Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 17
ramo_cata spune:
anca-sa-ti traiasca mariuca,sa fie sanatoasa si la fel de scumpa si frumoasa...m-ai topit cu pozele si cu povestioara...
ramo26
+
26 sapt
bebicul_meu
numeioana spune:
Pai eu mananc dulciuri destule, si ciocolata si fructe... si tot degeaba...
Picior peste picior pot sa stau si acum...si ciuciulica
si chiar la calculator cu un picior pe scaun... Dar in pat nu pot sa stau deloc!!!
Ioana
33+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
RalucasS spune:
Noi am luat revista Super-Bebe, care a aparut impreuna cu cd-ul; "Sunt Relaxat", si inca o revista Mamica de Azi, este primul numar...
Rox - mie mi-a dat sa iau cate o tableta de Maltofer pe zi pana nasc. Iar picior peste picior stau fara nici o problema...tu nu ai cumva ceva la rincichi daca spui ca iti este greu sa iti ridici piciorul? Asa am patit si eu odata, trebuia sa imi ridic picorul stang cu mana ca sa il pot ridica..
Bubu si Roxana - multumesc de raspunsuri, o sa le spal si eu tot cu detergent normal de care folosesc eu, dar am sa incerc sa nu folosesc mult balsam de rufe, ca sa nu iasa prea parfumate hainele. Ca pe mine deja ma bate gandul sa ma apuc sa spal din lucrurile pe care le am deja pt bb, ca dupa ce vine si sotul , o sa ii aduca si el un sac de haine si cred ca o sa imi fie greu sa la aranjez pe toate pe ultima suta de metri
32+
Lucas
RalucasS spune:
Rox - sa stii ca asta mi se pare un lucru extraordinar de esential , sa te intelegi cu doctorul tau, sa poti comunica, sa te duci cu inima deschisa la el, si nu cu frica in san ca " vai ce o sa ma mai certe" sau "imi este rusine sa il intreb x lucru"
De nascut, eu nu am preferinte, i-am zis si doctoritei, ma intereseaza doar sa nasc cu ea, si apoi cum crede ca este mai bine si pt mine si pt bb. Inca nu a stiut sa imi spuna de pe acum, dar bebe meu este tot cu capul in sus, si daca nu o sa vrea sa coboare, o sa trebuiasca cezariana, dar mai multe mai discutam si la urmatorul control
32+
Lucas
rox_dox spune:
ralu...nu e din cauza ca ma doare asta cu picior peste picior...ci probabil ca s-au mai rotunjit pulpitele si nu mai e la fel de usor ca atunci cand eram mai subtirica...
plus ca de vreo luna si ceva am o febra musculara continua in zona aia de sus de la pulpe pe interior...imi vine asa de greu cand tre sa ridic picioarele la dus, la imbracat, incaltat... dar asta e, mami se sacrifica cu placere pt puiutul ei...![]()
_
28+ cu
RADU
Pozele mele!
zozela spune:
Aha!Deci asta era secretul creierului pane!!
Sarutmana Roxana!
Abia astept sa-l prepar
Mai sunt 2ore![]()
Naty esti grozava!
Stela nu-i mare glicemia-stai linistita!
Bravo Nicol!Tine-o tot asa!
Ana e cel mai bine sa ramai acasa!Doamne-ajuta sa numai apara contractiile!
Ralu mie nu prea-mi place faina..prefer pesmetul!Multumesc pt.felicitari!
Ce bine-ar fi s-o tin tot asa..dar..
Clau si tu faci nanica?!
..Vad ca ma cam ia si pe mine..![]()
Ela..
in 29+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Harnicute sunt randunicile mele, am lipsit cateva ore si gasesc vreo 12 pagini scrise!!!
Am fost putin la cumparaturi, ce frigulet e afara domle'! Am cumparat sterilizator de bibe, asa ca am mai taiat ceva de pe lista!
Fetelor, si eu fac baie in cada de vreo 2-3 luni, nu-mi place la dus in perioada rece. Dar nu-mi pun apa fiarta sa mi se faca rau si nu stau nici mult in cada. Offf, trebuie sa ma epilez pe picioare si la doamna fofo pentru controlul de sambata. N-am nici-un chef
.
Am mancat o ciorbita fierbinte dupa ce-am venit de afara si m-a luat acum o toropeala...
Asa ca Zoze, cred ca fac un mic nanic acum ,chit ca o sa gasesc iar vreo 10-15 pagini scrise si ma puneti la treaba apoi. ![]()
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
32 + cu
Rebecca
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
somnorica spune:
Trebuie sa cititi asta. Eu rad cu lacrimi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84271
Sper sa nu se supere mamicile de ianuarie-februarie ca v-o dau si voua.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev110prs.png
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ramo_cata
anca-sa-ti traiasca mariuca,sa fie sanatoasa si la fel de scumpa si frumoasa...m-ai topit cu pozele si cu povestioara...
ramo26+
26 sapt
bebicul_meu
Multumim mult de tot si asteptam si povestea voastra
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
bubu05 spune:
Ralu, balsam de rufe le puneam, dar nu f. mult, doar putin sa fie moi. E bine sa le pregatesti din timp, hainutele. Tin minte ca sotul s-a ocupat de ele data trecuta, le-a spalat si calcat singurel, apoi in prima luna nici pe mine nu ma lasa sa le calc, se ocupa numai el de hainute, ca tare ii mai era drag, fiind asa mici
!
Si noi am papat supa fierbinte cu galusti si ne-am toropit si noi, il duc pe Vlad la nani si eu ma apuc sa calc putin. Astept sa se termine Popey Marinarul sa-l iau de la TV ![]()
Revin.
Oana
24+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze