Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(5)
Raspunsuri - Pagina 15
gbutucica spune:
.. na..seara' !
Ella , se vede ca esti moldoveanca, frumoasa bre, si burticutza din dotare, ma apuca pandaliile pe mine cind ma gindesc ca pe 2 faci cezariana, itit doresc tot binele din lume , un bb sanatos , mincacios, si fara colici, sa doarma noaptea.
ici
Miky cris , pana la urmA te-ai programat sa inteleg. Ai grija de bb din burtik si 
Ramo sa inteleg ca esti geloasa ca suntem mai multe
?????
sa treaca oftica.
va pup pe toate si va doresc la toate o sapt usoara.

Giani
,....
34+
ca am dovada
AMR 6 saptaminisioare
ella10 spune:
Gbutucica multumim de aprecieri
.si eu am emotii dar sa speram ca DD o sa aiba grija de mine si de bebelina;mai ai si tu putin pina nasti.Sa dea DD ca toate gravidutele sa aiba nasteri usoare si copii sannatosi.
Va pup si va doresc o saptamina cit mai buna
poze
BIANCA ANTONIA 
37+
MIKYCRIS spune:
buna seara fetelor!![]()
ella10 ma bucur ca esti bine si burtik la fel
.e posibil ca si eu sa nasc prin cezariana dar nu este sigur 100%.oricum sper ca mai intri pana pe 2 februarie ca sa ne mai spui si noua ce mai face bb si mami.nu ai mai intrat pe chat,cel putin nu cand intram eu si nu mai stiam daca esti gravi ori ai nascut.
gbutucica am fost vineri sa vad unde este si seara am sunat ptr programare dar cand a auzit ca vreau peste o luna programarea mia spus tipa sa revin luni cu un telefon ptr ca nu este urgenta.ma bucur ca esti bine.
daraban,da ,pe fetita mea tot Delia o cheama -la fel ca pe fetita ta.eu sunt bine acum de cand am stat la perfuzii multumesc lui DD ca nu am mai avut probleme si burtik creste pe zi ce trece.ma bucur ca tu si Delia sunteti bine
.
17+
MIKYCRIS
MIKYCRIS spune:
ramo nu fi geloasa fato
ca nu suntem toate numai gravi la prima sarcina-uite,eu mai am o fetita mare,mare care pe 7 februarie face 11 ani.deci daca vrei sa vb cu cineva ceva anume ai cu cine
.

17+
MIKYCRIS
kitzy spune:
Neata!
Ella ce burtica frumoasa ai 
Am fost si eu aseara la dr, mi-a zis ca am un bb foarte foarte activ, inca e cu funduletul jos si capul sus si picioarele in cap. Mi-a zis sa-i transmit telepatic sa se intoarca cu capul jos![]()
26+ cu
Diana
acina spune:
Buna fetele,
ce faceti dragelor?
Eu am niste idei noi apropo de nastere, m-am gandit ca ar fi o idee sa nasc fetita in apa.Ca atare m-am programat la un control la o clinica din Bv , singura in care am cunostinta ca se poate naste in apa.Am vorbit si cu medicul care se ocupa de asistarea nasterilor in apa.Deci pe 13 martie va pot spune mai multe detalii despre asta daca sunteti interesate.
In rest noi fetele (adica eu si burtica) suntem bine.Am fost in curatenie si mutari prin casa sambata.I-am luat lui Andrei pat de la ikea , asa ca a trebuit sa facem niste schimbari pt a-l aseza.
Ma bucur ca l-a acceptat fara fite.Chiar a dormit in el , i-a placut.Desi la inceput cand ne-a vazut ca strangem patutul lui a inceput sa planga dupa el.Dar i-a trecut repede dupa ce l-am pus in celalalt.
Sunt varza ca nu am facut poze dar promit ca fac poze si v-il arat.Mie imi place rau.
In rest , abia astept sa merg la eco morfologica miercuri, s-o mai vedem pe printesa.
Pup.
Anca
21 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
ella10 spune:
Salutare!
Kitzy multumesc pentru aprecieri
Mikycris sigur ca voi mai intra sa va mai spun ce mai facem noi, eu si bebelina.Pe chat nu prea am mai intrat, nu stiu de ce, pur si simplu nu am mai intrat.
Sa va zic ce mi se intimpla de vreo 3 nopti, in fiecare noapte visez ca am nascut si -mi tin bebelina in brate, cred ca ma gindesc eu mult la ziua cind voi naste si de asta visez, nu?![]()
Va salut pe toate fetele si va
dulce, dulce dulce
poze
BIANCA ANTONIA 
37+
ramyteo spune:
Aoleu acum ma-ti facut si mai geloasa mei gravidutelor.
Mai ales ca sunteti la a doua burtica....eh da daca il faceti cumva din gresala plasatil la mine
orice ar fi.
Eu am fetita de 2 ani si aproape sapte luni dar e vijelie. Eh eu nu mai am voie sa mai fac unu dar nu mai am nici eu curaj ca am nascut cam greu si pfoai...las mai gravidutele ca va pup burticile si la care mai aveti copii vi pup ca mi-s dragi.
pentru fiecare si cate un 
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
ramo nu fi geloasa fatoca nu suntem toate numai gravi la prima sarcina-uite,eu mai am o fetita mare,mare care pe 7 februarie face 11 ani.deci daca vrei sa vb cu cineva ceva anume ai cu cine
.
17+
MIKYCRIS
Fetita ta minte? Pfoai a mea s-a invatat sa minta

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by ella10
Salutare!
Kitzy multumesc pentru aprecieri
Mikycris sigur ca voi mai intra sa va mai spun ce mai facem noi, eu si bebelina.Pe chat nu prea am mai intrat, nu stiu de ce, pur si simplu nu am mai intrat.
Sa va zic ce mi se intimpla de vreo 3 nopti, in fiecare noapte visez ca am nascut si -mi tin bebelina in brate, cred ca ma gindesc eu mult la ziua cind voi naste si de asta visez, nu?
Va salut pe toate fetele si vadulce, dulce dulce
poze
BIANCA ANTONIA37+
Ata inseamna ca nasti baiat si de no fi asa...las pe mine faci ce vrei cu mine
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI