Strumfi de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
valen spune:
madame jadi, aceste cuvinte ne doare...www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
aylin_tarcan spune:
carla, merci pentru raspunsuri. daca cumva vezi pe undeva gardulet, sa imi zici. nici noi nu avem patut din lemn.
cum merge diversificarea? ce a urmat piureului de morcov?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
mychydutza spune:
am si io o problema: sambata ma duc la un botez. am cu cine lasa cavaleru acasa (sormea) dar din motive de papat exclusiv la tzitzy nu stiu cum sa fac? ca roade toata ziua la tzitzy. ma gandeam sa-i cumpar lapte praf si sa-i dau. el n-a supt niciodata la biberon. oare sa-i iau maine si sa incerc? ca tare n-as vrea sa-l iau cu mine. daca ii dau formula are ceva? sa incerc maine si poimaine ca sa fiu sigura ca sambata nu-i pune creierii soramii pe moatze? cum sa fac? l-as lua cu mine ca are prietena mea camera la rotel rezervata dar cu cine-l las acoolo? ea zice ca sta mama ei cu bebeii, dar sigur n-o sa-mi tihneasca!
*mihaela*
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by valen
madame jadi, aceste cuvinte ne doare...
www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Adica ce duamna dumneata te crezi diaspora? Pai si noi ce sa fim, restu'? Cantitate neglijabila?
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
elizas spune:
Jadi, parerea ta mi se pare interesanta.
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
poze noi http://www.flickr.com/photos/14533015@N05/sets/
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
am si io o problema: sambata ma duc la un botez. am cu cine lasa cavaleru acasa (sormea) dar din motive de papat exclusiv la tzitzy nu stiu cum sa fac? ca roade toata ziua la tzitzy. ma gandeam sa-i cumpar lapte praf si sa-i dau. el n-a supt niciodata la biberon. oare sa-i iau maine si sa incerc? ca tare n-as vrea sa-l iau cu mine. daca ii dau formula are ceva? sa incerc maine si poimaine ca sa fiu sigura ca sambata nu-i pune creierii soramii pe moatze? cum sa fac? l-as lua cu mine ca are prietena mea camera la rotel rezervata dar cu cine-l las acoolo? ea zice ca sta mama ei cu bebeii, dar sigur n-o sa-mi tihneasca!
*mihaela*
Mihaela cred ca sunt copii si copii. Catarina a acceptat biberonul fara probleme din prima. Am avut un biberon bun care nu curge decat daca sugi deci imita sanul destul de bine. I-am dat de 2 ori Nan si i-a placut. Nu am avut probleme dupa aceea. In orice caz nu tu poti sa incerci sa ii dai si in acelasi timp poti sa te mulgi atuinci cand ar fi trebuit sa suga ea. Asa nici tu nu vei avea sanii betonati. Bafta si distractie placuta.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Luna1 spune:
Mihaela dar poti sa te mulgi si sa-i lasi in biberon. Iar cu bibe, neaparat sa incerci maine caci multi copii alaptati la san refuza biberonul. Si daca nu vrea il iei cu tine.
Fetelor vorbeati de plete la bebelusi, eu nu mai zic nimic cu chelioasa mea, a inceput sa-i creasca parul dar mai mult pe mijlocul capului zici ca e samurai. Lasa ca ii creste si face mama codite, pe la 5 ani.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
valen spune:
quote:aa,nu, in nici un caz, de altfel am si precizat in mesajul meu ca "io si nu numai eu" reprezentam diaspora, deci m-am gandit sa impart gloria cu voi, doar ca jadi, pe langa faptul ca si-a exprimat parerea inaintea mea, acum risca sa nu mai vada nici alunele alea canadiene trase in ciocolata, pe care i le promisesem acu ceva timp. nona, felicitari pt. nepotica. www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Originally posted by Luna1quote:Adica ce duamna dumneata te crezi diaspora? Pai si noi ce sa fim, restu'? Cantitate neglijabila? Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Originally posted by valen
madame jadi, aceste cuvinte ne doare...www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
mychydutza spune:
merci de sfaturi! cred ca pana la urma il iau cu mine, ca de muls nu pot ca tzatzele mele se incapzaneaza sa dea lapte la altcineva inafara de bebe. si eu am scapat din vedere un aspect: betonatul tzatzelor. acu doarme doar de 2 oare si stangu a inceput sa ma stranga. asa ca mi-e ca ma duc la botez si alerg acasa sa ma "elibereze " bebe. chiar nu m-am gandit ca o sa ma stranga laptiku! ce mama..........
*mihaela*
mychydutza spune:
....alune trase in ciocolata??????Valen vorbesti de funie in casa spanzuratului! salivez ca veveritza aia din Ice Age care tot ascundea aluna aia.................
*mihaela*