Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 16
nicol_conte spune:
Randunicile mele dragi, eu ma pregatesc sa plec acasa. Nu inainte insa sa va urez spor la ciripit si sa va spun ca pana la ora asta am baut 3 cani mari cu apa + o cana de lapte cu nesquic de dimineata ,deci in total cam 1L. Eu zic ca sunt in grafic pe ziua de azi,mai am de baut macar 1L pana diseara la culcare.
Ursuletule bafta maine la eco, dar si eu sunt curioasa de ce asa de multe intr-o luna?
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
24+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
numeioana spune:
Eu nu pot sa iau fier, ma doare stomacul si ma deranjez la burta. cat despre glicemie, o aveti beton, fetelor. Eu o am 54
!!!
Ioana
33+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by adriuta
ancadragoman nu mai imi amintesc daca te-am felicitat sau nu, daca da e bine si a doua oara, daca nu....
Ti-am vazut pozicile cu bebelusha, felicitari din tot sufletul draga mea, este un copil atat de frumos si reusit. Si unde mai pui ca este asa de cumintica, doarme bine, papa... Sa te bucuri de ea si sa iti aduca cat mai multe impliniri.
Inca o data Felicitari si pupici...
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
32+ cu
ADRIAN
Multumim mult de tot si iti dorim nastere usoara
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by bitza037
Multumesc de aprecieri........
cat v-ati uitat voi la poze eu m-am dus sa citesc pe prima pagina la saptamana 26 ce simptome mai ai,si cand colo ce gasesc....pe AncaDragoman cu povestea nasterii si cu o pozica impreuna cu bebelina.
IRINA+26
![]()
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
Frumoase lucrusoarele si frumos burtan ti-ai tras.
Unde ne-ai vazut???
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
ursuleata spune:
Pai cand am fost la 17 saptamani nu stiti ca mi-a zis dr ca bebe are
un chist care poate fi tranzitoriu sau nu..dar sa nu ne facem griji ca pana in sapt 23 nu poate sa zica nimeni sigur. Eu i-am zis ca am programare la Herghelegiu pe 10 decembrie si el a zis ca e prea devreme si ca mai bine fac la el pe 18 decembrie.
EU insa nu am avut stare pana pe 18 si m-am dus pe 10 la herghelegiu...si am fost si pe 18...normal...sa nu se supere nayel.
La ambele mi-au gasit IR-urile mari la arterele uterine si H mi-a zis sa repet dopplerul in sapt 26.
Eu insa aveam o programare la el si maine...si avand in vedere ca nu am dvd cu bebe si ca vreau sa vad si IR-urile ma duc si maine..si gata povestea.
Si maine am 24 sapt si 5 zile...asa ca acum o sa il vad pe bebe cel mai bine,,,,el nu avea nimic nici la 20 nici la 21,,,dar eu sunt mai stresata de fel.
Pupici multi!!!!
Iar la 26 o sa mai repet dopplerul chiar daca maine e bine....ca sa fiu sigura.
Si la 32 am iar morfo la Nayel.
Sunt dusa, stiu.
Alina
24+
Vlad Alexandru
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2008-01-06/22:53:35
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
varuna spune:
Bine v-am regasit mamici randunici, am venit si eu la raport ca a trecut ceva vreme. Nu mai am contractii dar pentru siguranta trebuie sa stau acasa.
Naty ma bucur tare mult ca esti bine si tu si Iulia scumpa.
Ursulet de cand ai vorbit de apa am inceput sa stau cu sticla dupa mine ![]()
Despre par ce sa zic, imi cade parul intr-o veselie, dupa baie nu mai zic, cred ca o sa raman cheala pana la final. Ma bucur ca troneaza vestile bune zilele astea.
Cum mai stati cu hormonii, ca eu cred ca am luat-o razna, asa rau m-am suparat azi dintr-o prostie...bineinteles totul cade pe bietul randunoi.
Trebuie sa merg si eu la analizele pentru trim III, cand ar fi cel mai indicat sa le fac, ca medicul meu nu mi-a zis nimic? Poate ma ajutati voi.
Pupici si sa o tinem tot asa !!!
Ana
28+
Mara Sofia
RalucasS spune:
rox - fiecare cu cine se simte bine, eu sunt la dr. Statescu si ma simt extraordinar cu dansa, mai am si multe cunostinte care au nascut cu ea, si apoi daca este in oras, vine mereu la toate nasterile, indiferent de ora sau de zi.
Ela - felicitari ca ai putut dormi, si iti doresc la cat mai multe nopti la fel
- eu cand fac snitele ameste oul cu faina direct, nu dau carnea separat prin fiecare, poate iti iese si tie la fel cu creierul
naty - somnic usor !
stela - glicemia este buna, la fel si ureea, creatina, calciul si WBC iar HGB si HCT sunt scazute, ceea ce ar putea indica tot o usoara anemie ( m-am ghidat dupa analizele mele, unde sunt trecute si valorile normale)
ioana - pai papa si tu niste dulciuri, sa mai ridici glicemia asta un pic
ursuleata - nu te mai stresa, roaga-te la DD si o sa fie bine totul...
32+
Lucas
rox_dox spune:
saru'mana naty pt lamuriri si pt sfaturi...
adevarul e ca nu prea am mancat dulciuri in sarcina, nici inainte nu eram asa disperata... acum am tras-o mai mult cu acrituri.
am renuntat si la zahar de tot, in lapte si ceai imi pun numai miere.
dar fructe am tot mancat...probabil ca nu-si ia organismul suficient din ele.
maine ma duc la dr cu analizele, chiar sunt curioasa sa vad ce fel de supliment cu fier imi da.
o curiozitate fetelor...voi mai puteti sta picior peste picior? la mine e un chin daca vreau sa fac asta..tre sa pun piciorul cu mana ca el singur nu mai e in stare.
plus ca am auzit un zvon cum ca nu ar fi bine sa mai facem chestia asta in lunile mai mari...voi stiti ceva?
_
28+ cu
RADU
Pozele mele!
bubu05 spune:
Am venit si noi de-afara, am cam inghetat, e frigut. Am trecut si pe la piata si am venit cu cateva sacosele, iar am obosit, plus Vladutu de manuta...
Ralucutza, sunt detergenti si balsamuri speciale pt. bb, dar daca el e ok si nu are probleme cu pielea, bubite sau altceva...eu, la fel ca Roxana, dar vreo 8 luni, am spalat lucrurile lui Vlad separat de ale noastre, cu dubla clatire, asta oricum fac la toate rufele si apoi la gramada.
Acum la fel voi proceda.
Oana
24+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
rox_dox spune:
quote:
Originally posted by RalucasS
rox - fiecare cu cine se simte bine, eu sunt la dr. Statescu si ma simt extraordinar cu dansa, mai am si multe cunostinte care au nascut cu ea, si apoi daca este in oras, vine mereu la toate nasterile, indiferent de ora sau de zi.
asa e ..ai dreptate... eu am trecut prin multi doctori pana sa ajung la dumnealui... si s-a comportat frumos cu mine de la primul control si m-a facut pur si simplu sa simt ca stau de vorba cu un doctor caruia ii pasa.
stiu ca tu esti la dna dr Statescu... si cumnata mea a nascut cu ea...
dar eu nu m-am regasit pe aceeasi lungime de unda cu dumneai. m-a cam speriat la inceputul sarcinii si probabil asta a avut efect asupra psihicului meu.
oricum important e sa fim noi sanatoase, sa nu avem probleme si nasterile sa decurga usor!
tu vrei nastere naturala sau cezariana? sau nu te-ai hotarat inca?
_
28+ cu
RADUPozele mele!