Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mei fete de trei ori am vrut sa va scriu aseara si eram acum convinsa ca vi-am scris hmmm, nu am scris si pfoai tot a intervenit cate ceva aseara si am uitat pana la urma
Katiapam mersi fain. Eh asa sunt io sper cca nu deranjez pe nimeni ca daca va deranjej va stresezzzzz of ....
Mikycris nici mie nu mi-au iesit bune analizele cand am fost gravida spaer ca nu gresesc esti gravi. nu? si pentru aia fetita e bine. Eu cu un handi da ce sa fac ca am slabit mult si lipsa calciu si hm uit de la mana pan la gura de parca as avea 80 de ani. Mei fete uratimi la multi ani sa trec de 90 nu? Glumeam. Da dr. a zis ceva?
Va pup pe toate si sa fiti sanatoase alaturi de puiutii mici! hei si de cei mari! (ca eu si sotul asa ne spunem puiut) la toate

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_floruta spune:

Am gasit o chestie super interesanta pt burtici si mamici...
Pt cine vrea niste vouchere cu care poate face mai apoi cumparaturi pe net pt bebe,trebuie sa intrati pe un site al celor de la Elevit si sa ajutati un copacel sa creasca (virtual,binenteles)...pe asta primiti in fiecare zi puncte (pt udat,taiat,etc) pe care la final le puteti transforma in cupoane cu care sa cumparati lucruri pt copii.
Nu prea mi-a venit sa cred nici mie,dar dupa ce am primit invitatia de la o prietena care deja si-a comandat si primit de la ei lucrurile dorite,am intrat si eu in joc...si nu ai nimic de pierdut pana la urma urmei,totul dureaza maxim 5 minute pe zi si dupa cate zile vrei, te retragi si iti cumperi lucrurile dorite.Poti acumula 200,400,800 puncte,fiecare 200 de puncte valorand 100RON...eu zic ca e faina treaba,de atunci trimit si eu la toti cunoscutii sau burticile si mamicile interesate,sa profitam cu toate.
Daca va intereseaza,trimiteti un PM cu e-mailul vostru si va trimit o invitatie,asa functioneaza...
Pupici la burtici,mamici si puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
v am citit dar nu am retinut numele-mai zicea cineva ca uita mai ceva ca la 80 de ani,eh pai ma inrudesc si eu atunci .sunt pe fuga asa ca tin sa va multumesc pt sfaturi si incurajari si va spun ca zi am programare la dr pt interpretarea tt si a altor analize care a trebuit sa le repet. va inca o data si mai vb cand ma intorc de la dr-adica dupa ora 18.
multa sanatate voua si la puiuti.
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, burtici si mamici,

n-am mai scris de multicel dar v-am citit mereu.
Cum va mai simtiti? Nu va mai stresati cu rezultatele astea de la TT, daca este nevoie faceti un amnio si gata, va scoate din indoieli! La marea majoritate le-a dat un rezultat cu un risc ridicat, care apoi s-a dovedit a fi gresit, asa ca stati linistite!
Noi suntem binisor, ei, cu arsuri cumplite in ultimele zile, dar asta este ceva normal, nu? Sincer, cand stiu ca aproape toate imi provoaca arsuri nici nu mai am chef sa mananc nimic.

Pupik de la Onyx si Vlad

26+ Alexandra Maria + Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Fetelor, chiar daca nu am mai scris nimic de ieri, eu sunt pe-aici. Mi-au modificat cei de la IT diverse chestii prin calculator si mai am si o gramada de lucru, dar mai vad si ce mai faceti voi pe-aici.

Trebuie sa mai citesc din urma si revin.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

MIKYCRIS, sper sa te linisteasca si dr. ta, ca nu e relevant TT. Ti-am zis ca si mie mi-a iesit inafara limitelor normale, dar parca era vorba de estriol. Oricum, stai linistita, eu am citit atunci foarte multe despre TT si peste tot scria ca nu e relevant si da foarte des rezultate false.

katiapam, Razvan e mai bine, mai tuseste, dar nu e rosu in gat. Multumim pentru urarile de sanatate.
Giulia ce face?

Pupici si la celelalte fete si bebeilor lor.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
pe aici sunt si eu,citesc pe DC.
revin mai tarziu

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

gina,ce sa ma linisteasca mey ca bag de seama ca dr e mai rau panicata ca mine-de parca ar fi ea gravida!
a sunat la laborator si maine ma duc iar sa primesc rezultatul la prima analiza asa mai indetaliat.cica daca e cu mult diferit atunci tre sa fac iar tt.asta so creada ea! sa se duca ea sa faca caci eu nu am fost de acord nici cu dt nici cu tt.mai rau ma agit degeaba si parca zici ca nu am ce face cu banii!
fetele,voi ce spuneti de asta?

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Miky-eu zic sa nu te stresezi!!!!
cit ai platit pt test? te intreb de curiozitate
bafta maine sa ai rezulte bune

ticker
mamicąde piccinicą GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare
ce faceti????
Gina-Giulia a inceput sa se mai cumniteasca,cred ca a vazut ca nu-i tine figura mai face crizute dar mai putin iar de dormit am inceput sa o invat iar in patutul ei numai ca inca nu toata noaptea dar tot e mai bine ca doarme citeva ore in patutul ei decit nici un minut cum facea
o zi buna va pup pe toate

ticker
mamicąde piccinicą GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput