Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)
Raspunsuri - Pagina 4
ramyteo spune:
Kati--ia un nuro. si trece da ai cam mult de asteptat.
Eu plec va las ca mai am treaba si dupaceea plecam de acasa.
VA pupam pe toate fara exceptie
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
gina_butnaru spune:
Fetelor, va pupicesc, ma duc sa-mi iau piticul de la cresa si apoi acasa.
Ne vedem maine.
Pupici, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ella10 spune:
Helau!
Am intrat sa va salut, azi a fost mama pe la mine si nu am putut intra sa va salut mai devreme
Va pup pe toate
Ramyteo bine ai venit alaturi de noi!
poze
BIANCA ANTONIA 
35+
Adryana_4u spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Adryana_4u, pupici.In curand incepem sa-ti facem galerie pentru bebe2.
Multumesc anticipat pentru galerie
, dar haideti sa ne intelegem, ca a deschis sotul meu niste ochi mari
, de m-a bufnit rasul...eu sunt la bebe 1, nu la bebe2...sa vedem cum ne descurcam intai cu unul, si apoi, poate si al 2-lea...Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt
BIANCAde toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
gina_butnaru spune:
Scuze Adriana, eu sunt autoarea gafei cu bebe2. Eu daca am deja unul, ma gandesc la al doilea.
Mai erau mamici cu un bebe si gravide cu bebe2 si m-a luat valul. ![]()

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
kitzy spune:
Ramy bine-ai venit printre noi!!!
Eu azi ma duc la 4D, sa-mi tineti pumnii stransi sa vin cu vesti bune acasa.
25+ cu
Diana
kitzy spune:
Eu sper ca-mi da filmulet. Dar vreau si poze, numa ca nu vreau sa le fac publice, din motive de sercuritate, daca ma intelegeti.
25+ cu
Diana
gina_butnaru spune:
kitzy, la ce clinica te duci sa-ti faci eco 3D-4D? Noi am facut la Sanador si ne-am dus cu caseta video si ne-a dat tot filmuletul de la inceput pana la sfarsit, adica tot ce am vazut noi pe ecran. Sora mea a facut tot la Sanador si a intrebat daca ii da CD, ceva si ei au zis ca-i dau CD, dar pe CD nu erau decat cateva poze, fara filmulet. Daca stia, lua o caseta video la ea. Daca vrei film, intreaba exact acolo ce sa duci? Ti-am zis ca sa stii dinainte.
Poze iti dau oricum ei.
Pupici, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

kitzy spune:
Gina eu merg la Medstar, oricum am si cd si dvd la mine, o sa vad exact ce-mi pune. Vreau si filmuletz si ceva pozici. Nici nu-s pretentioasa, nu?![]()
25+ cu
Diana