Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ella10

Ramyteo ce vrei sa spui?La eco se vede foarte bine ca e fetita.
Eu am incredere in medic, caci de fiecare data -l intreb daca nu s-a schimbat sexul, si vreau sa-ti spun ca nici nu am hainute de baiat, si nici nume.Mai cam pus pe ginduri.Adineaori am vorbit cu mama si tocmai imi spunea ca a cumparat cite ceva pt nepoata....
Hai ca m-ai pus pe ginduri

poze
BIANCA ANTONIA
37+

Stai linistita, daca s-a vazut bine la eco ca e fata, atunci e fata! Nu te mai ingrijora!

Mai Ramona, faci fata sa planga? Acum impac-o!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Hai ca acum va las. Plec sa-mi iau piticul de la cresa. Vorbim maine.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mei Gina am impacato da daca iasa fata o sa zica :"he he he ai vazut?" daca iasa baiat atunci s-ar putea sa nu ma mai gasiti pe aici decat sa iau batuta mai bine fug

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare
fetelor ce activitate pe aici
Ella-stai linistita nu te mai stresa dar nu o sa fi tu cazul 1 la nu stou citi
daca a zis fetita fetita e
Mikycris-nu te preocupa ca e normal sa greseasca.testele inca nu dau 1oo% asa ca stai linistita
si nu-ti mai amintesc de poze daca nu vrei....
Gina-asa e de la cresa prinde tot,sanatate lui Razvan nazdravan sa nu raceasca mai tare
Ramyteo-esti tare simpatica,ma faci sa rid cu stilul tau de scris
in rest la noi toate bune in afara de timp urit,ieri a fost frumos
v-am pupacit pe toateeeee

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

dupa un somnic am revenit pe forum
ramy.gina deci e vb de alfa-feto proteina care mia iesit 19 ier limita normala tre sa fie mai mica de 10.
surprinderea mea e ca beta hcg si estriol se incadreaza in valori iar afp nu!
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ella10 ziceai ca parca nci nu am nascut...sa vezi tu ce burta aveam inainte sa nasc,mai mare ca a ta.
S-a mai retras acum,dar nu cum era inainte,am facut si vergeturi pe burta,nu mai rezista pielea
Dar privind-o pe Delia ,nu imi pare rau de nimic.

mikycris te admir pt decizia ta de a mai face un bb dupa 11 ani de la Delia.Iti doresc sanatate sa duci sarcina cu bine la termen si sa fie bb bine bine.
Pe cumnata mea numa nu reusesc sa o conving sa mai faca un bb,fetita ei are 10 ani.
E f frumos sa ai cel putin 2 copii,si eu mai vreau
pe toata lumea
ma duc la culcare

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Miky nu te stresa din pricina idioteniei de TT.E total eronat.Ce varsta ai ?peste 30 sigur da erori.Mai tii minte la mine cum a fost .Am facut si amnio degeaba.fetita e perfect sanatoasa.
Pupicei si la restul.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata fetele!

26+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

'Neata, fetelor!
Katiapam,sunt bine, multumesc!Doar ca sunt in criza de timp mereu din cauza sesiunii.Examenele astea m-au ajutat sa ma ridic ma repede...
Va pup pe toate

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.Scuzati deranjul insa am intrat pentru ca o caut pe Remaliss,daca stiti la ce odisee este sau daca aveti vesti despre ea va rog sa imi trimiteti Pm sau sa imi scrieti la "durere".Nu mi.a mai dat dintr-.o data nici un semn si sunt ingrijorata.Daca stiti ceva va rog sa imi scrieti!Va multumesc

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput