Strumfi de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
madabout2003 spune:
Luna super pozele cu cercei!! Unde i_ai facut gauri ca eu n_am apucat sa ii fac in Romania? Apropo de asta vreau sa ma scpuz fata de fetele cu care am zis ca in intalnim prin Circ Carla, Aylin, Jadi, Samadhi dar n_am avut timp de nimic in Romanica, intre botez, Craciun, Revelion si invatat pentru sesiune in ultima zi am tot dat telefone sa ma scuz ca n-am putut sa fac una alta.. Va pup pe toate!
Despre constipatie nu stiu ce ar merge in afara de pere, prune..poate sa ii dai sa bea si putina apa intre mese?
Si eu am o itnrebare cam cat dorm bebei vostri? Ca mi se plange bona ca a mea nu prea doarme, ea doarme toata noaptea de ma 19.30-20 pana la 7.30-8.00 si ziua 2,3 minisieste de juma de ora! Eu zic ca e ok, voi ce credeti? Ea e vioaie, nu plange de oboseala ..
PS Avem poze noi de la Craciun
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
Nonna76 spune:
Daca tot am avut azi vesti bune, am iesit cu copilul afara si am mai cheltuit si niste banuti pe haine,numai ca pentru cel mare.Pentru Andrei nu prea iau ca a fost nanutza prea generoasa si daca-i iau ceva e doar de moft.
Ma bucur enorm ca o sa am o nepotzica(sora mea nu voia neaparat fata-dar eu da).Am si eu pentru cine cumpara rochite.Chiar am ochit niste sarafane de blugi f. smechere dar mai las putin.Ea e in Germania si nu stiu daca se va duce cineva la ea cind naste sa i le duca.In schimb va veni ea pentru botez.
Bunica sper sa fie bine,are 84 de ani.Sper sa treaca si peste asta asa cum a trecut peste multe.E in Galati si mi-e greu sa merg la ea la spital.
mychydutza spune:
luna are fiita neste ochi! s-o manci cu fulgi cu tot si alta nu!
poza www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4239" target="_blank">astae mortala
*mihaela*
ddanagh spune:
Ce strengarita dulce e lunita a mica !!!
Am revazut-o si pe Emily si m-a trecut un fior cand am vazut-o in poza ' m-au facut sa plang'. Sunt atat de inocenti cand pun buzita.
Eu imi tot fac curaj. Am un gol in stomac. La 3 sunt programata sa imi scot o masea de minte. Nu am mai facut pana acum nici o extractie. Mi-e o frica de mor.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
cafera spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Alina aici se gaseste suc de prune pt bebei si ajuta la constipatie. Este de la Hipp. Iar dimineata si seara poti sa-i dai alte fructe precum mango, papaya sau poti gasi la borcanel piersica, caisa. Eu asa am de gand. Insa dupa ce terminam legumele.
Fetele stiu ca lui Cosmin ii dadeam numai galbenusul de la ou cand am inceput insa nu mai stiu de ce nu si albusul. Imi spune cineva care stie pentru ca prietena cu fetita de 7 luni jumate vrea sa ii dea si ii spuneam asta dar i-am spus ca nu mai stiu motivul.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php? br / br / g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin
(30.07.2001)
Albusul e alergen.
oaana spune:
Mona,l-am adus pe Iosua acasa,are internare pe o saptamana,dar fiindca se simtea mai binisor,preferam sa mergem cu el la spital la 6 ore...spitalul e supra plin,si sotul meu era singur pe langa zeci de femei...e mai greu asa,dar e mai vioi de cand e acasa.Nu vrea sa pape nimic,doar lapte cu cereale in biberon,si doar asta ii dau.Si e atat de mofturos,ca nu-mi vine sa cred,cred ca ar lua-o strasnic,daca nu ar fi bolnav.Si e dificil ,din cauza ca el vrea mereu in brate,s-mi spune tot timpul:iubeste mami-adica sa-l iubesc...si cel mic mai vrea si el in brate,asa ca azi n-am facut nimic,am stat doar cu doi copii in brate...dar sa fie ei sanatosi,ca le suport eu pe toate.
Si,sanatate multa bunicii tale.
Mihaela,coafura pe care o are feciorul tau o are si al meu,asa ca sunt alaturi de tine...asa a fost si la Iosua,abia pe la un an incepuse sa-i creasca cat de cat,dar acum are un parrr,cred ca l-ai vazut,asa ca nu-mi pare rau sa astept,ca va fi un rezultat bun.Si asa va fi si la bebele tau.
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
liadorian spune:
Gabriela, pune-o pe Medeea mai des la san, chiar mai des decat cere, inclusiv noaptea si cred ca lactatia se va restabili. Asta evident daca vrei sa continui cu apatatul.
Dana, felicitari Dariei! Asta da moment important pentru voi amandoua!
Luna, e spectaculoasa Cezara ta cu cercelusi! Si e clar ca-i mandra de ei, la cat de vesela e!
Noi am primit ieri scaunelul pentru masa, i-am si facut o proba asa, de fantezie, sa vad cum ii sta Unei in el. E un Chicco Polly, cumparat din banii pe care i-a castigat D. la loto inainte de Anul Nou. Iata si www.flickr.com/photos/15329177@N08/sets/72157603431767875/" target="_blank">poze noi, cu dolofana mea la 5 luni.
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
cris_ales spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Luna super pozele cu cercei!! Unde i_ai facut gauri ca eu n_am apucat sa ii fac in Romania? Apropo de asta vreau sa ma scpuz fata de fetele cu care am zis ca in intalnim prin Circ Carla, Aylin, Jadi, Samadhi dar n_am avut timp de nimic in Romanica, intre botez, Craciun, Revelion si invatat pentru sesiune in ultima zi am tot dat telefone sa ma scuz ca n-am putut sa fac una alta.. Va pup pe toate!
Despre constipatie nu stiu ce ar merge in afara de pere, prune..poate sa ii dai sa bea si putina apa intre mese?
Si eu am o itnrebare cam cat dorm bebei vostri? Ca mi se plange bona ca a mea nu prea doarme, ea doarme toata noaptea de ma 19.30-20 pana la 7.30-8.00 si ziua 2,3 minisieste de juma de ora! Eu zic ca e ok, voi ce credeti? Ea e vioaie, nu plange de oboseala ..
PS Avem poze noi de la Craciun
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
nici fetita mea nu doarme mai mult(nici cand era bebe mic nu dormea foarte mult, nu dormea atatea ore cat citeam prin carti). Din momentul in care adoarme, doarme cam 12 ore, bineinteles se trezeste sa manance din 3 in 3 ore. La noi a fost mai greu ca-si facea orele de somn ziua si noaptea statea treaza dar acum incerc sa-i schimb programul.Cand e treaza `mai adoarme de 2-3 ori intre 10 si 30 de minute.Deci nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.Asta e ritmul ei.
Cris cu fetita Alex
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
alina.amerci! deci sa continui cu alaptatul exclusiv? tu pana la 6 luni i*ai dat tzitzy?
vroiam sa va scriu ieri , dar dupa ce am citit de Ame am renuntzat. o sa scriu azi ca m-a ofticat la culme(sau mai bine zis m-a distrat) o chestie: ce credeti ca i-a zis matusha sotzului despre alaptatul la san? ca cica o sa i se citez "inchida stomacu" lu bebe daca nu*i dau decat lapte. si ca musai trebuie biscuiti cu mar! probabil ea crede ca stomacu se face mik mik daca nu e umplut cu mancare solida??oare cat de incuiati si de limitati pot sa fie unii? soacramea a venit alaltaieri seara la noi si cica: nu lasa copilu sa se uite in oglinda ca se deoache singur si ca nu cumva sa las hainele la uscatorie pe atza noaptea ca....nu mai stiu ce!
*mihaela*
Bine ai venit la clubul anti-superstitie. Mama mea e plina si imi zice si mie. Nu lasa fata sa se uite in oglinda inainte de botez, nu arunca apa de la baie afara noaptea ca nu mai doarme fata, etc. De dormit oricum nu doarme.
Cel mai bine a fost cand mi-a spus ca a vazut la tv ca in Romania au zis medicii ca nu e bine sa dai mar cu biscuite si ici sa infesi copilul. Am fost plcut impresionat cand a admis ca aveam dreptate
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
ddanagh spune:
Lia ce scumpa e Una ta. M-a distrat teribil ce concentrata era la desfacut cadourile. Are fata spirit de mica. Ce o fi fost atunci in mintea ei : ' ia sa vad eu ce e aici'
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea