Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-4

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

helbi, felicitari pentru scolarita si tot asa sa mearga mereu. Si eu am facut germana in tinerete si stiu ce limba grea este, deci cu atit mai mult este meritul lui Bianca pentru rezultatele obtinute.

april, bravo lui Andrada, este important sa fie ambitioasa, asta o va ajuat si mai tiziu in viata.

Cristina, tare frumoase pozele, ce mari au crescut si fetitele lui Gabi...Dar cel mai mult mi-a placut tortul.

Ce inseamna sa fii mama, acum 10 ani (de cind dateaza ultima mea incursiune la ski) as fii stat acasa la cele – 28 de grade cit anuntau dimineata. Dar daca copilul a vrut sa mearga, mi-am scos si eu schiurile de la naftalina si m-am lasat dusa… A fost frig, dar cu mult soare si cel mai important este ca nu am degerat . Asa se schimba persectiva…totul este in capul nostru…Inutil sa va spun ca ma cam doare pe ici pe colo, in partile esentiale.

Edit: am uitat sa va spun ca Antonia a inceput conjugarile. Adevarata distractie de-abia incepe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Buna mamici !

Noi vom rata/amana evaluarile din aceasta saptamana din cauza virozelor

S-a trezit ieri dimineata cu frisoane, stare febrila, ochi rosii..etc:) a venit aseara dna Dr. , nu este grav, insa trebuie sa stam in casa cel putin pana joi. Mai grav este ca jumatate din clasa (toate fetite) sunt bolnave ..si au aceleasi simptome.

O zi buna va doresc !

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alina, sanatate multa Melaniei !!! Asta e important, va descurcati voi si cu evaluarile.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Multumesc Cristina , in Bucuresti se pare ca este epidemie de viroza respiratorie:)) astazi am stat o ora in farmacie sa-i cumpar Melisei reteta si toti clientii de la coada cumparau medicamente pt aceleasi simptome.

E prima boala adevarata din viata ei .

O seara buna va doresc !

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, mult asanatate Melaniei! Sper sa nu se complice boala si sa nu ia si cea mica.

Cristina, superbe poze!

Oana, ai mare dreptate! Nici eu nu m-as misca de multe ori din casa, daca ar fi dupa mine. Insa, pt ei trebuie sa o facem si uneori ne prinde bine si noua!

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Multumesc Andreia pentru urari :((sa-mi dai un miel pt. Melania....dar e Melisa ! hmmm, copiezi de la Cristina da ?
Astazi Melisa se simte mai bine , are tratament cu antibiotic..si a invatat sa inghita pastile.
Deniz este bine deocamdata desi isi face si ea numarul de bolnava ,doar,doar sa primeasca si ea Nurofen

desi nu sunt recente, va pun si eu niste poze
http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi/AlbumFRTitlu?authkey=ezwHOSrtCUg

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Alina, scuze. Trimit mielul. Eu nu maninc asa ceva:-)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helbi

Andreia

Nici noi ,ca are colesterol... dar il primesc pe cel virtual de la tine

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

quote:

Andreia

Nici noi ,ca are colesterol... dar il primesc pe cel virtual de la tine

Alina
[/quote]

Sper ca Meli e mai bine! Si Bianca are o prietena Melisa:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alina, uite, iti trimit si eu un miel virtual.., si scuza-ma, eu scriu tot tot timpul pe fuga pe DC.
Editez, sa iti spun ca ma bucur ca Meli e mai bine, si felicitari ca inghite pastile, Victor nu reuseste

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput