Gradi Degetica
Raspunsuri
ninne spune:
Am o vecina care si-a dus baietelul la Degetica. Este tare incantata de ce se intampla acolo, de mancare, curatenie si de educatoare. Mi-a recomandat-o din toata inima si mie, pacat ca nu am posibilitatea sa platesc atatea milioane pe luna...
[url=http://www.youngnutrition.net]www.youngnutrition.net/member/tickers/57986/ticker1.png" border="0">[/url]
pisicuta si matei spune:
Eu am copilul la degetica si intr-adevar suntem multumiti de ce este acolo.
Educatoarele sunt tinere, au rabdare; programul este diversificat si fac inclusiv ore optionale cu oameni veniti din afara gradinitei. Adica au o profesoara de muzica pentru orele de educatie muzicala, un coregraf, mai au ora de actorie(incluzand ore de dictie pt pitici). Am uitat sa mentionez ca sunt cate 2 persoane(educatoare si ingrijitoare pe grupa) si copii sunt destul de bine supravegheati.
despre mancare ce sa zic..meniul se schimba zilnic, este echilibrat si proasat. Copilul meu este alergic si suspect de celichie si chiar au foarte mare grija sa nu manance alimente interzise.
Au si o asistenta medicala care vine de 2 ori pe saptamana(pentru mine este un stres femeia respectiva, dar sa trecem peste).
Au si curte exterioara pt jucat..maricica si cu tot ce are nevoie.
Ca minusuri...salile de curs sunt cam micute(noroc ca sunt putini..cel putin in grupa la bb meu sunt doar vreo 6-7) si tot acolo dorm...paturile sunt in perete si pregatite cand mananca de pranz.
In rest eu am avut niste "incidente" cu ei pentru ca am mai vazut copilasi bolnaviori pe acolo si bb meu a avut doua episoade urate si m-am certat cu ei..dar una peste alta...ii recomand cu caldura.
ps: au si sistem de supraveghere si iti poti vedea copilul ce face pe parcursul zilei ![]()
Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor
Midori spune:
Eu am fost s-o vizitez, de doua ori chiar,
mi-a placut cum arata, cu bucatarie curata, baie amenajata pt copii.
Cu toatte ca este casa mare salile de curs sunt mici,
sala de jos de joaca este mare si frumoasa.
Ce nu mi-a placut:
mi s-au parut copiii cam opariti, nu erau veseli, de fiecare data cand am fost,
au materialele didactice puse la indemana, la vederea copiilor si i-au dresat sa nu le atinga (cam frustrant zic eu)
managerul nu este de vazut, prima data am vorbit cu o educatoare
care avea calitati de PR, a doua oara cu una care nu mi-a placut.
Cand m-am dus la sfarsitul programului erau la joaca in curte si eau cam mohorati, mai ales educatoarele.
Astea sunt numai impresii, acum vezi si tu si spune-ne parea ta
Pe curand,
mama de Midori
ileden spune:
Am si eu baietelul la Degetica inca de la inceput si am fost de foarte multe ori acolo sa vad ce se intampla. Mereu la ore diferite.
Spune-mi ce inseamna copii mohorati? Eu nu am vazut asa ceva si poate imi explici la ce te referi.
Cat despre materialele didactice eu cred ca copiii trebuie invatati sa respecte manualele de pe care invata. Al meu pana la gradi rupea tot ce era hartie si sincer nu imi placea deloc. Nu mi-a spus niciodata ca nu a fost lasat sa atinga ceva (carte, jucarie), si vorbeste mai mult decat ar trebui:-)
Lory2004 spune:
Cam cati copii sunt in grupe la gradinita? Sunt mai mult de 10 ?
Cum s-au acomodat copii vostri ?
Lory
pisicuta si matei spune:
In grupa la baietelul meu, care este si cea mai mica sunt in jur de 6-7 copii. Eu zic ca Matei s-a acomodat foarte bine si i se face dor de educatoarea lui, de colegii de grupa cand lipsim mai multe zile-ceea ce ma face sa cred ca ii este bine acolo. Singurul disconfort este uneori cu trezitul de dimineata, dar in rest..totul ok!
magghyc spune:
Buna,
M-ar interesa si pe mine Degetica pt Nichita, s-ar incadra la grupa de pitaci...
Ce tarife sunt la Degetica?
Copiii ies zilnic afara?
Sunt mai degraba inclinati spre cunostinte teoretice sau spre lucruri practice/artistice?
Eu caut o gradi mai "relaxata" fara accent pe invatarea multimilor, alfabetului sau cine stie ce alte bazaconii de genul acesta....
Degetica ma incanta ca inteleg ca au curte..problema e daca o si folosesc. :-)
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
pisicuta si matei spune:
Noi nu mai suntem la Degetica
..dar iti pot spune ca anul trecut cand l-am dus eu pe Matei ieseau si dimineata si dupa-amiaza...in schimba in primavara asta m-am tot rugat de ei sa il scoata, ca au fost zile frumoase cu 14-15 grade si ei imi pretextau ca sunt copii in gr care tocmai ce au fost bolnavi...si nu prea au iesit..nu stiu ce mai fac acum.
Apoi au activitati imbinate: practice si artistice...dimineata au orele de muzica, actorie( nu in fiecare zi
) si activitatile care sunt variate: activitate matematica, mediu, societate etc - fac si dans si gimnastica..invata si poezii...cam ca la orice gradinita. Nu se exagereaza foarte tare...acum depinde si de parinti ca sunt unii care vor...sa stie Luceafarul bb la 3 ani
. Ce ma nemultumea pe mine este ca desenau mai multe pe planse conturate deja, inclusiv cand nu aveau un program anume, desenau ca intr-o carte de colorat, iar mie imi place mai mult sa deseneze liber, sa poate sa invete ceva...
sper sa iti fii fost de folos ![]()