Leoaicele DC (9)
Raspunsuri - Pagina 11
katty spune:
Multumesc de sugestii, o sa trimit si eu pozele (1 si 4) azi! Raman datoare!
Edit: Lilia, am sa trimit poza 1 cu descrierea ta (sper sa nu te superi!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Dodo-pui spune:
Lilia da sunt reprezentant de cca 6 luni .Sunt la inceput ,noua in Ct dar incerc sa scot cate ceva.Macar sa acopar necesarul de cosmetice necesare oricarei familii.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
katty spune:
Gabi, nu vii si in Bucuresti?? Ca noua ne-a plecat reprezentanta Avon in CIC si am ramas fara!!! Si chiar erau unele produse care imi placeau!
varsta lui Andrei
Dodo-pui spune:
Cat as vrea Katty dar de sunt niste km
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
catutza spune:
Katty , tu lucrezi langa cora pantelimon, au acolo stand de avon. Eu numai de acolo cumpar cand vreau cate ceva, i-mi place ca vad ce cumpar, le miros si le iau pe loc nu astept cateva zile dupa ele.
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
anca_vlad spune:
ce sa facem asteptam cu nerabdare sfarsitul de saptamana!!!!!!!!!!!!!!
cica mai sunt doua zile!
azi avem la masa de pranz.... sa va aud!
eu:portocala - gustare+Fibrobar R......si o sa vad cat de foamne mi se mai face si o sa imi comand ceva........dar sincer am chef de o pizza!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
szivarvany spune:
Buna dimineataaa!
Cine vrea soare ??? Chiar daca e frig, la noi e soare ... deci zapada ink nu.
Eu am avut o dimineata de kko, bine k a trecut :-) Am de lucru cat Kina, kef ioc. Giulik e ok, doar a tusit toata noaptea ... dar bem doar Stodal, asa k ... mai rau sa nu fie ...
Voi cum sunteti, fetele ?
Cine vrea o cana de Milli Ice Coffee ? :-)
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
anca_vlad spune:
ice coffe????????? nu, hot caffe! Da.
Daria pentru tuse eu am primit o reteta de siropel fff bun care curata fff bine caile respiratorii e usor de facut si eficient m-a invatat si pe mine medicul lui Vladut de la bRasov!
daca te intereseaza pot sa ti-o scriu!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
katty spune:
Neata, vreau si eu reteta de siropel de tuse, Anca, pls!!!!
Sunt si eu la a treia zi de cura: acum mananc morcovi, cred ca pana la pranz voi fi portocalie la fata, desi mai am si alte legume in meniu.
Catutza, stiu de standul de produse Avon din Cora, dar mie imi place sa rasfoiesc catalogul pe indelete, sa-mi aleg produse de la promotie...parca e altceva!
Daria, pe aici ploua si e cam rece! Asa ca daca vrei facem schimb! Si eu cu un mare butoi de cafea (expresso - 2 doze) in fata!
Intre timp, aseara am trimis pozele 1 si 4 la concurs, sa vedem!
Pupici si o zi minunata!!!!
varsta lui Andrei