LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI FRUMOSILOR AYAN? DAVID SI TIBERIU !!!!!!!!!!!!TREI FLACAI FRUMOSI DESTEPTI SI CUMINTI FALICITARI MAMICILOR SI MULTI MULTI PUPICI DE LA NOI.
O sa caut si subiectele aniversare as le urez personal fiecarui sarbatorit.
Noi am ajuns in Franta asta noapte pe la trei noaptea ca am pierdut vremea langa Viena la cumparaturi, am stat vreo 4 ore intr-un lant de magazine, Pandorf parca ii spunea, aveau reduceri de pana la 80% si binenteles ca nu m-a putut scoate Jean de acolo .A fost mai ok drumul ca am dormi o noapte la granita cu Austria si nu am fost asa de obositi;
Nu am apucat sa citesc mare lucru, mai am vreo 10 pagini din cap asta dar recuperez eu si revin mai pe seara.
Acina ma bucr ca sunteti bine si ca ai avut vesti bune asta e cel mai imp. de la noi.
Trebuie sa ma apuc de despachetat si nu am nici un chef, imi e tare dor de piticul meu, e tareeeeeeee liniste in casa fara el si nu imi place.
Pupici la toata lumea.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia ma bucur ca ati ajuns cu bine. zi mai multe de Pandorf..ce ai gasit acolo? noi vineri mergem...ati dormit la Paprika?
Alina imediat ma uit la poze. sa va traiasca flacaul!!!
Cata s-a trezit printesa? a mai pupat-o sarbatoritul? sau nu?
Cosmi, da vrem sa mergem in Austria , la SCS-ul din Viena si sambata la pandorf, duminica spre casa.

noi nu prea avem chef sa iesim...clau doarme...marco cu BE, of course....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec curat

Mergi la inceput