vase capilare

vase capilare | Autor: anniek

Link direct la acest mesaj

Salut,
As avea o intrebare. Cu ce se pot trata vasele capilare vizibile? Am auzit de tratamentul IPL sau tratamentul laser, dar prima data as dori sa intreb daca a trecut cineva prin asta si cum a fost dupa?
Anniek

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

eu cred ca numai tratamentul cu laser poate da rezultate
dupa nastere mi-a aparut si mie o asemenea "retea" in doua locuri
am incercat deja doua creme pe baza de vitamina K care promiteau au ameliorare-dar rezultatul a fost 0 chiar daca am fost consecventa cu aplicarea cremei

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

anniek eu am avut in 2 zone...sub ochiul drept si deasupra strancenei tot la ochiul drept
am rezolvat problema cu tratamentul laser acum 5 ani

din pacate acum mi-a aparut intr-un singur loc din nou, sub ochiul stang

sunt si eu interesata daca exista alt remediu...sau macar ceva sa previna aparitia altora

pe maini sau pe corp ai?
de fapt cele care deranjeaza in principal sunt cele de pe fata

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

AMR 23 zile

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana
sau macar ceva sa previna aparitia altora

se pare ca un aport de vit.K ar putea fi solutia - se gaseste in broccoli,conopida,ulei de soia

Mergi la inceput

adica sa inteleg ca nu exista absolut nimic inafara de laser?

tu ai fost la dermatologie? eu am sa incerc sa imi fac o programare in februarie...sa vedem poate mai primim un sfat...

oricum de cand am problema asta...am fost atenta la oamenii din jurul meu, si am vazut o gramada de persoane cu aceeasi problema(acum imi sra ochii pe fiecare pata rosiatica)

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

AMR 14 zile

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Am fost si eu la o clinica de chirurgie estetica acum multi ani si mi-a zis ca se pot rezolva vasele respective, dar m-a "incurajat" ca apar altele oricum. Si eu am o zona pe picior unde sunt mai multe sparte si sunt foarte vizibile si le-as "da la cap" si eu....

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

http://www.flickr.com/photos/9696634@N03/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tusferi

Am fost si eu la o clinica de chirurgie estetica acum multi ani si mi-a zis ca se pot rezolva vasele respective, dar m-a "incurajat" ca apar altele oricum. Si eu am o zona pe picior unde sunt mai multe sparte si sunt foarte vizibile si le-as "da la cap" si eu....

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

http://www.flickr.com/photos/9696634@N03/

mda, ce incurajare....
eu totuci nu imi pierd speranta si sper sa gasesc o solutie intr-o buna zi

AMR 14 zile

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si mie mi-au aparut pe picioare, acum nu mai stiu daca in sarcina sau dupa nastere. Cert e ca au aparut...dar le ignor, ce pot sa fac?

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Criss75

Si mie mi-au aparut pe picioare, acum nu mai stiu daca in sarcina sau dupa nastere. Cert e ca au aparut...dar le ignor, ce pot sa fac?

eu exact in situatia ta
momentan e bine caci deranjeaza doar dpv estetic dar mai tarziu nu se complica oare?nu devin dureroase?
la o a doua eventuala sarcina nu apar mai multe?

Mergi la inceput