Tulcence? (2)
Raspunsuri - Pagina 14
danybv spune:
Buna dimineata fetele.Sotul tocmai a plecat la slujba si asa ca Andrei a venit in camera fetelor (adica mamy si Maria) si ne-a trezit si uite asa azi nu ne-am mai facut somnul de frumusete
pana la ora 9 sau chiar 10.
Gabiu sa stii ca eu acum ii dau Mariei lapte Milumil 1 care este foarte bun .De tine este bine acum ca poti sa-i dai mancare diversificata lui Albert Mihai pe cand eu mai am de asteptat cateva luni.Legat de tetine este la Pelican in intersectie magazinul ala de haine pentru bebelusi cu marfa din Italia si stiu ca acolo mai au produse pentru bebelusi adica : biberoane , suzete , tetine , incearca acolo poate au de la avent.
Pup toate fetele 

danybv
Mamy de
Maria si
Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA
Mirell@ spune:
si eu sunt din Tulcea. Ma primiti in discutii? Am un bebe de 11luni.
Sa va traiasca si bebeii vostri. Sper ca o sa ne cunoastem noi.
Mirell@ mammy lui Teutzu
poze
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/Teo/?action=view¤t=bab32df0.pbw
Poze si cu mamy meu
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/?action=view¤t=b356f6aa.pbw
danybv spune:
Mirell@
bine ai venit in clubul nostru , sa-ti traiasca bebe , sa fie sanatos si sa va bucurati de el .

danybv
Mamy de
Maria si
Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA
laura72 spune:
neata fetele,mai aparem si noi.saptamana asta am fost cam mereu singuri ,tati a fost in misiune.am avut programul f incarcat
+dus,adus bb de la cresa.am reusit sa va citesc intr-o seara,dar sa scriu neam imi cadea capul pe tastatura.
azi merg cu George la tuns si ceva cumparaturi ,cam bate vantul prin frigiderul meu.si-o plimbare mai lunga ca tot e sarbatoare.
dar vrem si maine la plimbare,cum ramane unde si la ce ora?
Dany sa-ti traiasca Mariuca e tare scumpa si-mi plc de nu mai pot falcutele ei.George a vz deja de cateva ori pozele ei.l-am intrebat daca vrea sa mergem la plimbare cu bb si mi-a raspuns ca da.cum te descurci cu amandoi in parc,banuiesc ca andrei alearga,vrea la topogan,iar Maria ture cu carutul.
Mirel@,tulceanco, bine ai venit.asteptam povesti cu bb.
Gabi, ei ii dau lapte cu cereale cu tetina masura L de la Angels.ieri i-am mai luat si un pahar cu pai cu leul Simba,aseara l-am pacalit sa bea ceva lapte din el.dimineata insa o intreaga drama asa ca a luat iar sticla.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
danybv spune:
laura72
sa stii ca este un pic greu cu 2 copii dar ma descurc , iar in parc tot timpul venim in formatie de 4 :sotul se ocupa de Andrei iar eu ma ocup de Maria .Am sa ies si eu doar cu Maria dar dupa ce fac botezul atunci am sa-l las mai des pe Andrei la bunici si voi iesi doar cu bebelusa.I-am luat si eu lui Andrei pahar de acela cu pai dar sa stii ca la fel face bea din el o perioada de timp si pe urma imi cere sticla.
E un dulce bebe al tau sa-ti traiasca .
danybv
Mamy de
Maria si
Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA
Mirell@ spune:
Gabiu v-am gasit.... uraaaaaa
Astazi puiul meu face face 11 luni 

Mai este cineva de aceeasi varsta cu noi??? La multi ani bebei dragi.
Mirell@ mammy lui Teutzu
poze
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/Teo/?action=view¤t=bab32df0.pbw
Poze si cu mamy meu
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/?action=view¤t=b356f6aa.pbw
danybv spune:
Doamne fetele am fost afara in parc cu familia, a fost foarte frumos .Andrei a alergat de colo colo , am fost si l-am dat si in leagane la autogara, pe urma am mers pe faleza sa vada vapoarele este inebunit dupa vapoare si masina de gunoi
pe urma ne-am plimbat prin fata pe la Visa si am fost si la covrigarie am mancat ceva acolo si am venit acasa franti de oboseala ,acum Andrei doarme cu sotul
.
danybv
Mamy de
Maria si
Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA
gabiu spune:
mirell@, bine ai venit si un mare la multi ani pitikului, sa se faca mare si voinic si s-o iubeasca pe mami. Ma bucur ca ne-ai gasit, 11 luni o sa faca Maya, puiuta arissei, pe 18 februarie. Deci de varta apropiata exista bb pe aici.Am vazut in poze ca iesi prin parcul de la piata noua. Stai in zona?
laura, ce tetine sunt astea de la angels? Asa se cheama firma? Eu am biberoane avent, nuk si baby nova. La cele de la nuk am tetina in stea dar nu suge bine din ele ca nu stie sa lase aerul sa intre. Numai din avent bea ca lumea
. Am sa-i comand pe net unele de la nuby, poate vrea cu alea ca au si pt fluide groase.
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
gabiu spune:
dany, magazinul de care spui e la Tic Tac?
Si noi am fost in parc dar pe la 4 si nu mai era nimeni. Maine iesiti? Eu zic pe la 2 ca atunci e cel mai cald. Ce ziceti? Ramane parcul personalitatilor, ora 2?
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
arissa spune:
Salut!
Sper sa reusesc sa scriu, ca gaza s-a trezit cu
in sus si numai agatata de mine sta.
Mirell@, bine ai venit! Am vazut ca ai scris si la albinute si am vrut sa te invit aici la tulcence, dar nu aveai PM activat. La multe lunisoare pentru bondarel, ne apropiem vertiginos de un an.
In legatura cu plimbarea, in principiu ajung, Trebuie sa vad cum ma organizez cu mesele fetei.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)