Strumfi de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mersi mult fetelor pentru raspunsurile legate de albus.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ame, eu nu am mai putut intra ieri dupa ce am citit vestea, pentru ca am bocit toata ziua. am fost la pamant! iar azi, cand am intrat si am vazut incurcatura, parca am reinviat. acum bocesc de fericire! parca mi s-ar fi intamplat mie! parca m-as arunca de gatul tau sa te pup!

nonna, ne canalizam gandurile bune catre bunica ta! si felicitari epntru rezultatul bun de la amniocenteza!

luna, si eu am citit ca albus doar dupa 1 an! si felicitari pentru cercelusi!

mihaela, si noi suntem chele! numai pufulet avem in cap. nu ma stresez! cati copii chei ai vazut? le creste lor parul!
ca tot vorbeam de lipsa parului, am vazut-o pe dariuta danei si ea poate sa ii faca deja codite! si noi avem doar pufisor!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

uf miroase la mine a afumat de iti intoarce nasu
am spalat mobila si pe jos, geamurile si tot miroase

acum stau si admir buzele superbe ale Adelisei, o MirUna ghidusa rau de tot si zambareata de numa'
Mada sunteti asa frumoase si mi-a placut tare mult poza "m-au facut sa plang", e o dulcica

nma mai incerc sa-i dau lapte praf sau muls, cand reusesc sa scot ceva, dar nu prea vrea

Lia am observat ca vrea mai des la san, tot la 2 ore, da' tot cate putin toncaie si gata , parca nu are rabdare sa manance. Azi noapte s-a trezit tot asa din ora in ora, maxim la 2 ore. Oare din cauza ca vine greu laptele si se plictiseste? Cand apas pe mamelon tasneste lapte, dar imi simt sanii moi de tot

Oaana e mititel Iosua si a trait o experienta destul de traumatizanta departe de mamica lui, il pup si ii doresc insanatosire rapida

Mychy lasa ca le creste lor parul pana la urma. medeea are si ea la spate cheliuta si parul ros e tepos si cand o ating pe acolo parca o curenteaza, nu-i place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

vai ce dragalasha e una!
oana multa sanatate micutului!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

fetelor nu mai trimiteti poze pentru albumul comun?nu mai incarcati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oaana i-am admirat mai demult coafura lui Josua. are un par superb.
aylin si cand o le creasca o claie de par sa vezi atunci ce coafuri le facem!
stefania si mama are superstitii dar nu mi le impune. am si eu cateva dar n-*am ajuns pana acolo incat sa zic ca socrella ca daca las rufele noaptea pe ata le "papa" bau bau.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

M-am intors. Am fost sa-mi iau seminte de rontait.

Multumesc frumos pentru complimentele adresate Cezarei, i-am transmis si va multumeste si ea intr-un mod ingenios:batand in tastatura.

Mada aici gaurile nu se fac la spital ci la bijutier, dupa 4 luni si cu carnetul de vaccinari ca sa vada ca ai terminat cele trei vaccinari importante. Initial nu prea am avut incredere insa am mers cu al meu sot care e paranoic din orice si am rugat-o pe tipa sa ne arate procedura: au niste cartuse cu cercei din aur de 9 carate, sterili, cartusul e sigilat, se incarca in pistol (care e ca un fel de capsator) pistolul nu atinge urechea deloc deci totul e facut steril. Inainte de gaurire a facut semn unde vreau cerceii, a dezimfectat locul, apoi a capsat ambele urechi in acelasi timp (a mai chemat o colega). Dupa mi-a dat o solutie de curatat local de trei ori pe zi si mi-a explicat ca tb sa tin cerceii astia 6 sapt pana ii pot schimba cu ai ei. Mie mi s-a parut super profesional si lipsit de traume majore.

Fie-mea de la o vreme e foarte atasata, cum dispar cum plange, nu pot merge nici la toaleta, trebuie sa o las sa planga. Ai vostri tot asa?

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ame, ma bucur din suflet pentru voi...daca ti-as spune ca toata dimineata m-am gandit ca poate atunci cand voi deschide forumul, o sa citesc ca s-a intamplat o minune si ca totul a fost un cosmar, ai spune ca "dupa batalie, multi viteji se-arata". dar, nu stiu de ce, numai la asta mi-a stat capul...si cand am citit parca ma asteptam la veste...si vad ca nu sunt singura.

am admirat si eu pozele puiului de luna, dulce-dulce in cojocel si cu cizmulite imblanite. (P.S. albusul este alergen).succes la diversificare!

si radu al andreei e tare frumos, am mai spus...are cu cine semana.

nico, multa sanatate bunicii!

si dariuca e frumoasa foc. dana, ai de ce sa fii mandra. felicitari pentru performante!

sa nu uit...si miruna liei si emily sunt niste papusele de fetite, frumnoase-frumoase si dolofane.

gabriela, scria parca si nico, da-i deocamdata lui bb completare de lapte si abia mai tarziu incepi diversificarea. si eu am fost uimita ca vrei sa-i scoti mesele de noapte, dar nu se justifica deloc, mai ales ca ea sta prost cu mancatul. eu insa cred ca se mai poate sa-ti revina laptele tau. eu stiu cum "ma tineam" cu tzatza dupa arina...si nu m-am chinuit degeaba.
iar cand vei incepe, daca ea mananca la fel de prost si ia putin in greutate, este indicat sa incepi cu cereale.

va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la noi si ne-ati urat sanatate . nu nominalizez, ca sa nu uit pe cineva, dar va stiti voi.
arina este mai bine. dupa bronsiolita a facut roseola infantum, cu febra mare (spre 40 de grade) timp de 3 zile, urmata de eruptie discreta. acum ma ingrijoreaza ca a inceput iar sa tuseasca...sper sa nu o luam de la capat.
ma bucur insa ca a luat f bine in greutate in ultima vreme aproape 350 g in 10 zile, ceea ce nu i s-a mai intamplat din prima luna), desi nu se omoara cu mancatul...primeste f bine cerealele si fructele. la piureul de legume mai lucram. acum are 7100g, la 6 luni si jumatate, si arata a bebelus grasut chiar .

sper sa am timp sa pun cateva poze cu d-rele mele.

va pup

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

of mai alina dai dintr-una in alta...multa sanatate si sa-i treaca arinei cat mai repede.tare idioata e roseola...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Ce veste buna pentru ziua de azi! Ame ma bucur enorm pentru tine si pentru Jasmine!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput