LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)
Raspunsuri - Pagina 20
cosmi1975 spune:
NEATA SI DE LA NOI SI PETRECERE FRUMOASA SARBATORITILOR ASTEPTAM POZE
eu ascult muzica cu spiridusul , bianca a plecat cu gabi la dansuri..azi tb sa iesim pe undeva
MARAKI scriu fata dar eram singura pe aici
GIOVAn am schimbat inca masina , sa vedem luna asta ...eu as fii vrut mai in primavara dar...ce luam?cam oscilam intre opel astra sedan si opel vectra c dar sa vedem ....gabi vrea hiunday tucson dar consuma cam mult
pup toti spiridusi si toate mamicile
maraki spune:
quote:
Originally posted by Giova
Ioana bine ca au gasit ceva. azi imi zicea o prietena ca e prapad la magazine in Germania, haine aruncate pe jos, aglomeratie.
Sper sa gasim si noi cate ceva sapt. viitoare.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Sa stii ca asa este Dar nu numai acum la reduceri, la magazinele pt. tineret sa vezi haine cazute si calcate in picioare Sper sa mai gasesti ceva cand va duceti la cumparaturi. De cand ma tin sa ajung la H&M ca au reduceri pana la 70% dar se deschide la 10.00 si eu cel tarziu la 9.20 plec de la sv De la copii am luat o geaca de blugi cu tricou gros pe dedesubt ( e prins cu fermoar si are gluga )am dat 16 euroi de la 30. vezi ca sant si pantaloni misto pt Marcolino, eu ma axez mai mult pe jeans.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
offf asa facem cumparam hainutze si daca apuca as le imbrace de cateva ori...dar nu ne putem abtine
maraki spune:
Cosmi ideea este ca ei cresc repede si le trebuiesc haine. Vrem nu vrem, le cumparam.Mai nasol este ca sant scumpe rau.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Maraki mersi, trebuie sa mai gasim ceva...dao incolo de treaba...doar nu se cumpara toata Viena acum.
eu nu am luat nici de la Z, nici de pe LR ca ma bazez pe SCS-ul din Viena si Pandorf. azi trebuie sa rezerv si la hotelul unde vom sta.
am fost cu piticul in Real, am luat peste, dar ii dau cand se trezeste. Acum a mancat ciorba, dar mi-a aruncat din gura toate bucatile maro de cartofi. nu stiu ce l-a apucat. In Real a mai mancat si o banana, asa ca e ok pana se trezeste.
fug sa-l culc.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Buna fetele..noi am petrecut la ziua lui Ayan si acum mindra doarme frinta de la atita joaca..a fost tare fain si ne-am simtit f. bine. Revin eu maine..Pupici!
Bia
alinutza_80 spune:
Multumim mult pentru urari!!!
Poze de la petrecere
http://family.webshots.com/photo/2538606870102325573agjfQl
cosmi1975 spune:
GIOVA cred ca mi a scapat ...pleci in austria???
CATA pai cred si eu ca doarme pitica
cosmi1975 spune:
ALINA superbe pozele iar tu esti o frumoasa si piciul iti seamana ...copii sunt frumosi de m am topitACINA arati super iar frumosul tau e asa blanddddd, CATA arati bine ca intodeaunaiar BIA e domnisorica
fetelor pune ti si voi un link cu masini ca as stiu de care sa i iau lui stef dar nu preturi din alea sa mi vina rau