Strumfi de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, poate a vomat doar supraplinul, eu nu m-as ingrijora. De multe ori ei reusesc sa suga mult mai mult decat ne imaginam noi, nu poti stii ca a vomat tot ce a supt. Poate a fost mai lacom si a mancat putin mai mult, atata tot. Si fii-mea mai face asa si dupa aceea sta cu burtica in sus si nu misca nici degetelele, ca sa nu se verse . Asta imi aminteste de faza cu Garfield si lasagna: "ele au inceput".

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Alina si Daria a facut asa cacareze dupa ce am inceput diversificarea. Asta si pentru ca ea nu prea bea ceai/apa (10-20 ml/zi). Am inceput sa o pacalesc punandu-i in biberonul cu lapte gata preparat inca 10 ml de apa. Insa stiu ca tu alaptezi. De 2 zile i-am luat suculet de fructe de la Humana peste 4 luni si i-am pus 20 ml de suc cu 50 de apa si asa am pacalit-o sa bea. Ieri mi-a facut de 3 ori normal si azi o data.
La fel mai stiam si de ceaiul de musetel (eu am granulat de la Hipp), asta daca iti accepta lichidele usor.

Luna multumim de aprecieri. Sa urmaresti sa nu faca cojite la ureche pe dedesubt. Eu i-am dat cu Kanamicina vreo 2 zile.

Oana eu stiu ca fontanela se poate inchide si pe 1 an juma. Trebuie sa aibe loc creierul sa creasca. E mai rau daca se inchide prea repede. Asta stiu eu. Nu stiu daca e 100% corect.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mihaela cheliute din acelea la spate au toti bebeii. Tot perisorul de la nastere o sa le pice cu timpul insa, in zonele unde se freaca ei de saltea toata ziua le pica mai repede.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

poate o sa ziceti ca sunt tampitzika, dar am si eu o nelamurire: babetele alea care au o parte impermeabila si una de marerial cum se pun: cu impermeabilul inafata sau spre bebe????

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Michyduta materialul in afara si plasticul spre bebe.

Dana mersi mie mi-au dat de acolo o solutie dezimfectanta sa ii dau de trei ori pe zi si sa ii rotesc cerceii stanga-dreapta de fiecare data.

Fontanela stiu ca se inchide natural (adica fara vit D artificial, asa cum e fie-mea) intre 6 luni si 1 an si jumatate, mie asa mi-au spus.

Pun pozici acum ca nu mai plec chiar acum.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Fetele stiu ca lui Cosmin ii dadeam numai galbenusul de la ou cand am inceput insa nu mai stiu de ce nu si albusul. Imi spune cineva care stie pentru ca prietena cu fetita de 7 luni jumate vrea sa ii dea si ii spuneam asta dar i-am spus ca nu mai stiu motivul.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

neata, asa e si aici, galbenus de la 8 luni, albusul dupa un an; am citit intr-o carte ca albusul poate provoca un anume tip de alergie (dar nu scria de care).

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

poate o sa ziceti ca sunt tampitzika, dar am si eu o nelamurire: babetele alea care au o parte impermeabila si una de marerial cum se pun: cu impermeabilul inafata sau spre bebe????

*mihaela*

partea de material a beveticii in sus ca sa absoarba ce pica si partea impermeabila inspre bebe ca sa nu i se ude hainele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

...deci, buna ziua,

Ce ma bucur ca ziua a inceput cu vesti bune.

Ame, va doresc tuturor multa sanatate si insanatosire grabnica sotului tau. Cat despre gafa francezilor nu ma mir, la cat sunt de 'competenti'.

Nona, bafta bunicii la operatie si felicitari pt rez bun al amniocentezei al surorii tale.

Pupici la fete,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4241" target="_blank">poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by Luna1

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4241" target="_blank">poze noi

e superba!

anto servici usor!
nona super vesti!
nu se da albus mai devreme pt ca e alergen.
multumesc de sugestii.para si pruna nu tolereaza in nici un fel,toata noaptea nu doarme de crampe si se chinuie sa scoata parturi si plange.....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput