Tulcence? (2)
Raspunsuri - Pagina 9
arissa spune:
Seara buna!
Am zis sa scriu sa nu ma luati de chiulangioaica azi. Am fost obosita azi, poate pentru ca nu am baut cafea obisnuita ci o cafea cu extract de ganoderma care se pare ca are multe beneficii dar putina cofeina, deci efect slab pentru mine.
Gabi, pai tu te apuci de curatenie duminica? Ntz, ntz...faci pacate
.
Fetelor care aspira la bebe nu prea am ce sa le zic, eu sunt una din norocoasele la care nu a fost necesar sa faca eforturi pentru bebe. La noi domnisoara a venit cand a vrut ea, nechemata si pentru ca imi doream copii a fost binevenita. Atat pot sa spun, nu prea aveti la cine sa mergeti in Tl, mai bine Cta sau Bucuresti. Singurul cadru medical care mi-a placut aici este dr Ionascu Nina, ecografist. La ea am foist pentru ecografiile din sarcina si a fost foarte meticuloasa cu masuratorile lui bebe si foarte draguta.
Mirela, spor la mutat, inseamna ca nu aveti prea multe de transportat daca speri sa terminati in 2 zile.
Abia astept sa vad care dintre voi vine prima cu vestea ca urmeaza bebe.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
mirelaionut spune:
Buna dimineata, fetele, acum am ajuns si eu la birou, cam frigut afara, brrr...imi fac un ceai de busuioc si ma incalzesc
Arissa, nu avem prea multe de carat decat frigiderul si boarfe ca restul a avut apartamentul asta, a fost mobilat cu de toate si are o privesliste...se vede Ciuperca si Dunarea-cred ca cea mai faina priveliste din oras...
Cat despre bebe eu zic ca nu sunt probleme sa vina, poate sunt eu putin stresata dar sunt optimista ca va veni repede ca-l asteptam...
va pup si o zi buna...
spanu.mirela
arissa spune:
Neata!
Scuze pentru aseara, eram obosita si am trimis mesajul de doua ori.
Sa aveti o zi buna!
gabiu spune:
mirela, spor la mutat. Zici ca nu-s multe dar cand le aduni... Si noi ne-am mutat pana acum de 2 ori, asta e ultima locatie ca-i casuta noastra![]()
arissa, subtire de vara cu curatenia, asa de ochii asistenei care vine sa-i faca injectia puiului![]()
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
silvi8 spune:
neata la fetite!!!
flobaby, sa stii ca si eu cunosc mamici care au ramas imediat dupa anticonceptionale si au bebei sanatosi dar pentruca am citit ca exista multe riscuri m-am hotarat sa fac mai bine pauza.
nici acid folic n-am inceput sa iau inca...noi la tulcea nu avem clinici particulare asa ca nu exista decat varianta spital, sau alt oras
si sa stii ca tre sa te cert! cum adica vrei bebe si fumezi?!!gata de azi te lasi de fumat!
Mireluta, intradevar am citit despre necazul tau dar nu am vrut sa aduc vorba, cred ca este inca dureros pentru tine.si mai mult cred ca de data asta o sa fie f bine si o sa ai un bebe frumos, destept si cu noroc.(si pereche ptr bebele meu)
+
pupici

silvi
gabiu spune:
silvi, neaparat acid folic.E f. ieftin dar aduce beneficii enorme pt 
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
Flobaby spune:
Buna ziua tuturor!
silvi8, tocmai citind despre eventualele riscuri m-am hotarat si eu sa mai astept.
Am renuntat si la varianta cu clinica particulara ( mi-a recomandat cineva o d-na doctor f buna)......
In legatura cu fumatul................recunosc ca gresesc, tb sa renunt la ele dar mereu zic "inca una, si inca una,etc). Mi-am propus insa ca, in maxim 2 saptamani, sa renunt definitiv( pt bb...).
Eu am fost aseara la farmacie si nu am gasit acid folic ( cica e un fel de criza), dar mi-am anuntat toata familia sa-mi caute peste tot ( avand in vedere ca eu stau toata ziua la birou.........) si sa incep sa-l iau cat mai curand.
Pupici
si bafta tuturor aspirantelor!
danybv spune:
Buna fetele .Doamne nici nu stiti cat de mult ma bucur ca sunteti asa de multe care vorbiti pe acest forum , eu la capitolul I intram foarte des si eram trista ca nu prea scria nimeni si acum am intrat sa vad daca mai scrieti sau nu si cand am vazut ca sunteti la cap 2 m-am bucurat enorm.Toata ziua vorbeam cu zuzele mele de la mamici de Ian-Feb si imi parea tare rau ca mamicile de Tl nu prea scriu la ele pe forum .Acum sunt fericita ![]()
Despre noi ce pot sa va spun ca suntem bine cu mici exceptii: colici , bubite , lapte nu prea am dar incerc sa ma descurc.
Mi-ar placea foarte mult sa va cunosc si eu dar din pacate nu am cum fiindca inca sunt lauza si nu ies din casa si in plus si Maria nu am cum s-o las singura cu taty dar pe viitor voi veni si eu la intalnire binenteles daca ma primiti .
Va pup pe toate si aveti grija de bebei si celor care va doriti bebei sa dea Dumnezeu sa ramaneti cat mai repede 
danybv
Mamy de
Maria si
Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA
arissa spune:
Danybv, bine ai revenit! Sa-ti traiasca Maria si sa treaca repede colicii! Am vazut pozele, e foarte dulce si expresiva, desi e atat de mica. Cu iesirile, lasa ca recuperezi dupa ce se face vremea mai frumoasa si ai sa o scoti si pe ea.
Laura, ce mai zici?
danybv spune:
arissasaru`mana
abia astept sa fac botezul si sa vezi atunci plimbari cu bebeii dupa mine cred ca numai pe afara o sa stau .
danybv
Mamy de
Maria si
Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA