardie?

Mai vin eu, dar acum nu am chef de nimic, sunt nitzel cam in butoi si am impresia ca vb singura, de cele mai multe ori, pe aici.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

delphinutza cum sa vorbesti singura????? iar in butoiul ala al tau , sunt intrata un pic mai mult si eu....dar sper sa treaca repede si la mine si la tine
Multi si

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Naty pe mine nu ma baga in aceasi oala cu "unele" ca am citit tot pana la zi

25+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

delphin- imi pare rau pt cele auzite...dar poate se rez cu perfuzii,stat in spital chiar daca e neplacut...si bebe o sa ia si el in greutate si o sa scapi de nastere prematura...sa dea DD sa fie bine...si sa stii ca nu vb singura...sg e o randunica ascunsa pe aici pe undeva ..incearca sa te calmezi si sa te gandesti ca o sa fie totul bine...

ramo26+ 26 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata si eu cu rufele, mai aveam putine de calcat, dar astept sa se usuce altele

Clau, sa-ti fie de bine motaiala! Si mie mi-e dor de al meu....el vine sambata dimineata...

Delphinas, cum sa vorbesti singura?? pai cred ca nimeni nu scapa nimic pe-aici, poate sa omita sa scrie ceva...hai, afara din butoi!

Si tu Ralu, la fel!

Ramo, sigur e indigestie, poate pt. ca ai mancat si cu pofta si mai ales daca ai fost constipata s-au strans multe acolo de "evacuat"...da-i cu ceai de tei si de menta, ca sunt bune!

Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

zoze-ce faci pregatesti un nou cap?...repede s-a mai dus inca unul si cate o sa se duca pana nastem toate si tot asa...sper sa auzim numai de bine in urmatoarele n capitole...
bubu da cine stie ce s-a intamplat...m-am linistit acum...de la un timp daca imi place ceva mananc cu asa o pofta zici ca-mi fura cineva mancarea din farfurie...si eu ma gandesc tot la indigestie ca altceva nu vad ce ar putea fi....sensibilos stomac am inceput sa am...

ramo26+ 26 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

ok, Kitzy,
Hei, Delphinash, nu fii paranoica!Apai de cate ori pe zi nu ma simt eu ca o caraghioasa ca vad ca se insira doar mesajele mele, ca deh, toata lumea are treaba numai eu stau de leguma si atunci va scriu, de-aia ma si plang toata ziua de toate alea. Acum, cu bataile inimii; variatia nr de batai e normala, era usor tahicardic dar in limite admise. Ca dr s-a uitat indelung la inima mi se pare absolut normal plus ca, daca tot e sa vorbim de importanta morfologiei in trim 3, in primul rand pt inima conteaza, exista boli congenitale care abia acum se pot detecta. Stai linistita.
Olgutz, am vorbit cu nasa mea. Pt Municipal nu trebuie nimic deosebit fata de listoaiele voastre imense, cu precizarea ca acolo -ca si la Giulesti- se prefera si ti se recomanda pt bebe produse Sanosan (si au si acolo la etajul 1 un fel de stand cu toate produsele), trebuie samponel si crema dupa baie ca ti-l spala acolo in salon imediat, nu te lasa sa-i pui caciulita cat sta acolo inauntru insa te lasa de la inceput cu hainutele proprii, si ale tale si ale bebelui. In rest cam tot ce stiam si auzisem si pe aici

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stai ca acu pricepui...e vorba tot de ecografia de acum! Ca eu credeam ca e povestea lui Seb, ca n-a luat in greutate. Dar cat are bebe? Nu fii suparata, frantuzoaica scumpa, se va rezolva cu bine

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

daca vreti sa va uitati pe zone reality ...a inceput emisiunea cu burticoasele

ramo26+ 26 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ramo, n-am mai prins decat ultimele 5 min...ce sa zic, ma iau toti fiorii!

Mai, frumoasa foc povestea nasterii Galuscutei sau d-rei pishcotel! Sa-i traiasca!

Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput