Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)
Raspunsuri - Pagina 5
ramyteo spune:
Kitzy--mersi. de ce sa nu ne dai si noua un filmulet ca sa nu-l recunoastem pe bebe mai tarziu? Las ca nu-l papam doar il pupam asa cum e la tine in burtica.
Fete eu am avut nervi ca nu mi-a mers netul. Va pupam pe toate
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
nastasie spune:
kitzy, il faci public doar cat sa-l vedem pe bebe.eu sunt innebunita dupa 4D.pe timpul meu nu era.eu faceam atunci 2D
adriana&
razvan 01.11.2004
gbutucica spune:
Salut!
M-am reprofilat nu mai dau bile albe ci rosii , uite asa 
Sarumina Katiapam pt trecerea si pe mine in rindul lumii! si 
Kitzy , bafta la eco ,si
binenteles colega.
Nastasie si ramo , promit sa va aduc si io miine poze , fiindca tot sunteti inebunite dupa 4D si vretzi sa-l recunoastetzi pe bb mai tarziu.tre sa vad cum se adauga , ca-s gravida si senila si-am uitat.
in rest sa avetzi un we placut , linistit si cu tot ce va doritzi in el . mai trec pe la voi cit de curind.
icei multi si necondintionat

Giani
,....
32+
ca am dovada
AMR 8 saptaminisioare
ramyteo spune:
Asa da esti de treaba.
Multumim dar si ce daca esti gravida nu inseamna ca est senila eu sunt
ca nu stiu sa bag filmulete cu Teolina si asa ca pfoai ce nervi am ...
VA pupam pe toate
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
gina_butnaru spune:
Hai ca m-am mai eliberat si eu.
Fetelor, ajutati-o voi pe Ramona sa-si puna filmele pe forum, ca eu i-am explicat, dar n-a reusit. Poate mai stiti voi site-uri unde poate pune filmele mai usor. 

kitzy, abia asteptam sa ni le arati - pozele si filmul. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
kitzy spune:
Am venit de la medic, am o grasuna vesela si jucausa de 868 de grame, DBP-ul e la 25 de sapt, in rest toate is la 26 de saptamani, poze nu mi-a scos ca statea cu mainile si picioarele in fata, avea un picior lipit de nas si cu talpa in cap, la un moment dat s-a miscat si i-am vazut fetisoara, casca gurita, a zambit, apoi si-a bagat un picior in gura, se freca la ochisori, o dulceata nu alta. Ce ma enerveza si sunt foarte suparata, mi-a inregistrat pe cd doar 10 sec si inafara de un picior, nu disting nimic acolo, dar la eco am vazut totul foarte clar. Imi vine sa merg inapoi sa-i bat cd-ul de cap. Macar daca era sotul meu cu mine sa o vada si el. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti
Da ma bucur ca e intreaga si sanatoasa, pana la urma asta-i cel mai important.
25+ cu
Diana
gina_butnaru spune:
kitzy, ma bucur ca bebelina e bine! Bravo, sa se faca mare! 

Dar imi pare rau ca nu ti-a dat tot filmuletul. Dar poate te mai duci mai incolo sa mai faci una si iti dau si tot filmul, ca s-o vada si sotul tau. Nu fi suparata, voi sa fiti sanatoase! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
kitzy spune:
Gina cand dai 180 de lei si primesti 10 sec inteligibile pe cd, e greu sa fii calma. M-a tinut o jum de ora si mi-a dat 10 sec!!! Sa nu ma enervez???
Da peste vreo 4 sapt ma duc eu in alta parte, poate gasesc ceva mai ieftin si poate sta si bb mai k lumea sa i se vada fata.
25+ cu
Diana
Adryana_4u spune:
Buna seara, fetelor...am fost si noi astazi la control, ne-a zis nenea dr. ca bebe e OK, are 3,100 kg, nu are probleme cu cordonul, si acuma deja asteptam momentul decisiv...a zis ca pana la sfarsitul lunii o sa am si eu bebita in brate...
Cat despre nastere, mi-a spus ca atunci cand am contractii la 5 minute, sa ma duc la spital, acolo ma va consulta medicul sau moasa de garda, si daca e de nastere, sa-l sun, sa vina....mie tare imi lasa impresia ca vine, acuma chiar nu stiu ce sa mai zic....
I-am spus ca vreau sa nasc natural, a spus ca i se pare o alegere foarte buna..si l-am intrebat ce parere are despre epidurala..mi-a zis ca are o parere extraordinara, insa cu inconvenientul ca nu-ti mai poti controla muschii din cauza anesteziei, ceea ce duce la folosirea forcepsului pentru extragerea copilului, in 40% din cazuri...ceea ce i se pare un procent cam mare...
Va pupic, ma duc sa mai citesc p-aici...
Daca vad ca mai trebuie sa revin cu vreun raspuns, reapar..
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
ramyteo spune:
Adryana 4u cred ca esti fericita ca se apropie momentul . Ma bucur pentru tine si o anstere usoara iti dorim.
Pupici la burtica.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor