Tulcence? (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut
si eu trebuie sa ma invrednicesc sa ma apuc de o curatenie generala mai ales ca ai mei painti vor sta la noi cu asta micu 2 zile ( cat suntem noi plecati la botez). Si mai trebuie sa fac si mancare si o lista lunga maica-mii cu ce are voie si ce nu asta micu ( maica-mea e genul care i-ar da zahar si sare pe paine, numai sa manance). Si mai am si de spalat, calcat, etc...

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

am zis ca iesim si noi afara azi ca e cald si frumos dar bate vantul tare ( 32 kmh). Se pare ca nu scap de facut curat
Si trebuie sa fac si piure de spanac cu chiftele.... Hai ca-s iar de serviciu vad ( pe forum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

neata, fetele.am revenit si eu dupa un weekend la ai mei, saptamana asta ne mutam, fac bagaje, muta frigider, etc, nebunie, speram ca in 2 zile terminam
gabi, piure de spanac, interesant...
Va urez la toate o saptamana usoara si frumoasa, toate chestiile astea cotidiene ne mananca neuronii, ia sa gasim chestii care ne relaxeaza ca nu traim 2 vieti, trebuie sa avem grija de noi...zic eu care sunt franta de toate...

spanu.mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata tulcence!

sa aveti o saptamana usoara si frumoasa!!!

Arissa, la munca inca nu stiu daca s-a rezolvat ori ba, dar totusi am primit ceva sperante de mai bine. Tineti-mi pumnii.

Laura, pe instructor il cheama titi pavel. tipul de masina nu cred ca conteaza atata timp cat e una buna pe motorina si cu servo...da daca gasesti exact focus e perfect. hai nu mai trage de timp....

Aurora, distractie frumoasa la munte! iti zic de acum ca poate uit

Mirela, eu stiu f bine cum e cu mutatul, in 2 ani m-am mutat de trei ori. Ultima data m-am mutat pe 15 decembrie si sper sa fie si ultima data ca acum sunt la casa mea.(asta a fost a patra mutare)

silvi

Mergi la inceput

pentru Flobaby:

vad ca nu esti tulceanca da tare ma bucur ca am cu cine sa vb care e intr-o situatie asemanatoare cu a mea.
vad ca ti-au raspuns si fetele, eu nu am fost inca la medic, trebuie sa gasesc intai unu in tulcea, dar am mai multe rude in spital si asa mi s-a recomandat sa fac pauza dupa anticonceptionale cam 3 luni. altfel se poate ca bebe sa aiba malformatii, si deasemenea se poate sa ai gemeni imediat dupa anticenceptionale.
asa ca eu m-am hotarat sa merg la medic exact dupa ce se termina cele 3 luni...si pana atunci sper sa ajung si la o greutate acceptabila. a trecut abia o luna...deci mai am de asteptat!

sper sa pastram legatura ca pe la asteptand un ingeras deocamdata nu prea am cu cine si despre ce sa vb.

te pup

silvi

Mergi la inceput

silvia, cu mine poti vorbi!!hihi...si noi avem acceptul de la medicul de la Buc, am facut toate analizele...acum asteptam minunea

spanu.mirela

Mergi la inceput

mireluta, ce super ar fi sa fim gravi cam in aceiasi perioada, eu sunt extrem de fricoasa, chiar bolnava de frica asa ca mi/ar prinde bine sa stiu ca nu sunt singura...da la tulcea la ce medic ai sa mergi?
si sa iesim cu bebeii impreuna, ce frumos ar fi!!!

si daca e totul in regula ce sa-ti urez decat spor la prestat si sa auzim de

silvi

Mergi la inceput

silvia, ma bucur si vorba ta poate cu ajutorul lui D-zeu peste un an iesim in parc cu piticii. eu am avut o experienta f. dureroasa(cred ca ai citit la Tulcence) si acum ma duc numai la Buc, in fiecare luna, nu mai pot avea incredere in medicii din Tulcea...aici se fac analize superficiale...si cand te frigi sufli si in iaurt!!eventual o sa merg aici si la dna Dumitrache in caz de ceva urgente...sa auzim de bine

spanu.mirela

Mergi la inceput

silvi, mirela, orice problema/nelamurire aveti, eu va pot ajuta. Am o experienta vasta intr-ale problemei cu ramasul, incat .... Am facut HSG, 2 laparoscopii, vreo 5-6 inseminari artificiale si scheme de tratamente nenumarate. Asa ca nu cred ca e ceva sa nu stiu sa va raspund.
Nici eu nu am ales dr din Tulcea. Constanta si Bucuresti.
Bafta voua, sa se intample minunea repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna silvi8. Da, nu sunt tulceanca, sunt din Bucuresti, dar am vazut ca suntem amandoua in aceeasi situatie si am zis ca putem sa ne sfatuim( nu mai stiu cum am ajuns la topicul cu tulcence).
In legatura cu anticonceptionalele, am 3 exemple de mamici care nu au facut pauza dupa anticonceptionale si au copii perfect sanatosi( un a ramas in timp ce lua pastilele, alta intr-o luna dupa ce a renuntat si a 3-a era in pauza de anticonceptionale). CE vreau sa spun cu asta e ca nu cred ca e o tragedie dc se intampla sa ramanem in astea 3 luni dupa incetarea administrarii anticonceptionalelor ( cu toata ca acum folosesc alte metode de contraceptie).
Ideea cu gemenii dupa anticonceptionale n-am mai auzit-o pana acum dar nici nu-mi displace.:))))))))))
Nici eu n-am ajuns la medic pana acum, pentru ca nu m-am hotarat la cine sa merg. Planul meu este sa ma duc la o clinica particulara, sa platesc un abonament lunar si sa-mi fac acolo tot ce-mi trebuie ( si analizele de dinainte si supravegherea din timpul sarcinii, etc)- si nici nu costa mult: cam 15 eur/luna.
Am tot citit despre acidul folic si m-am hotarat sa iau si eu 0.4 mg/zi - e bun si pentru bebe si pentru mine ( stiai ca de la anticonceptionale iti scade acidul folic din organism si asta poate duce si la depresie?).
A, si mai trebuie sa renunt la fumat....:((((((((((((((((((((((((

Ma bucur ca am si eu cu cine sa vb silvi8!!!!!
Pupici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

quote:
Originally posted by silvi8

pentru Flobaby:

vad ca nu esti tulceanca da tare ma bucur ca am cu cine sa vb care e intr-o situatie asemanatoare cu a mea.
vad ca ti-au raspuns si fetele, eu nu am fost inca la medic, trebuie sa gasesc intai unu in tulcea, dar am mai multe rude in spital si asa mi s-a recomandat sa fac pauza dupa anticonceptionale cam 3 luni. altfel se poate ca bebe sa aiba malformatii, si deasemenea se poate sa ai gemeni imediat dupa anticenceptionale.
asa ca eu m-am hotarat sa merg la medic exact dupa ce se termina cele 3 luni...si pana atunci sper sa ajung si la o greutate acceptabila. a trecut abia o luna...deci mai am de asteptat!

sper sa pastram legatura ca pe la asteptand un ingeras deocamdata nu prea am cu cine si despre ce sa vb.

te pup

silvi

Mergi la inceput