Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utica spune:

mcrissa Asa da..:). Si eu tot in a 15 zi ar trebui sa fiu. Nu cred ca am rabdare pana sambata dimineata. Cred ca voi face un test maine dimineata! Sper sa avem vesti bune. Multumesc de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by mcrissa

utica voi fi Z28pe 16 ianuarie.luna trecuta mi-a venit in z30.probabil voi face test in Z31, pentru ca este ziua sotului si de ani de zile isi doreste ca de ziua lui sa-i dau vestea ca sunt insarcinata.

Cristina in asteptarea mormolocului

ha-ha, mcrissa, tot in coincidente o tinem!!!! si sotul meu e capricorn, un pic inaintea zilei sotului tau, iar eu nu-i astept pe nenorociti pe 15-16, cam cu o zi inaintea celei in care nu-i astepti tu!
mi se pare tare haioasa "asemanarea" noastra!
eu iti doresc si tie si mie sa facem cel mai frumos cadou sotilor nostri, poate ne ajuta DD!!!
de asemenea, succes tuturor fetelor stimulate sau nestimulate.
te pup si hai galerie pt. tine!

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

andriushca eu astept coincidenta cea mare:sa fim amandoua .si mie se pare haioasa coincidenta.imi aduc aminte ca luni la rand ne venea numai pe 13 ale lunii.La multi ani sotului si il rog pe DD sa le putem da sotilor cel mai frumos cadou de ziua lor.galeria o facem mai intai pentru tine
utica ai facut testul?sa nu ne ti pe jar aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

mcrissa am facut testul azi dimineata la prima ora...negativ..:(. Sunt f suparata...Inca nu a venit cm dar totusi ma gandesc ca daca as fi reusit sa raman insarcina testul iesea pozitiv...

Mergi la inceput

utica pana nu vine CM mai exista sanse.de obicei testul apare pozitiv dupa intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Mcrissa, multumesc de incurajari ! Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Buna,
daca vreti sa ma primiti si pe mine in grupul vostru v-as multumi mult
Eu am mai facut acum un an stimulare cu ovamit (substanta activa e aceeasi, citratul de clomifen), in prima luna cu o pastiluta pe zi, fara nici un rezultat, cel mai mare folicul fiind de 10 mm, iar in a doua luna cu 2 pastilute pe zi, In Z5- Z9, cu 2 foliculi de 23 si 24 mm, soldat cu o sarcina gemelara , o fetita si un baietel pe care din pacate i-am piedut la 20 de sapt
Astazi incep din nou trat de stimulare cu Clostilbegyt, una pe zi, Z4-Z8 si sper sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Bun venit, oana oana. De ce zilele 4-8? Ai ciclul mai scurt de 28 de zile? Sa ai noroc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

asa a zis dr
si eu m-am mirat putin pt ca seria trecutaam facut in Z 5-9, dar faceam stimulare cu alt dr
Asa zice, asa fac, desi primele pete au fost pe 7 ian, deci aia ar fi prima zi, dar dr a zis sa numar din ziua in care a inceput sa curga serios (adik de pe 8)

Mergi la inceput

oana_oana si ma rog la DD sa dea roade tratamentul.daca si prima sarcina ai obtinut-o prin stimulare cred ca ai sanse mari.eu prima sarcina am obtinut-o natural si din prima luna, acum incerc de un an si de doua luni fac si stimulare si nimic

Mergi la inceput