Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-4
Raspunsuri - Pagina 19
liliana csaki spune:
Alina, am vazut, la noi in zona au dat si cativa stropi, numai bine sa-mi mocirleasca masina abia spalata
. Azi iar a batut vantul, cica si maine la fel, in plus astia au inebunit, vor sa inchida circulatia incepand de joi, si-asa e calvar in Bucuresti.
Mie mi-a iesit 38 la test iar descrierea aia zau ca mi se potrivea, de riduri si kg nu vreau sa pomenesc.
April, daca si tu schimbi prefixul, e tot de-ala cu 4 in fata? nu stiu de ce dar eu credeam ca ca esti undeva in jur de 3
.
Laura merge in tabere de ski de pe la 4 ani jumate, la Predeal. Sunt doi tipi care-au fost campioni de ski fond(in poza de jos cu costum verde cu roz e Laura acum 3 ani, cred), super ok., iarna organizeaza tabere de ski iar vara fac alpinism, tiroliana si nu mai stiu ce. Laura s-a obisnuit cu ei, eu am incredere ca totul e in regula, unul are un baietel de varsta Laurei, asa ca o trimit regulat si vara si iarna. Anul asta l-am trimis si pe David, a fost cel mai pitic din grupa.
Andreia, multumesc. Pe 28 e ziua mea, sunt un berbec veritabil. Ce multa vacanta aveti! Sa va distrati bine!
Nu-i tarziu sa invete, copiii au o capacitate incredibila de a invata ce le place.
april spune:
Lili, tot ala prefix...cu 4...bata-l vina
...ce n-as da sa fie cu 3
...oricum multumesc pt estimare, conteaza mult.
Si apropo, unde e testul ala sa ma verific si el nitel la CRBL 
Se pare ca se apropie ceva chefuit pe aici???
..vin si eu la o felie de tort si un pahar de sampanie 
Andreia multumim pt vot. Nu speram noi la potul cel mare, nici nu e cazul, sunt poze froarte reusite care chiar merita locuri fruntase.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani
P&ANA spune:
uite aici april
revin
Alina
a fi om e lucru mare ...
http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
april spune:
mersi Alina. mi-a iesit 37
...cu 3 ani minus...e ceva, nu?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani
april spune:
Dimineata cand m-am trezit era totul alb afara...pe masina erau peste 10 cm de zapada...zici ca vine Craciunul, nu Pastele. Acum ninge frumos ca intr-o poveste de iarna...astept sa vina Mosu' ![]()
cge spune:
Deci, abia acum ajunge zapada pe care v-am trimis-o de aici ?![]()
![]()
Si aici s-a mai incalzit sunt 3 grade cu +, sambata soacra-mea il oftica pe Victor ca prietenii lui de la tara erau in bermude, si pe el l-am dus in Ca, si il oblig sa se imbrace cu pantaloni de neige in martie.

Da, mai fetelor, trec asa repede anii astia, nici nu te prinzi decat cand te uiti ce copii mari avem.![]()
April, si noi am votat 'visatoarea', anul trecut am participat si noi, anul asta pana nu ai zis tu, nu am stiut de concurs.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
april spune:
Ieri am avut carnavalul. A fost foarte frumos. Sunt atat de scumpi toti 
Scufitza rosie
P&ANA spune:
quote:
Da, mai fetelor, trec asa repede anii astia, nici nu te prinzi decat cand te uiti ce copii mari avem.
De acord cu tine Cristina;(( ma apuca tristetea cate odata ! as vrea sa ramana la stadiul de "bebe"
La noi nu a ajuns zapada , da'nu mai vrem
april, frumoasa distractie , am tras cu ochiul. Andrada are o alura gratioasa.
Meli a stat acasa ieri din cauza ca avea o stare febrila si o durea capul. astazi a vrut sa mearga la scoala pt. ca au simulare pt Cambridge ;

Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
april spune:
Alina ce ma bucur ca ai pus poze cu voi, in sfarsit "ne cunoastem" 
Cristina, hai si tu cu cateva poze.
cge spune:
April,uite cele mai recente poze cu copiii.
F. frumoasa Scufita Rosie, si tot carbnavalul.
Invatatoarea a avut o idee buna, sa mai rupa un pic monotonia zilelor de scoala.
http://picasaweb.google.fr/marius.geana/Februarie2008?authkey=PpLiqgyONmo
Sunt facute mai mult in casa, ca nu prea am avut activitati de exterior in ultimul timp.
Si noi suntem multumiti de Victor, am primit al doilea buletin scolar, are A+, peste 95%.
La matematica a progresat de la 90% la 95%.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005