Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

april, parca gabbriela din sua pusesse niste site-uri pt copilasi. Era la sectiunea asta, ceva de genul info utile pt copii. ma uit si daca gasesc, iti zic.

Mergi la inceput

Anto, asta e subiectul si are si linkuri pt colorat. Nu l-am studiat sa vad daca sunt si flori......poate cauti putin:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107792

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mersi Andreia, am gasit desene cu flori. Le trebuie la scoala pt a lipi cocoloase de hartie creponata, pe culori, la Abilitati preactice. Saptamana trecuta au avut cu animale si a fost mai usor de gasit, acum le trebuie cu flori si tare mult am cautat....in sfarsit. Mersic inca o data

Mergi la inceput

Anto, ma bucur ca ai gasit. Bianca maine la aceeasi materie face o veverita. A trebuit sa cumparam ghem. Fiecare copil si-a ales un animalut. vedem apoi ce iese:-)

Bafta si Andradei la lipit si sa-i iasa frumoase floricelele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

O saptamana plina de succese va doresc !

oana, brrr,brrr..foarte frig ;)

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana, multumim de laude si de ajutor. I-am dat lui Victor sa citeasca ce curajos este.
Oricum el mai vrea la patinoarul unde am fost, sa vedem cand mai ajungem ca sapt. asta se anunta incarcata si weekendul viitor la fel.

Alina, la ceea ce a spus Oana referitor la temperaturi, as adauga ca aici e mare umiditate in aer, ceea ce face gerul mai usor de suportat. Eu merg in fiecare cam 10 minute pe jos si la -20 nu mi se pare frig.
In Ro, nici n-as fi iesit din casa.

In schimb, umiditatea asta vara nu ne-a placut deloc, ne durea capul.

April, de la ce adresa ai gasit flori? Vreau sa il pun si eu pe copii sa coloreze/bricoleze cand nu reusim sa ii scoatem din casa.

De azi, Victor are o invatatoare noua, cea de pana acum a plecat sa nasca dupa spusele lui. Culmea e ca si invatatoarea noua e gravida, dar ii va duce pena in vara.
Vineri au avut petrecere de ramas-bun, invatoarei vechi i-a pictat o inima uriasa.
Acum vrea sa faca felicitari de Valentin's Day si sa le trimita in Ro.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Ai dreptate Cristina , te obisnuiesti cu aceste temperaturi , dar vezi tu , stilul de viata din Ro (cobori din casa si urci direct in masina ) nu e benefic. Anul asta mi-a fost mai frig ca niciodata.In copilarie , in Moldova (Iasi) erau iernile acelea adevarate cu zile interminabile de ger iar eu mergeam 3.5 km pe jos pana la scoala si ajungeam acasa transpirata si muread de cald.
Astazi de ex. in Buc , de dimineata era soare , 3-4 grade C... la prinz dintr-o data 0 grade C si un miniviscol ,iar dupa o ora din nou 5 grade si soare de primavara.

Mult succes lui Victor cu noua invatatoare .

legat de desenele cu flori, ieri am dat cautare cu google si am gasit ceva pe didactic.ro la diverse.

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Cristina, uite aici flori:
http://www.kidscolorpages.com/flowerspg2.htm
http://www.kidscolorpages.com/flowers.htm

Mergi la inceput

Unde as putea gasi teste cu ortograme?
Pana acum n-am avut pb, insa vad ca la i-au/iau nu merge treaba.
Am incercat eu sa-i explic cum am stiu dar tare le incurca. As vrea sa-i dau mai multe teste,poate prinde ceva.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

Unde as putea gasi teste cu ortograme?
Pana acum n-am avut pb, insa vad ca la i-au/iau nu merge treaba.
Am incercat eu sa-i explic cum am stiu dar tare le incurca. As vrea sa-i dau mai multe teste,poate prinde ceva.

nu stiu april! si eu caut desi Miss mi-a spus ca vor face ortograme abia in cl. a-III-a ;))cu toate ca le "noteaza "acum

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput