Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)
Raspunsuri - Pagina 16
ella10 spune:
Ramyteo ce vrei sa spui?La eco se vede foarte bine ca e fetita.
Eu am incredere in medic, caci de fiecare data -l intreb daca nu s-a schimbat sexul, si vreau sa-ti spun ca nici nu am hainute de baiat, si nici nume.Mai cam pus pe ginduri.Adineaori am vorbit cu mama si tocmai imi spunea ca a cumparat cite ceva pt nepoata....
Hai ca m-ai pus pe ginduri
poze
BIANCA ANTONIA 
37+
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by ella10
Ramyteo ce vrei sa spui?La eco se vede foarte bine ca e fetita.
Eu am incredere in medic, caci de fiecare data -l intreb daca nu s-a schimbat sexul, si vreau sa-ti spun ca nici nu am hainute de baiat, si nici nume.Mai cam pus pe ginduri.Adineaori am vorbit cu mama si tocmai imi spunea ca a cumparat cite ceva pt nepoata....
Hai ca m-ai pus pe ginduri
poze
BIANCA ANTONIA37+
hai mai ca glumesc.Sti ca eu tot visam ca nasc baiat si am nascut fata. Fina mea la fel si de asta ziceam si catre tine

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
PS: eu i-am zis si la o cumnata ca naste fetita si pfoai era sa ma ia la bataie cumnatu si hi hi fata a iesit hi hi.
La finamea i-am zis ca imi face cadou de ziua mea ca va naste bebe si hi hi eu sunt nascuta pe 3 februarie si finuta mica pe 2 hi hi
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
MIKYCRIS spune:
ramyteo,ella10 si restul fetelor
.
eu sunt cam suparata caci am ridicat rezultatul la triplu test si o analiza e inafara limitelor normale!
17+
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
GBUTUCICA,GINA am gasit //clinica fortis//unde este IOSUP si am batut drumul pe jos pana acolo pt a cerceta unde e,cum arata...La ce am vazut acolo m am ingrozit -noroc cu o tipa care se oferi si imi dadu nr de tel de acolo pt a suna caci altfel stateam vreo 3 ore ca sa ma pot programa!.multumesc din suflet pt rabdarea avuta cu mine
. voi ce faceti?sunteti bine sper!copilasii la fel,nu?
RESTUL FETELOR-CE FACETI?SUNTETI BINE?
VAPE TOATE DULCE-DULCE.
16+
MIKYCRIS
Ma bucur ca ai reusit sa te programezi!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
quote:
ramyteo,ella10 si restul fetelor.
eu sunt cam suparata caci am ridicat rezultatul la triplu test si o analiza e inafara limitelor normale!17+
MIKYCRIS
Adica ce ai patit?
Zine mai pe larg sa intelegem.
Mei Gina cam tragi chiulul hm batuta.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by ella10
acum cum o vrea si Dzeu, sanatate sa fie.
poze
BIANCA ANTONIA37+
Asa e sa fie sanatos si nu te lua dupa mine ca eu glumesc.
Te pup pe burtica
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
gina_butnaru spune:
Buna fetelor, 
Am intrat si eu un picut, ca sunt foarte prinsa cu treaba, in continuare. Nu stiu cand mai termin. Acum am facut o pauza.
Mikycris, noi suntem bine. 
Razvan e un pic racit, tuseste, dar l-am dus asa la cresa, ii dau siropuri, sper sa nu faca rosu in gat sau altceva. Il doftoricesc eu si sper sa fie bine.
Am citit un pic pe diagonala, revin imediat, sa mai citesc din urma.
Pupici, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
gina_butnaru spune:
quote:
ramyteo,ella10 si restul fetelor.
eu sunt cam suparata caci am ridicat rezultatul la triplu test si o analiza e inafara limitelor normale!17+
MIKYCRIS
Nu mai fi suparata, la fel am patit si eu. Care indicator e inafara limitelor normale?
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

.multumesc din suflet pt rabdarea avuta cu mine