Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6
Raspunsuri - Pagina 3
oana_oana26 spune:
Mcrissa,
multumesc mult, sa dea DD sa vina bebicii la toate mamicile care si-i doresc
oana_oana26 spune:
Mcrissa,
acum fac stimulare cu closti , Z4-Z8, ca am vazut ca ai scris altceva la inceput
utica spune:
Salutare fetelor!
Eu inca nu am nici un rezultat luna aceasta. Vreau insa sa stiu daca mai este cineva in situatia mea. Am tot citit la voi ca v-a intarziat CM de la tratament. Tin sa reamintesc ca eu nu am facut monitorizare prin urmare data ovulatiei este stabilita de mine prin teste de ovulatie.
Pe scurt:
Durata CM la mine este in jur de 35-36 de zile. Si ovulatia in jurul z19-z20. Prin urmare intre ovulatie si urmatorul CM sunt 15-16 zile. Dupa prima luna de tratament ovulatia a intarziat cu 2 zile, la fel si durata CM s-a marit cu cele 2 zile. In cea de-a doua luna de tratament..ovulatia am depistat-o mai repede adica in z16. Asta daca am interpretat bine testul de ovulatie. Deci ma asteptam ca CM sa se incheie cel tarziu astazi z16 de la ovulatie.
Ieri am facut test de sarcina si a iesit negativ, insa nici CM nu a venit.
Intrebarea mea este daca calculez bine, sau daca i s-a mai intamplat vreuneia dintre voi ceva asemanator (adica dupa tratament sa ovulezi mai repede). Sau fetelor, cele care ati facut monitorizari, la cate zile de la ovulatie ar trebui sa vina CM?
Cred ca ma intelegeti ca asteptarea este foarte grea.
Va multumesc pentru rabdare...celor care au citit pana la sfarsit...:)
Oricum o sa va tin la curent cu rezultatul.
aerlilian spune:
Utica ,din experienta personala,dar si din experienta altor fete,ajung la concluzia ca de cele mai multe ori,in urma stimularii,totul o ia razna si nu mai poti fi sigura de nimic.De exemplu,la mine,la un CM de 24-25z,in urma stimularii mi-a venit la 35z si apoi din nou la 12z.De asta ce zici?Inteleg ca nu am fost singura careia i s-a intamplat si atunci nu m-am luat de ganduri prea tare.Testele de sarcina erau negative si la mine,iar dr mea a zis sa nu sper aiurea,pt ca testele din ziua de astazi sunt super-relevante,inca din a 10 zi de la fecundare.
utica spune:
aerlilian multumesc mult pentru raspuns. Intr-o oarecare masura intuiam raspunsul care mi l-ai dat tu, dar stii cum este atunci cand iti doresti f mult sa se intample esti in stare sa te legi de orice doar ca sa mai poti spera ca poate s-a intamplat minunea.
O sa astept sa treaca CM si apoi voi merge la doctor la control. Mi-am pus foarte mari sperante in tratament, asta pentru ca toti doctorii care m-au consultat mi-au spus ca totul este ok, ca sigur voi ramane insarcinata, doar ca nu s-a intamplat asa. Credeam ca printr-o stimulare ovariana voi ajunge la un rezultat pozitiv.
Inca o data, multumesc pentru raspuns.
aerlilian spune:
Utica,la fel stau lucrurile si la mine.Nu am nimic,nici eu si nici sotul,am facut si laparo si am facut si o luna de stimulare,insa tot fara rezultat.Dupa dereglarea aceea,dr mea a zis sa luam o pauza de sarbatori,sa nu ne mai gandim la nimic,sa nu mai numaram nimic...pur si simplu sa traim!!!Si asa am facut.Daca s-a intamplat sau nu minunea...voi afla saptamana viitoare.Daca nu...urmeaza o noua stimulare.Sa ne tinem pumnii reciproc si sa dea Dumnezeu sa fie bine!
mari_lolutza spune:
Am fost azi la eco dupa stimularea cu 2 closti. Nimic! Nici un folicul! Mi-a dat sa iau luna viitoare iar closti in combinatie cu 3 fiole de menogon. N-am gasit nicaieri menogon. Daca puteti, ajutati-ma! Poate i-a ramas cuiva. Va rog din suflet!
nushulica spune:
buna seara!
am fost si eu azi la medic sa vad de cand incep sa iau clomifen si se pare ca am ratat luna asta
cica trebuia sa iau din z2-6...iar eu lunile trecute(am mai luat in oct anul trecut) am luat in z5-9...totusi mi se pare ciudat asa devreme...voi ati mai auzit de asa ceva??(cm e de 29-32zile)
zambetmic spune:
buna seara
sunt noua pe aici si as avea o intrebare, daca m-am monitorizat singura cu teste de ovulatie 2 luni si au fost negative toata aceasta perioada, pot sa incep stimulare, sau trebuie sa treaca mai mult timp?
inca nu am apucat sa ma duc la medic, doream un raspuns daca stiti, asa inainte sa apuc sa ma duc (inca nu stiu cand pot obtine programare)
cam cat costa lunar acest tratament?
multumesc
oana_oana26 spune:
Sper sa nu se confirme ce spun , dar se pare ca ......fiecare bordei cu obiceiul lui
Eu am facut stimulare anul trecut cu dr endocrinolog de la Buc si mi-a dat Z5-Z9 iar anul asta, alt dr, ginecolog de data asta a spus Z4-Z8
La tine vad alta varianta
Nu stiu ce sa zic, cele mai multe pareri se pare ca sunt pt Z5-Z9, dar daca dr nostri asa spun, nu ne ramane decat sa-i ascultam ca doar or sti ce fac