Leoaicele DC (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Anca, te rooog reteta !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ai nevoie de:
2 lamai
miere poliflora si glicerina (o gasesti la farmaciile unde se mai fac preparate in laborator}- 1 lingura!

lamaile le pui in apa clocotota 2.5 minute, apoi le storci, pui intr-un pahar si aceeasi masura de miere cu cata zeama de lamai ai le amesteci apoi adaugi 1 lingura de glicerina!

se da la copil 1 lingurita pe ora cat timp e copilul treaz!

daca nu am fost suficient de explicita spune-mi unde si incerc sa fiu mai concisa!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...
Noi azi stam acasa caci "sefu'" tuseste putin ii dau sirop de muguri de pin si inca ii curge nasul.
Spor la diete care stie si una de ingrasare.
Multa sanatate tuturor.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Of, sanatate muuulta si lui Bogdanel, sa treaca tusea !

Vi-am zis ce lene mi-e ... groaznic ... si pana la 6 mor aici cu muncile ... si sa mai zic ca m-am trezit ca azi e joi ... ce dezamagire ... asta dupa 2 ore de somn :-) Dupa care a trebuit sa inghit mutre si ifose de la cateva persoane, ashe, pe stomacul gol ... apoi am avut de-a face cu posta romana ... apoi mi s-a aprins o chestie pe bord de m-a costat 40 lei sa se stinga :-))) Mnoah, ata ete :-)toate astea pana in orele 9 am :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Neatza dragele mele

Vad ca va tineti serios de regim, din partea mea toata admiratia, sincer! Eu nu am vointa sa tin din pacate adica reduc dulciuri si fainoase dar nu dureaza mult.

Daria , ce aparat ti-ai luat? cand ai timp poate dai link cu pozele din vacanta

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Daria a inceput dezastros ziua ta dar se va termina in forta
hai capul sus si zambeste-cat despre posta romana, no coment!
stai sa vezi cum e la directia de munca!!!!!!!oho ho - vorba mosului!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Catutza, pozili sunt alea de asta vara, am in linkul de 2 ani + de la Giulik.

uite o poza cu Canon http://www.emag.ro/foto_digitale/aparat-foto-digital-canon-powershot-s5-is--pAJ2077B002AA , l-am luat de la Oradea pe rate, platesc pana in augut, mi-am luat di toati pt aparat, memorii, acumulatori, husa, o groaza de bani :-)
http://family.webshots.com/photo/2876337170059491989hKzjLS

si uite o poza cu nenorocitul de Benq (4M,3x,easy dial,Mpeg 4,8 sec shutter)
http://family.webshots.com/photo/2587576500059491989toQSRS

Este un subiect cu dezbateri la lectii & know how, acolo a fost desfiintat ap. meu, dar eu sunt multumita, altu` mai bun nu gaseam aici la noi :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Foarte k lumea aparatul, Daria!!! Arata bine si face poze foarte clare si reusite, cred ca prinde mai mult decat vrei tu sa prinda!! La 12x ce vrei!!
Gabi, sanatate multa "sefului", o sa vezi ca se reface repede!!
Anca, ai fost la Directia de munca? Eu am reusit sa trimit azi declaratiile on-line, ne-au activat contul si am scapat de cozi (adica soferul nostru). Mai rau o sa fie cand vom avea modificari de facut cu angajatii si chiar trebuie sa ajung pe acolo. Si multumim de reteta.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

cu placere pentru reteta
la directia de munca trebuie sa ajung pentru alocatia lui vlad suspendata de prin septembrie pe motiv de neridicare.........

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Daria , este super aparatul tau! As vreau sa-mi iau si eu ceva asemanator dar tot in rate ca de bani jos nu se pune problema ca nu ne perimitem din pacate Spune-mi te rog cate rate si cat pe luna dai.
Noi avem acum un Olympus C350 si sunt multumita de el dar vreau unul mare asa cam ca al tau

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput