Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Da fetelor, eu i-am zis Ramonei sa vina la noi in club. Noi ne stim de la "Fetele sexi din zodia varsatorului" pe care l-am deschis eu, dar si de la alte topice. Daca va povesteste Ramona despre Teo cate nebunii face...

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Ramona, gbutucica are dreptate sa fie invidioasa si eu la fel pe varsta ta. Cand a intrat ea in club a zis ca are 100 de ani. Eu am zis sa citesti daca ai timp si chef, nu te plange ca ti-am dat de lucru, dar asa o sa le mai cunosti un pic pe fete.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Am rezultatul de la amnio -fetita mea e sanatoasa.Nu are SD.
Sunt foarte fericita .
Pupicei la toata lumea.
Si o zi buna

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Aha, Gina multumesc de sustinere! si si bine ai facut indrumind si alte persoane la noi. bRava!!!!

Anca ma bucur enorm si iti urez felicitari, asa-i ca acu esti alt om cu o doza in plus la psihic?

Ramo imi plac personaele puse pe sotii , asa ca ai cistigat deja o bila alba la mine si pt inceput .

acu Sa fiu si io in rind cu lumile as avea rugamintea si onoarea sa fiu si io pe prima paginutza;
DN 28.06.78
si ce date mai tre sa va dau ????? ca is batrana , gravida si senila

sarumina anticipat.

Giani ,.... 32+ ca am dovada

AMR 8 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

anca ce ma bucur pt voi luni aflu si eu
bun venit noilor mamici

Mergi la inceput

Anca, ce ma bucur, imi inchipui ce emotii ai avut pana azi! Bravo, felicitari! Si sa o tineti asa in continuare, sa fiti sanatoase amandoua!

anisiap, iti tin pumnii si tie pana luni! Sa ne dai vesti la fel de bune ca Anca!

gbutucica, pupici multi.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Hei fete si eu ma bucur cand primesc bile albe dar eu stiu de la ficamea ca bila rosie ii buna
Da Gina , am vrut sa am copii mai repede dar noah acum sti tu cum ii ca doar nu era sa-l iau pe Tibi la trante
Imi pare bine ca aud numai de bine cu analizele.
Am mai citit dar acum mai vad p[oate si maine mai cit. putin ca mi-o o lene....PS: nu mai ziceti la nimeni dar tre sa fac curat si mancare si daca-s mica tot degeaba ,tot eu tre sa fac, hmmm ce naspa...

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Hei fete si eu ma bucur cand primesc bile albe dar eu stiu de la ficamea ca bila rosie ii buna
Da Gina , am vrut sa am copii mai repede dar noah acum sti tu cum ii ca doar nu era sa-l iau pe Tibi la trante
Imi pare bine ca aud numai de bine cu analizele.
Am mai citit dar acum mai vad p[oate si maine mai cit. putin ca mi-o o lene....PS: nu mai ziceti la nimeni dar tre sa fac curat si mancare si daca-s mica tot degeaba ,tot eu tre sa fac, hmmm ce naspa...

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Cu treaba ai dreptate, mereu pe noi cade, ce sa facem?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Da noroduta mea de pisicuta mi-a facut-o azi . Am si postat deja la perlute.

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salut
am aparut
ca de obicei un haos total la ambasada si te intorci mereu cu dureri de cap,pina acum am rezolvat trebuie sa mergem din nou peste o luna
Acina-ma bucur de vestile bune
Anisiap-bafta si tie si stai linistita ca o sa fie bine
Gina-si la mine tot asa a inceput de cind a facut 6 luni dar asta e decit sa plinga mama indura tot
un pupic lui Razvanel

acum ma apuc sa trec datele pe prima pagina

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput