Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-4
Raspunsuri - Pagina 3
april spune:
Multumim Andreia si Alina.
Sunt intradevar mandra de ea si i-am si spus-o. De fapt de cate ori ma face sa fiu mandra i-o si spun pt ca stiu ce mult inseamna. Si de f multe ori ii spun ca o iubesc, pentru ca din nou stiu ce inseamna....desi parintii m-au iubit si ma iubesc si acum enorm si simt lucrul asta prin ceea ce fac mereu pt mine, nu mi-au spus niciodata in cuvinte te iubesc sau suntem mandri de tine. Culmea ca nici eu nu le-am spus lor desi ii iubesc enorm, insa parca ceva ma impiedica sa le-o spun, si atunci nu pierd nici o ocazie sa ii spun Andradei. I-am spus si fata de ai mei si am observat la ei "ceva"...nu stiu sa explic, poate un fel de parere de rau ca nu mi-au spus,poate putina mirare ca eu imi exprim clar sentimentele fata de copilul meu, nu stiu exact ce.
21.12.2007 - 8 anisori
fulguletzul meu
P&ANA spune:
april,cu aceleasi sentimente am crescut si eu , insa cred ca astea erau vremurile de atunci (cel putin pt. generatia mea ,ideal era sa fim pupati/iubiti de parintii nostri doar in somn)
Desigur ca niciodata nu mi-am pus intrebarea daca sunt iubita sau nu pt ca stiam de 'undeva ' , ca e valabila prima varianta.
Astazi ne manifestam dragostea pe sleau si ii protejam (eu) uneori in excces ,dar mie asa-mi place .
De cand s-au nascut fetele, eu cu sotul meu ,nu am fost niciodata la un restaurant fara ele... nu am facut nimic doar pt. placerea noastra.. nu stiu , ne-ar fi" stat in gat"
Alina
a fi om e lucru mare ...
helbi spune:
Da, cred ca mai greu ne exprimam noi sentimentele verbal fata de ai nostri, sio vice-versa, decat acum. Stiu ca ai mei ma pupau si ma felicitau merteu pt toare rezultatele. Stiu ca au sarint in sus de bucurie vazind premiile luate, intrarea la liceu, treapta a doua, facultatea.....Nu imi amintesc f clar cit de des le declaram eu ca i-i iubesc, desi le-o aratam. Ce imi amintesc insa f clar este ultima intrevedere cu tatal meu, acum 3 ani. Stiam ca urmatoarul drum va fi la inmormintare, si, inainte sa plec, l-am luat in brate si i-am spus cit de mult i-l iubesc si l-am pupat si incurajat. Si totul a fost reciproc. Ma bucur ca am facut asta!
Si eu o pup si -i spun mereu Biancai cit de mindra sunt de ea!
Azi au reinceput scoala. Am mers cu ea la scoala si am dus Muffins pt a-i serba ziua cu colegii. Si-a luat cu ea colectia de monezi pe care a facut-o la Paris si portretul din Monmartre ca sa le aratae colegilor (la ei asa se obisnuieste ca, dupa o vacanta plina, copii care au ceva de aratat, sa arate!).
Aseara a citit 3/4 dintr-o carte prima ieri. S-a rugat de mine sa o las sa o termine, dar era deja 21,30, asa ca i-am zis ca e destul pt ieri. Ce credeti ca a facut? Si-a pus ceasul sa sune si s-a trezit azi sa termine cartea! Pina m-am dus eu sa o trezesc, mai citise inca jumate din alta carte! Si eu ma bucur ca a prins gustul cititului!
P&ANA spune:
Andreia, Doamne ,ce amintiri mi-ai trezitsi tatal meu...12 ani chiar aztazi
sa le fie tarina usoara
Bravo Biancai
Alina
a fi om e lucru mare ...
liliana csaki spune:
Felicitari Andradei si Biancai. Noi inca nu ne putem lauda cu mare dragoste de citit dar sper ca lucrurile sa se mai schimbe.
Laura a avut o vacanta prelungita pentru ca saptamana trecuta a fost in tabara de ski la Predeal. Dupa indelungi discutii cu "nu vreau, nu-mi place, n-am prieteni acolo, nu-mi place sa skiez" si alte asemenea, am luat-o sambata si-am ramas pana duminica pentru ca l-am lasat si pe David saptamana asta, asa ca ieri pe drumul spre casa s-a tot bocit ca de ce n-o mai las, ca David ramane si ea nu si tot asa. Sambata seara m-a tinut pana la 9 pe partie sa tot urce si sa coboare ca nu se mai satura si-n plus era prima data cand avea voie singura cu teleski-ul. Ieri isi gasise un "elev", un tip care skia si tot urca si cobora cu ea, se conversau si i-a zis c-o plateste daca-l invata si pe el sa skieze asa bine, ea fraieruta era f. incantata, ca de-altfel de fiecare data cand i se intrevede posibilitatea de a castiga bani. Sotia lui, ca si mine, chibitam de pe margine, insa Laura mi-a promis si mie c-o sa ma invete, pe mine pe gratis.
