Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-4

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Suntem ok, ne facem program cat de cat.
Bogdan e incantat de pici dar asteapta sa mai creasca un pic.
La scoala totul este ok.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Lala, ma bucur ca va intrati in ritm. Am vazut ca recenta fost ziua ta, asa ca itzi urez, chiar cu putina intarziere sa fii fericita alaturi de cei dragi, multa sanatate si La multzi ani!
Ce tanara esti!!! Si arati f. bine in poze, iar copii sunt adorabili!

Liliana,ce surpriza placuta!!! Ma bucur ca ai mai scris si abia astept sa ne spui de primele lectii de ski pe care ti le-a predat Laura!

Anto, nu ne-ai zis cum a fost cu cartea si referatul?

Noi am inceput in "forta" saptamina asta. La mate au inecput cu inmultiri si impartiri. La germana au primit un plan pt toata saptamina: 7 foi obligatorii de terminat pina maine si alte 4 optional cu gramatica invatata pina acum. Cele obligatorii le-a terminat de ieri, ar mai avea cele optionale! Sper ca azi sa le termine, ca sa le poata preda maine!

La cunoasterea mediului au invatat de Polul Nord si Polul Sud, cine traieste acolo,. cum e ziua in raport cu noaptea, temperaturi, etc,........

Stiti ca va povesteam ca un coleg i-a pus piedica si cazind, si-a rupt mina...Ei bine, acel coleg a avut ziua la o zi dupa Bianca si a invitat simbata la el toata clasa!!! 21 de copii!!! Probabil ca parintii se simt destul de aiurea ca nu au reactionat cum trebuie in cazul Biancai, mai ales ca mama e vicepresedinta comitetului de copii pe clasa, si vor, facinmd un Party cu toata clasa, sa arate de fapt ca, indiferent de ce se poate intimpla intre ei, ei sa ramina uniti.......
Am intrebat-o pe Bianca si a zis ca vrea sa mearga.....O las, desi mie nu-mi va fi usor sa dau ochii cu ei. Ma gindesc insa, ca ei mai au de petrecut inca cel putin 2 ani jumate impreuna, si ca, ei ca copii, s-au "impacat" de mult. Nu vreau sa o invat sa poarte ranchiuna-..........Habar nu am daca procedez bine - pt ca Bianca mi.a zis ca ea s-ar duce, dar daca eu nu vreau, ea intelege si nu insista -. Nici nu prea stiam cum sa-i zic: nu te duci acolo, ca, din cauza lui ti-ai rupt mina........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata!

Andreia, si eu zic sa o lasi pe Bianca sa mearga la petrecere daca ea isi doreste asta.

Si Victor a avut mai multe teme sapt. asta, el mai are o sapt. si scapa de invatatoarea asta, sa vedem cum va fi cu cea noua.

In rest, vineri i-am facut 4 vaccinuri, cele care ii lipseau.
Si a fost tare bolnav cam pana miercuri, febra, raceala, si la un moment dat a avut un ochi tare rosu, mi-a fost teama sa nu fie conjunctivita.

Acum e bine, sa vedem cum ne vom mobiliza in weekend, sa includem cat mai multe activitati, sa recuperam si weekendul trecut.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Lala, arati super ... felicitari inca o data si fiti sanatosi , caci restul vine de la sine.

Andreia, banuiesc ca Bianca v-a merge la petrecere :)si eu am avut o divergenta cu mamica unei colege a Melisei , insa fetele s-au impacat a doua zi iar noi mamicile ne-am simtit extraordinar de prost cand ne-am intalnit la o serbare... au urmat scuzele "reciproc"
si mi-am propus ca altadata sa nu-mi mai " bag nasul".( ei bine, nu se compara cu cazul tau -la mine era legat de o papusa pierduta revendicata de ambele tabere insa noi aveam dreptate)

cge, ne spui si noua ce vaccinuri ai facut ? poate se fac si la noi... si multa sanatate !

Meli a facut descoperirea saptamanii: revista scolara ... primul nr. a fost dedicat unui catel si cateva poze de la spioane.. le-a multiplicat si a incercat sa le vanda(inca nu a incasat nimic -)
a, si mai vrea sa-si puna o masa in strada, sa-si vanda si plusul de jucarii .. cu greu am convins-o ca nu se poate acum ...dar am amanat pana la vara ! poate uita pana atunci

O zi buna va doresc !

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Helbi, voi sinteti mult inainte, Antonia va mai face inca adunari si scaderi (cu numere mai mari)...

Lala, ce frumosi baieti ai, sa-ti traiasca, sa creasca mari, destepti si sa aiba mult noroc.

Antonia merge bine la scoala, cel mai important este ca a devenit constienta de importanta rezultatelor obtinute, deci face eforturi sa vina numai cu note mari. Duminica trecuta a avut prima lectie de ski si a fost super incintata, asa ca acum stim unde ne vom petrece duminicile...

Cu cititul am lasat-o mai moale, si-a cam pierdut interesul iar eu am fost extrem de ocupata cu serviciul si nu am insistat. Azi mergem la biblioteca (dupa o pauza de peste o luna) si sper sa reluam bunurile obiceiuri.

