Tulcence? (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

arissa, daca reusesc sa-l scol pe sot ( care a muncit azi noapte), da, iesim in formatie completa. Daca nu, doar in 2.
silvi, ceva pt bb ai pe farfuria aia, ca mi s-a terminat butelia

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

mai fetelor pe farfurie e tot ce va doriti voi. tot ce vreti bun sa papati e garantata pe farfurie.
apropo de butelie mi s-a terminat si mie de curand intr-o duminica cand aveam o tava de pizza in cuptor...n-am gasit butelie asa ca am plecat sa cumparam cuptor cu microunde dar era duminica si n-am mai gasit nicaieri deschis asa ca am plecat cu tot cu tava la fratele meu...gabi sper sa gasesti si tu o solutie.
maya, sa te faci bine!
v-am raspuns mai greu ca eram patrunsa de lectura, tocmai am terminat furia, salman rushdie.

silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

week-end placut!!!

fetele

silvi

Mergi la inceput

am venit si noi din plimbare, a fost super, Albert a dormit cam tot timpul. Erau f. multe mamici cu copii, zici ca vine primavara, asa frumos e afara.
weekend placut tuturor

Mergi la inceput

silvi, sotul a plecat acum dupa butelie. Binenteles ca in fata blocului nu mai au, bafta lui dintotdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetele.Noi azi am avut o zi foarte incarcata.De dimineata am plecat la doamna doctor de familie sa facem niste controale la bebei : Andrei si Maria .Andrei a avut aseara "norocul " sa se impiedice de pragul usii si a cazut exact pe mana dreapta si sa vezi urlete pe el de durere plangea doar cand isi intindea mana si asa ca azi l-a controlat doamna dr si a zis sa stam linistiti ca nu are nimic nu si-a luxat-o sau rupt-o , ufff ce bine l-a controlat in gat sa vada daca are ceva si a zis ca totul este bine , avusese o raceala dar am tratat-o si acum totul este bine ;pe Maria a cantarit-o sa vada daca ia in greutate si ....am nascut-o la 3,500 g si acum are : 4,600 g este o grasa mananca ca un elefant .Mi-a dat reteta pentru lapte praf fiindca nu fac fata doar cu pieptul .In rest toate sunt bune la Maria. Am fost si la Primarie si am depus dosarul pentru : trusoul bebelusului si indemnizatia de nastere,am rezolvat multe treburi azi ,am fost si la Telena , Penny etc.
Am vazut si noi in parc era invazie de bebelusi a fost frumos azi afara .
Pup toate fetele si va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut .

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

dany bine ca sunteti bine cu totii. Chiar ca ai rezolvat multe azi! pup grasunica si fratiorul

Mergi la inceput

apropo, ce lapte o sa-ti dea? Stiu ca de multe ori nu ajunge la toata lumea si se da doar cateva zile/luna. Trebuie sa-ti faci pile pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Gabiu.DIn cate stiu lapte imi da de la Lactovit asa am primit si la Andrei .Oricum nu o sa-mi ajunga dar este bine primit si asta. imi va da 6 cutii pe luna .Pupam si noi fetele.O seara buna va dorim .

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

dany daca ii dai si laptic la tine s-ar putea sa-ti ajunga. Eu acum ii dau lui Albert numai noaptea lapte ( milumil 2) si termina o cutie de 600 gr in 7-8 zile. Pentru cerealele de seara ii dau milumil 3 ( l-am primit de la soacra-mea). I-as da si in biberon dar nu prea il suge ca e gros si nu trece bine prin gaurile tetinei. Trebuie sa-i iau tetine pt fluide groase dar nu am vazut de la avent la sensiblu. O sa mai caut.
Fetele, cum ramane cu intalnirea?
E o vreme atat de frumoasa ca sotul meu s-a dus la pescuit azi.
pup si Maya mergareata
Va pup pe toate

Mergi la inceput