negii la 3 ani-ce sa fac?

negii la 3 ani-ce sa fac? | Autor: lizzy

Link direct la acest mesaj

cred ca sunt negi, vreo 3-4, mici, unul langa altul, oarecum pe laterala unghiei de la degetul mare, la mana. aseara am vazut.
cum se trateaza?
el zice ca are o buba si-l doare, sa-i pun bandaj. nu cred ca-l doare efectiv, dar clar simte un disconfort.
si de la ce se fac? sau se iau de la gradi? habar n-am cum e cu negii... sa-l duc la dermatolog sa-mi confirme? fir-ar...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

trec in maxim o saptamana daca dai pe ei cu tinctura de rostopasca, apoi bandajezi locul (ca sa nu se ia solutia). Garantat 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

asa e ..rostopasca e cea mai buna...daca ai gasi un pic de plantuta ar fi super sa pui seva ce se scurge cand rupi planta.dar nu stiu daca gasesti acum iarna...oricum ai grija sa nu puna manuta la ochi ca pisca rau....nu face rau la ochi dar sa nu-l doara.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alan26 spune:

Rostopasca face minuni. Procedeaza cum au explicat mai sus si o sa fii uimita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

freci bine negii cu un usturoi taiat apoi lasi sa se usuce degetelul si cand s-a uscat picuri solutie de rostopasca pe negi(agiti in prealabil bine sticluta)si lasi iar sa se usuce.Cumperi niste leucoplast cu desene pt.copii(ca sa vrea sa-l poarte )si in cateva zile ar trebui sa inceapa sa se exfolieze excrescentele.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sau mergi cu el la dermatologie si in 10 secunde s-a rezolvat problema. Am incercat si eu leacurile naturiste enumerate mai sus, au ceva efect, dar dureaza mult, usturoiul miroase si ustura pe masura ce arde pielea, iar tinctura de rostopasca nu face minuni peste noapte. Faci cum crezi, dar nu prea ai cum sa tii bandajat mult timp un copil de 3 ani si sa astepti sa vezi daca functioneaza sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Livia, aici in Germania se gaseste tinctura de rostopasca? Stii unde si cum se numeste? Eu am unul la degetul mare(e ca o batatura, nici nu stiu macar daca e neg?) si nu stiu cu ce sa-i dau sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Disconfort fizic nu simte, poate doar psihic pentru ca asociaza excrescentele cu o "buba" si implicit cu durerea. I-a luat de la o persoana/copil care are negi si cu care a venit in contact.

M-as mira sa treaca asa repede cu tinctura de rostopasca, voi vorbiti din experienta proprie?

Eu zic sa mergi la doctorul dermatolog sa vezi ce te sfatuieste.

Eu am folosit 2 veri la rand seva de la rostopasca si rezultatul a fost ca negul respectiv s-a marit, nici gand sa cedeze in cateva zile sau macar sa dea inapoi.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Noi am fost la dermatolog si ni s-a recomandat Duofilm. Practic este o solutie cu care o dadeam cu o pensulita in fiecare seara si care in aprox o luna a rezolvat problema fara a lasa urme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Subscriu pt rostopasca: http://www.gradina-online.ro/ROSTOPASCA_Chelidonium_majus_A3624.html
Se gaseste primavara prin parcuri sau pe marginea strazii. Cauterizarea este si dureroasa si nu are cine stie ce rezultate dar seva portocalie a plantei face minuni. Sau cauta tinctura la plafar, poate ajuta.
Pt cei din alte tari cautati denumirea in latina(Chelidonium majus) la magazinele naturiste. Sau chiar planta in sine ca in Germania ar trebui sa creasca.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pe noi rostopasca nu ne-a ajutat ci doar Duofilm. Si eu am dat la un neg imens de nu credeam ca mai scap de el si in 10 zile s-a dus. Fetita mea a avut o eruptie de negi pe toate degetelele manutzei drepte. Cei mici s-au dus in cateva zile, cel mare cam in 2 saptamani.

38 Tudor Gabriel
AMR 9 sau 10 zile

Mergi la inceput