Stiind ca ramanem pana duminica seara, am luat fisele cu mine, avea tema la romana si trebuia sa inceapa sa scrie pe caiet dictando(abia saptamana trecuta au inceput) si am avut marea surpriza ca atunci cand am ajuns in camera sa se-apuce de scris, m-a intrebat intai cum se scrie pe dictando si a facut-o, chiar frumos. N-a terminat pt. ca era f. obosita dar dimineata cand s-a trezit a trecut direct la scris si abia dupa ce a terminat tot m-a trezit si pe mine sa mancam si sa mearga din nou pe partie. Azi a luat un -FB pe o fisa si pe ceva tema de lucru in clasa. S-a schimbat extraordinar de mult intr-un an, e mult mai serioasa, constiincioasa.
Legat de relatiile cu parintii nostri, nici eu nu-mi amintesc sa-mi fi spus vreodata ca ma iubesc sau ca sunt mandri de mine, cred c-asa fusesera si ei crescuti si-asa stiau, nici eu nu le-am spus vreodata, acum regret pt. ca nu mai sunt, in schimb le spun mereu copiilor mei cat de mult ii iubesc si cat de mandra sunt de ei, iar ei la randul lor imi spun mie. E asa de bine!
va pupam,
april spune:
Descurcareata fata Laura.
Poate e mai dezghetata, e bine asa. Timizii pierd mult. Adevarul e ca sporturile de iarna plac mai mult copiilor decat alte sporturi. Pana prind putin curaj si incredere in ei, apoi totul e f simplu.
Aer curat, miscare, placere, relaxare. Toate astea fac din acest sport unul extrem de apreciat.
Cred ca aveti dreptate fetelor in privinta exprimarii sentimentelor pe vremea cand noi eram copii. Asa au fost vremurile. Oare copiii nostri cum o sa-si creasca copiii? Exista o apropiere mult mai mare acum intre copii si parinti ceea ce este bine. Ma bucur ca fii-mea zice ca eu sunt cea mai buna prietena a ei...asta nu stiu pana cand pt ca de obicei pe la 12-13 ani incept prieteniile alea mai dubioase si daca nu esti cu ochii-n patru......
21.12.2007 - 8 anisori
fulguletzul meu
P&ANA spune:
Buna dimineata !
Aseara aveam unele regrete ca am deviat de la subiect si imi cer scuze pt. asta ;))batranetea e de vina
Si una calda - Meli a luat ieri B in carnet ,era multumita stiind singura greseala s-a datorat din neatentie si nu pt ca nu ar fi stiut.
E adevarat ai nostri copii devin mai responsabili si mai maturi pe zi ce trece .
O zi buna va doresc !
edit; LA MATE
Alina
a fi om e lucru mare ...
april spune:
Alina, de ce sa regreti? Aici dezbatem orice pb. Si inevitabil cu totii acolo ajungem, vrem nu vrem, asta e....suntem muritori.
Imi dau seama ca eu trebuie sa fiu fericita ca parintii sunt inca in viata, langa mine. Uneori ma gandesc ca se vor duce si ma intristeaza tare lucrul asta desi stiu ca e firesc. Am vrea sa-i avem pentru totdeauna.....dar nimic nu e pt totdeauna....pacat ca nu stim sa apreciem ce avem numai dupa ce nu mai e (asta e valabil la modul general).
21.12.2007 - 8 anisori
fulguletzul meu
P&ANA spune:
quote:
Originally posted by april
Alina, de ce sa regreti? Aici dezbatem orice pb. Si inevitabil cu totii acolo ajungem, vrem nu vrem, asta e....suntem muritori.
Imi dau seama ca eu trebuie sa fiu fericita ca parintii sunt inca in viata, langa mine. Uneori ma gandesc ca se vor duce si ma intristeaza tare lucrul asta desi stiu ca e firesc. Am vrea sa-i avem pentru totdeauna.....dar nimic nu e pt totdeauna....pacat ca nu stim sa apreciem ce avem numai dupa ce nu mai e (asta e valabil la modul general).
21.12.2007 - 8 anisori
fulguletzul meu
Ohhh! cata dreptate ai april!
nu voiam sa fiu acuzata ca sunt off topic;) dealtfel mi-ar place sa discutam mai generalizat.
Alina
a fi om e lucru mare ...