Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ancadragoman, un adevarat deliciu a fost sa ma uit la pozele cu printesica ta, m-a facut praf. De unde i-ai luat pijamaluta aia eleganta cu fir argintiu?-vreau si eeu! Iar barem cand am vazut poza cu ea sub brad in chip de cel mai frumos cadou, mi-au tasnit lacrimile pe loc, efectiv. Sa-ti traiasca, sa va implineasca viata!
Oi fi vrut io sa dorm, da daca copilu vrea sa joace fotbal in burta mea ce pot sa fac???
Stela, glicemia ta e super.
Tocmai am vb la tel cu doctorita mea, au iesit analizele ca erau facute in urgenta, se mentin proteine in urina dar la aceeasi valoare (ceea ce tot nu-i rau, va trebui strans pishu saptamanal si dozta), o ff usoara anemie, glicemia 113 (acceptabil, dar se poate si mai bine) in rest totul normal.
Rox, eu pot pune picior peste picior, ce-i drept nu usor, ca mie mi s-au atrofiat toti muschii de atata stat in pat, insa renunt imediat ca nu ma simt deloc confortabil, desi inainte stateam f mult asa. Si eu am auzit ca nu e bine sa stai dar nu stiu de ce, nu gasesc o explicatie medicala clara
Ma duc sa mananc, iar mi-e foame...Stiti ce greu e fara sare? Da, dar ce bine e sa stii ca e bine copilul tau...

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Naty costumasul alb l-am luat de la Big (sper ca stii unde spun) si sa stii ca ea a fost cel mai dorit cadou al nostru.
Multumim ptr urari

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Roxule tu ce faci?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

clau - ce fel de sterilizator ai cumparat?
somnorica - e tare povestea, am inceput si eu sa o citesc, are umor mare fata care a scris-o

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!..Azi mergem la dr sa vedem ce mai face micuta

Delphin,si eu te rog sa ne povestesti ce probleme au descoperit la morfologica de trim 3.Eu o voi face in sapt 32.
Bubu,am auzit si eu de la o prietena ce regim strict a tinut in timpul alaptarii,de m-a luat si groaza.Nu cred c-as putea sa ma abtin de la toate cele..
RalucasS,mai stiu pe cineva care a spalat toate hainutele copilului de mana cu Protex.
Naty,ma bucur ca totul e ok si nu trebuie sa te mai intorci la spital.
Mihuta,iti doresc adaptare cat mai rapida!Nu e usor sa schimbi tara.
..Cat despre baile in cada,as vrea eu,dar n-am decat dus...

tuturor,sa aveti o zi buna!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Naty costumasul alb l-am luat de la Big (sper ca stii unde spun) si sa stii ca ea a fost cel mai dorit cadou al nostru.
Multumim ptr urari

poze

povestea nasterii

Ei, ca sa vezi unde era marea casa de moda . Pe bune, arata splendid, ptiu sa nu-i fie de deochi!
VioletaH, cunosc sentimentul de a cumpara tot magazinul de cand s-a nascut finutul meu (care e si baiat si lucrusoarele, sa nu se supere mamicile de baietei, dar nu sunt acelasi lucru). Cand se va naste a mea cred ca voi trebui pusa in catuse cand intru in magazin de bebe. Ultima oara cand am intrat la Z sa-i mai iau finului cate ceva, inainte de a ramane la pat si am vazut acolo o multime de rochite cu dantelute, multe cu mov si lila dupa care mor eu, am zis ca lesin, ca ma topesc. Si sa precizam, nu sunt deloc o hipercheltuitoare si nici o bolnava de shopping, mie imi iau rar cate ceva.

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

aloha, ancutza..
uite ce sa fac? invat...ca intru in sesiune de luni...
daca ma apuca la batranete iar facultatile...o sa iasa un copil super destept ca prind toata sesiunea cu burtica.

in rest, ne mai luptam cu contractiile...dar stam acasa, luam no-spa si ne menajam...

ti-am vazut si eu pozele...ai un ingeras de fetita..o minunatie..
sa aveti grija de ea, ca aveti cu ce va mandri!
pupici si tie si mariucai!

_
28+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Clau..ma bagasem si eu la nanic dar s-au gasit telefoanele sa tzaraie de zor..Somn usor!
Citisem si eu cu ceva timp in urma povestea nasterii domnisoarei Pishcot,dar mi-a facut placere sa o recitesc!
Raluk te asteptam cu vesti proaspete despre micuta Anais!
Sa nu-i fie cu deochi Mariutei dulci!
stolul!

Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Roxule o sa fie destept foc Raducu la cate invata el in sesiune
Sa ai mare grija cu contractiile ca nu este de gluma.

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Alinutza,mama,dea Domnul sa iasa totul bine la eco.
Si pe mine m-a pus sa repet eco tot fiindca mi-au iesit IR-urile mari.Dar dea Domnul sa fie bine.
Cum ai prins tu atatea programari la herghelegiu, ca e destul de greu?Eu am facut la medsana la el si acolo mi-a dat pozele cu fetishoara lui bb f clara la 22 sapt-a fost eco 3-4d si doppler.Acum abia am prins programarea la euroclinic la el pt febr.
Ms Raluca,zoz,naty,cam asa am inteles si eu de la dr +lipsa fier.
Ralu,cum e cd-ul asta "Sunt relaxat",ca i-am tot dat tarcoale dar nu l-am luat ca nu stiam dc merita.
Eu am gasit pe odc o gramada de cantecele cutiuta muz,mi-am facut deja un dvd,acum numai bb sa apara (dar la termen!!)
Nr super bb e f bun luna asta.Am citit si eu juma de revista si mi s-a parut f interesanta.
Bine ca ai zis de revista noua.Ia sa o "comand" si eu!
Rox,am citit si eu ca nu e bine stat "picior peste picior".
La mine nu se pune si nu s-a pus problema fiindca apar contr
Pupici

Stela24+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput