Strumfi de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
Blueiris spune:
Gata, doar un mesaj mai scriu. Mie CM-ul nu mi-a venit desi nu mai alaptez de 3 saptamani si ceva. Am intarcat brusc si aveam lapte mult...poate inca nu si-a dat seama organismul ca poate mai e rost de inca unu' mic? oare e normal sa astept atat? sa-mi fac vreun test??? Cred ca sotul meu ar lesina ca si cu maria greu l-am convins ca la 30 de ani mai face omu' si copii.
musetto spune:
Luna, merci, atunci o sa intreb si eu la mall care este exact procedura. Si eu vreau sa ii pun cercelusii pana intr-un an si sper sa nu o doara prea rau...
Noi incepem diversificarea abia peste o luna, dar ma informez deja. Am gasit un link interesant despre asta, pe un forum americanesc. In caz ca mai intereseaza si pe altcineva, aici este informatia (in lb eng): http://www.pregnancy.org/bulletinboards/showthread.php?t=33901
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
cristina26 spune:
Anya20 da, stiu ca mi-ai scris, mai citesc mesajele de la voi de atuci, cand imi e dor de Paul. Mesajele alea imi dau o pace sufleteasca si acum... dar sa revenim la subiectul zilei.
Adevarul este ca mesajele de la ea par cidate, tinand cont de imprejurari pe care le descrie ea... Daca a facut-o doar pentru dorita ei de a iesi in evidenta si a fi cunoscuta de noi toate, a ales o cale destul de diabolica, vorba ta.
Ce iti mai fac fetitele?
La noi diversificarea nu a mers foarte bine. Am inceput sa ii dau cereale seara si mere a 2-a zi la pranz, merele nu ii plac de loc, cerealele i-au placut acum nici alea nu ii mai plac. Asa ca suntem din nou la inceput. Ma gandeam sa ii dau doar san 3 zile dupa care sa incep cu cerealele o saptamana si dupa sa ii dau pere. Sicer nici nu stiu ce sa fac. Sunt destul de fustrata... Noaptea nu merge la culcare daca nu leagan. Nu aveam probleme inaine cu ea... si-a schimbat ritualul de la o zi la alta.
Blueiris mie mi-a trebuit cam 6 daca nu 8 saptamani sa imi vina CM dupa ce m-am oprit din produs lapte.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
catralu spune:
Buna tuturor mamicilor si copiilor!
V-am citit din cand in cand,dar nu am mai dat nici un semn.Acum avem 4 luni si jumatate,sunt un copil extrem de cuminte,parca stim ca ne asteapta o mare incercare in curand!Se pare ca boala nu a mai evoluat,insa tot nu scapam de operatia pe inima,care probabil va fi la sfarsitul luni februarie.
V-am admirat copii si cred ca toti,fara exceptie,sunt minunati!Am vazut fotografii extrem de reusite,unele m-au facut sa zambesc ( cea cu fetitza murdara de morcov in mod special,dar nu mai tin minte a cui user era),altele m-au facut sa ma gandesc la viitor,caci abia astept sa il vad si pe puiul meu in fundulet!
O sa incerc sa pun si eu fotografiile noastre aici,insa nu stiu daca va functiona;sa imi spuna va rog cineva daca se pot vedea asa,daca nu ce alta metoda sa pot folosi.
http://www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=110079014
Va pupic si va doresc sanatate la bebici si sa ne bucuram de fiecare zi cu ei!
valen spune:
f frumoase pozele catalina. Cris este un copil tare reusit si cu siguranta veti trece cu bine peste operatie. sanatate multa!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
cristina26 spune:
catralu frumos foc baietelul tau. Eu iti doresc ca operatia sa decurga mai bine decat te puteai tu astepta vreodata, sau poate chiar mai mult sa aflati ca nu mai e nevoie de nici o operatie. Mult noroc!
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
O
fierbinte si buna tare de la noi pentru voi toate!!!
Sa aveti o zi buna.
Pupici multi mari
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
jadi spune:
Neata, eu cu noaptea in cap ca vrea Dodo companie!
Fetelor, eu nu vreau sa ne certam sau alte chestii asemanatoare doar ca eu am o intreaga teorie a conspiratiei in cap si ma face sa vad lucrurile pe net altfel. Daca este adevarat si nu e nici o inselatorie la mijloc vreau o dovada ori cat de mica ar fi. Pe septoct05 avem o colega careia i-a murit sotul in accident de masina, a ramas singura cu un copil, cat era sotul in spital ne mai scria una alta... apoi am aflat ca a murit! Dar stiu clar ca am citit articole din ziar cu acest caz. Asa ca ma repet, vreau o dovada ca sa imi cer de mii de ori scuze ca am gandit ciudat.
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Cum vine treaba cu floarea? Adica ccc ce fel de floare? Margareta, garofitza, trandafir?
Eu tot trag cate un pic de a lui Dodo dar e mult mai ingusta fata de cum l-am nascut, ori i-a crescut ori s-a ingustat orificiul. Stiu ca si la Vlad ma ingrijorasem luna trecuta ca la doi ani si 2 luni nu era decalotat complet si am descoperit ca aveam gargaunii in cap, se desface frumos pana la mai mult de jumatate dar cred ca s-a decalotat el singurel ca a prins drag de ea si trage de ea daca il las in fundul gol chiar daca ii repet mereu ca nu e voie. Sper sa treaca si faza asta!
Blueiris, incearca intai cereale simple de la Humana, sunt unele cu un porumb pe ele si sunt mai bune pentru prima etapa. In genere nu te-as sfatui sa le pui in biberon, eu merg pe ideea de a nu strica gustul laptelui cu absolut nimic. Pentru cele ingrosate, pune dupa ochi, stiu ca la 50 de ml de lapte eu puneam cate o lingura de cereale, amestecam apoi mai adaugam inca 2 lingurite daca le vroiam mai consistente. Cu cerealele Humana trebuie sa ai un pic de rabdare ca odata le vezi ca se ingroasa, pana se amesteca ele cu laptele dureaza circa 1 minut. Eu m-am pacalit o data, am zis ca nu sunt suficient de consistente, am mai pus o lingurita si s-au facut aluat de paine ![]()
Cred ca am scris pentru o saptamana!
Deni &
Vlad & Tudor
ghinetz spune:
quote:
in fond l-am pupat si l-am strans pe al meu in brate aseara cum de mult n-am mai facut-o.
Luna, credeam ca am fost singura care mi-am dragalit sotul de numa' in seara aia. Si ii tot ziceam ca nu conteaza ca nu ma ajuta la curatenie, ca important e sa fim sanatosi si sa ne iubim...Ce-o fi zis omu' nu stiu, dar cred ca i-a placut. Asa ca, zic si eu...nu ma intreb de e tzeapa sau nu, a meritat. A meritat si pentru ca am vazut ca suntem aici cu toatele cand e nevoie. A meritat sa trecem si printr-o asa experienta. Iar eu, pentru ca vreau sa cred in minuni, ma incapatanez sa zic ca a fost o minune.
Fug sa mai citesc mai departe.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"