Miercuri am fost la un mic spectacol la scoala lui Antonia, au cintat in cor cu profa de muzica. Uitati niste poze de pe situl scolii, pina ajung sa descarc pozele personale. Acum, cine recunoaste interpreta?

http://www.mariedefrance.qc.ca/siteweb/nouvelles.cfm?nid=888C7B9C-E22E-3E3F-4C2651009028E67F

Poate aici se vede mai bine?

http://www.mariedefrance.qc.ca/siteweb/nouvelles_photo.cfm?nouvelleUUID=888C7B9C-E22E-3E3F-4C2651009028E67F&name=img_1230844.jpg

Un week-end placut.

Mergi la inceput

Bianca a fost ieri la aniversarea aceea si s-a simtit bine. Eu am dus-o si luat-o, si m-am bucurat ca s-a simtit ok. Nu am vorbit nimic cu parintii, doar ne-am salutat si atit....Tocmai ce-am aflat ca tipa e insarcinata cu al 5-lea copil, ceea ce imi mai explica din comportamentul fata de accident...........clar ca nu are timp pt copii......are 2 sub 5 ani.......si mai vine unul acum:-((((

La scoala merge f bine. Va spuneam ca au avut enorm la germana. Vineri mi-a zis ca a fost singura din clasa care a facut cele 11 pagini si ca a felicitat-o invatatoarea. O parte i le-a adus corectate si n-are greseli!

M-am uitat pe cartea de mate si am vazut ca in 4 apgini intra bine de tot in tabla inmultirii. Ea o stie f bine pina la 5 si asa si asa dupa 6. Insa, vad ca au o tabela in care i-i invata cum sa calculeze, asa ca o las cu ce stie zilele astea.

Va dorim o saptamina frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Lala sunteti tare scumpi sa cresteti mari.

Andreia, legat de Vrajitorul din Oz, deoarece doar 3 copii au reusit sa citeasca toata cartea s-a prelungit cu inca o saptamana.
Saptamana trecuata au avut un concurs legat de Eminescu in care sa scrie o poezie a lui si sa o exprime si prin desen. Au fost 2 premii I, 1 premiu II, 2 premii III si 4 mentiuni. Andrada a luat premiul II. Ma bucur enorm. Ea nu era chiar asa de fericita, ii parea rau ca nu luase premiul I mai ales ca gresise doar la titlul poeziei (scrisese Somnoroase Pasarele, cu P mare in loc de p mic). Au primit si cadouri (creioane cerate, dulciuri).
Aici inca nu facem inmultiri. Poate ar fi bine sa incepem si noi usor cu 1, 2 si eventual 3. Mai vedem mai incolo, acum sunt tare aglomerati.

Mai sunt 2 sapt. si vine vacanta. Doua saptamani pline de evaluari.

Oana, ce bine ca ai invatat-o pe Antonia sa mearga la biblioteca. Aici ii "stimuleaza" punand parintii sa cumpere o sumedenie de carti, mereu, mereu, pt a-si forma si o biblioteca. Are o gramada de carti dar nu stiu zau cand le va citi pe toate daca in ritmul asta trebuie sa cumparam.

Cristina, insanatosire grabnica lui Victor. Nu bine a scapat si Andrada de laringita ca aseara a facut febra din nu stiu ce.

Mergi la inceput

Bravo Antoniei!!!

Si aici sunt incurajati sa mearga la biblioteca. Bianca are permis inca din clasa 1 la biblioteca scolii, si de la gradi la biblioteca de pe linga biserica catolica. Mai am eu la biblioteca oraseneasca si de acolo tot ea isi alege fie carti, fie dvd-uri, fie povesti pe cd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata,

Si lui Victor ii place sa mearga la biblioteca, merge in fiecare miercuri cu clasa la biblioteca scolii, si in weekend mergem la biblioteca de cartier, luam si dvd-uri pe care nu le putem tine decat o sapt.
Victor deja a sesizat avantajul asta in Canada fata de Romania, asa eram si noi in anii trecuti cumparam o multime de carti.

April, bravo Andradei, si sanatate multa.

Victor e ok acum, am fost cu el la patinoar weekendul asta si ii place f. mult. E bine ca avem patinoare exterioare lg. casa, si putem sa mergem si in timpul saptamanii.

Uitati, si poze de la ziua lui si de la Biodome, unde am fost in weekendul trecut:

http://picasaweb.google.com/marius.geana/ZiuaLuiVictor8Ani?authkey=Wo3mBmKZ3HU

Andreia, felicitari Biancai sa o tina tot asa.

Oana, weekendul viitor Victor a decretat ca vrea sa mergem cu voi la patinoar (dc mai mergeti, bineinteles).

Alina, nu te uit cu vaccinurile, miercuri mergem si cu Anca la poclinica. Ei i-am cumparat si facut toate vaccinurile existente pe piata recenta din Ro, iti spun atunci despre diferentele de aici versus Ro.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

april- felicitari andradei pentru locul doi.

Hmm eu nu l am inscris pe cristi inca la biblioteca dar niciodata nu e tarziu asai?

Copiii vostri s au inscris la concursul micii matematicieni cumva de anul acesta?Cristi s-a inscris, au si o culegere pentru pregatire din care rezolva ex. si probleme si sincer ieri m a blocat cu doua dintre ele care cred eu ca ori sunt gresite ori nu avem noi habar.
Oricum speram sa aflam azi.

In Ro tabla inmultirii se fa face in clasa a treia in trei saptamani.

Mergi la inceput