Gradi Degetica
Raspunsuri - Pagina 2
magghyc spune:
Da, m-ai ajutat, nu cred ca e ce vreau....
Ai putea pls sa imi spui pe PM la ce gradi suneti acum?
Am senzatia ca ne potrivim in gusturi - cel putin la desenatul liber cu siguranta.
Eu am o optiune de gradi, dar nu sunt total multumita, asa ca mai caut.
Problema e ca sunt contra valului - vreau plodul sa iasa afara, zilnic, sa se joace, sa se bucure ca e copil si invete Luceafarul in clasa a Va.
Urasc gradintele care se lauda cu invatarea alfabetului si cu 2x2=4.
Daca sistetmul romanesc d einvatamant e cazut total in cap nu consider ca trebuie sa stau si eu in cap, ca sa "adapteze" copilul.
Multumesc tare mult de lamuriri...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
pisicuta si matei spune:
. Iti pot spune si aici, nu cred ca este vreo problema
.
Momentan este cu mine acasa, sa se mai recupereze dupa numeroasele probleme de sanatate create de mersul la gradi. Din toamna as vrea sa il duc si va fi cu siguranta la gradinita Waldorf particulara de la Cismigiu
.
magghyc spune:
Nu pot sa cred!!!![]()
Deci, am avut dreptate: avem aceleasi gusturi.
Asa ca..ne vedem in toamna la gradinita, caci am facut aceeasi alegere.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
misscata spune:
buna seara sunt miss cata de la gradinita degeticca si as fi curioasa sa vad ce mai face Mateias?
Ca am pastrat legatura cu mama lui Rares si mama Carinei.eu nu mai lucrez acolo si as fi vrut sa vad ce mai faceti .
Va pup multa sanatate si succes.
mrnpopovici spune:
as dori si eu mai multe informatii despre gradinita Degetica. Cum sunt copiii ingrijiti?
Sunt scosi afara des? Cand permite si vremea normal.
pentru ca noi la gradi unde mergem de 1,5 ani avem mari probleme cu iesitul afara. Trebuie sa ne rugam mereu de dna directoare sa fie scosi copiii afara.
dia48 spune:
Misscata,daca tot nu mai lucrati la gradinita,mai dati-ne si noua detalii despre Degetica.Si spuneti-ne dc.vreti,de ce ati plecat.Va multumim!
dia48 spune:
Misscata,daca tot nu mai lucrati la gradinita,mai dati-ne si noua detalii despre Degetica.Si spuneti-ne dc.vreti,de ce ati plecat.Va multumim!
selenutza spune:
Buna Ziua Miss Cata,
Fetita mea, Ilinca T inca mai intreaba de dumneavoastra. Care a fost motivul pentru care ati plecat? Ne puteti spune?
Si alte detalii legate de gradinita? Ce sa avem grija si ce nu?
Multumesc,
Selena