Strumfi de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 2
nma spune:
Ame ma bucur mult pt voi. Sanatate multa sotului si refacere rapida!
Alina pt constipatie eu ii mai apelam la ceai de musetel, iaurt. Ieri eu am baut o cana de must si Andra a fact kk deja de 2 ori, iar ea facea la cateva zile.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Luna1 spune:
Ame nu imi vine sa cred ce am citit. Uite ca exista si minuni, sanatate multa sotului si sa-l aveti cat mai repede aproape de voi. Eu as pleca cu tot cu Jasmine, iti dai seama ce mult isi doreste sotul tau sa va vada pe amandoua acum ca a vazut moartea cu ochii.
Fetelor am vazut poze cu Raducu Andreei care ce sa zic, e superb, al meu sot a venit repede la pc sa intrebe cine e copilul acela frumos? Daca ii mai arat asa baieti frumosi nu mai scap de facut al treilea copil. La fel pozici cu Dodo care deja e "barbat" nu mai pare bebelus deloc si cu Dariuta care e superba si mor dupa pleata ei.
Noi ne diversificam pentru ca Cezara si-a dat programul peste cap. Se trezeste mereu noaptea din 3 in 3 ore si aici e semn ca doresc solide. Asa ca mancam solide. Momentan legumele, le luam pe rand insa orezul e floare la ureche il mananca super bine. Se descurca perfect cu lingurita si tare ma bucur. Probabil in curand vom scapa si de vomat.
Si vestea cea mai super e ca ne-am gaurit urechile, avem cercelusi. Sunt tare fericita desi mi s-a rupt inima cand i-au facut gaurile caci a urlat asa rau. Dar imediat dupa aceea s-a linistit si era zambitoare si acum cand ii rasucesc cercelusii nu pare sa o doara, nu zice nimic.
Va pup plecam la plimbare.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
ghinetz spune:
quote:
Ca trebuie sa carpe diem
O, scris vad ca suna cam aiurea. Eu m-am obisnuit in gluma sa zic asa de cand eram studenta. e mai mult o joaca a mea si a unor prietene: cand ne fura trecutul sau visam prea mult la viitor. Dar nu-mi place cum e cand o citesc. Cred ca nici voua.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Luna, vrem poze cu cercei.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
nma spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
Mai fetelor cred ca am sa renunt la dezvatat copilul de mancat noaptea ca vad ca laptele meu e pe duca. Nu stiu ce sa mai fac, Medeea mananca cate putin si de muls nu mai merge. Oare sa ma apuc sa-i introduc supa? Ea are 4 luni jumate. I-am dat putin mar ras si face ca si cand ii vine sa vomita. deschide gurita dar nu-i place senzatia care o are pe gat, sau nu stiu ce sa mai cred. Am uitat Dragos cum facea
http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
de ce nu incerci sa-i dai lapte praf (complectare) si sa lasi supa pe la 6 luni? eu una asa fac. acum am ajuns sa-i dau doar o masa de formula. nu a luat prea mult in greutate, dar eu sunt multumita.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
[Sau sa nu o tund pana la un an. De ce? Ute ca tocmai ce am tuns-o. Dar nu era sa-i stric ochisorii cu tot perisorul de ii intra in ochi doar de dragul superstitiilor.
Dariuta mea[/url]
cand ma uit la cele 3 fire de par ala lui fiimu si va aud ca pe ai vostrii ii tundeti sa nu le intre paru in ochi............tare ma oftik. hihi.acu serios, pe vf capului a inceput sa-i creasca pufuletz, insa pe laterale unde s*-a frecat de perna, mai ales pe stanga e chelios total. oare sa ma ingrijorez?
*mihaela*
cris_ales spune:
Am citit si eu azi din urma si mi se pare incredibil prin ce a trecum Amethyst.M-am cutremurat cand am citit vestea accea ingrozitoare, ma bucur enorm ca mai exista si miracole si ca totul n-a fost decat cea mai cumplita eroare (parca desprinsa din filme).
Eu citesc mai rar din cauza unei bebeluse extrem de active si care nu sta nici o secunda singura.E primul copil si l-am cam rasfatat,si asta pentru ca o iubesc enorm, e un copil dorit care s-a lasat putin asteptat.Noi ne straduim sa invatam sa dormim noaptea dupa ce 4 luni fetita a confundat ziua cu noaptea. De ceva vreme incerc sa o tin cat mai mult treaza ziua si treptat sa doarma noaptea. Sper sa reusesc pentru ca nu mai rezist sa nu dorm noptile, am ajuns intr-o stare aproape de depresie.
Am o intrebare pentru voi, cand ati inceput sa puneti bebelusii in fund? Am auzit ca la 4 luni ar fi ok, dar doctorita mi-a spus sa nu o pun decat la 6 luni. Eu am mai ridicat-o de manute dar n-am lasat-o decat cateva secunde sa stea in fund.
Cris cu fetita Alex
Luna1 spune:
Alina aici se gaseste suc de prune pt bebei si ajuta la constipatie. Este de la Hipp. Iar dimineata si seara poti sa-i dai alte fructe precum mango, papaya sau poti gasi la borcanel piersica, caisa. Eu asa am de gand. Insa dupa ce terminam legumele.
Fetele stiu ca lui Cosmin ii dadeam numai galbenusul de la ou cand am inceput insa nu mai stiu de ce nu si albusul. Imi spune cineva care stie pentru ca prietena cu fetita de 7 luni jumate vrea sa ii dea si ii spuneam asta dar i-am spus ca nu mai stiu motivul.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Oana pun mai tarziu pozici ca acum tb sa plec sa pregatesc fata de plimbare.
mychydutza spune:
luna nu stiu de ce nu se da albus, insa peste tot am gasit scris ca numai dupa un an e permis!
*mihaela*