Strumfi de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Asteptam pozele Alina De mult nu le-am mai admirat si noi pe fetele tale.
Ma bucur ca e mai bine Arina. Sanatate multa.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Salutare! acum am deschis si eu,si am vazut ca am perdut deja un capitol,am de lecturat.Cu superstitii de la bunici ca nasa taie ungiile si paru,nu sunt deacord,am nascut-o pe Alexia vara cand nu mai puteai sta de caldura si ar fi trebuit sa o tin cu manusele nu am putut face asa ceva.
Mirela mami de Alexia-Ilinca (20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu la servici, muncesc din greu. Stiti voi, 25 ale lunii ma asteapta!

Alina.a, aceeasi problema o am si eu cu Dodo, se kk greu si carnatzi uscati. Am incercat toate cele, pere, apa dupa masa, nu merge. As incerca un pic si cu debridat dar nu am ajuns la farmacie, stiu ca uneori functioneaza bine. Depinde de copil. Oricum copilul meu face kk asistat, gasesc in pampers 1-2 bile si apoi cand il vad ca incepe sa se screme, la orizontala, dezbracat si flexat. Eu ma mir cu poate sa iasa kktzii aia din el, asa de mari... mi-a fost frica ca o sa faca fisuri ceva dar pana acum vad ca e bine.

Off topic: Am zis ca ma abtin dar nu pot. Ame, cu riscul de a parea insensibila sau in orice alt fel, mi se pare ceva ciudat in legatura cu userul tau. Am sesizat mai demult, respect dorinta ta de confidentialitate dar in acelasi timp noi toate ne cunoastem aici, avem poze care daca nu le vrem publice, le trimitem pe emailul comun, etc. Mai mult, scriu pe mai multe subiecte pe DC si cunosc persoane care nici macar pana acum nu au postat poze personale dar cele cu copiii au fost trimise in acelasi fel. Concluzionand, exista 2 posibile raspunsuri, ori totul este adevarat si ma insel eu ori este o tzeapa de zile mari. Pana acum, tind spre varianta a doua si ca atare imi expun parerea mea personala. Daca e vorba de prima varianta, imi cer scuze anticipat. Nu ma pot abtine din ceea ce simt cu privire la anumite lucruri spuse aici sau anumite fapte care ma fac sa cred ceea ce cred. Asta sunt eu, dupa 9 ani de net, am simturile ascutite! Asta nu inseamna ca ceea ce simt eu, este si corect! Imi doresc sa simt gresit ceea ce simt.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

ddanagh, oau are perisor mare, e o dulce avem puisori de acceiasi data, Sa ne traiasca! si la toata lumea.

Mirela mami de Alexia-Ilinca (20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

AMETYST, ma bucur ca toata povestea s-a incheiat cu bine si ca aveti (ca in basme) sansa sa traiti fericiti pana la adanci batranete.Ai aflat pana la urma cum se cheama spitalul unde este sotul tau? oricum, ieri, dincolo de situatia asta in care ne-am emotionat cu plansu'-rasu'am invatat ceva,nu?...ca si comunitatile virtuale stiu sa ajute (bine ca ai aflat insa vestea la timp si ca n-a mai fost cazul sa isi reimparta fetele din banii donati)si ca la nevoi de genul asta scriu fete care in mod normal doar citesc acest topic. Invatam, invatam, invatam...fiecare ce putem, nu? parca ma si vad intr-un studiu sau stire tv sau statistica sau lucrare de diploma/dizertatie.(io si nu numai eu reprezentand esantionul "diaspora").sanatate multa si bafta la examene, la examenele vietii, evident.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Imi pare rau Valen sa te dezamagesc, tu in postura de diaspora nu esti relevanta Asa ca vei fi rotunjita cu luna, mada, anto, cristina, diana si cine se mai inscrie la categoria asta!

Si ma plang ca nu am timp suficient!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

iaca-sa fetelor, apuc sa mai intru si io! noi facem bine, asteptam sa se faca 18 sa mergem la doctor, speram sa nu ne dea cereale (dar la cum vad eu ca nu papa, cred ca ne paste), broscuta e din nou maraita, iar nu doarme noptile...si cam atat.

anya, cat mai tragi si tu cu arina! sanatate multa, si asteptam pozele! si felicitari pentru cresterea in greutate a arinei!

cu intarziere spun si eu la multi ani ionilor si ioanelor, ca nu am apucat! si un special ioanei75.

fetelor, oare o exista "gardulet" din ala ca sa il pui prin casa sa se apuce copchilul de el sa mearga? in romania ma refer. zice bunica mea ca a vazut la irina columbeanu. eu nu am vazut, dar cred ca am inteles cam despre ce e vorba.

si inca o intrebare: cartof de cand au voie sa manance?

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Aylin, exista o teorie a diversificarii care spune sa incepi cu alimente galbene, apoi verzi, deci teoretic ar fi cartoful de la 6 luni.

Mada, si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit, m-am gandit ca dai tu cumva un semn cand ai timp.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Luna felicitari pt cercelusi. E frumoasa foc, a crescut asa de frumos nu mi se pare slabuta deloc, din contra.

Nonna m-am bucurat multe de vestea cea buna. Multa sanatate bunicii tale.

Jadi Dodo e asa de scump ca iti vine sa il mananci.Si are la par....

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Aylin, am uitat sa-ti raspund in legatura cu "garduletul": n-am vazut asa ceva in RO din pacate, era util. Noi nu avem patut de lemn si Saby nu are de ce sa se tina ca sa se poata ridica.
Apropo de ce au strainii: ati vazut cat de ieftin e un Chicco Polly la americani? Este $75-$80, adica vreo 200 ron, nu peste 500 cum cer aici pe el. Si un Fisher-Price e $50... eu sunt fan Graco dar m-am indragostit de un highchair de la o firma pe care n-o stiam pana acum, e cu piele alba si pare foarte comfortabil, ala e scump, aproape $100 . Vreau la shopping in US!!

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput