Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-4

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Paste fericit celor ce sarbatoresc azi Invierea!
Vacanta placuta scolareilor!

Saptamana viitoare avem carnaval. Andrada va fi Scufita rosie. Au si texte de interpretat. Sper sa fie ok pt ca ea pana acum nu a mai interpretat niciun rol si are oarece pb la interpretare. Parca ar fi poezie nu rol. Dar lucrez cu ea si incet, incet sper sa prinda despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Paste fericit, celor ce i-l serbeaza azi!

Noi sumtem in vacanta de joi. Joi seara a ramas prietena Biancai la noi,iar de marti pina vineri mergem noi la ea la casuta de vacanta.

Ieri am avut program:-) Am iesit dupa rucsac special pt role si apoi am fost in oras sa iau un cadou pt un baietel care va avea ziua vineri. Acolo, la Kinderland copii faceau cosulete din carton, vopseau oua de plastic-:)...............asa ca, atita timp cit eu mam uitat de cadou, Bianca si-a facut de lucru acolo. Apoi, mi-a zis ca a auzit ca la etajul 4 (noi eram la 5) copiii picteaza ceva de la Lili Fee (printesa Lili),. Am coborit si, la firma aia de tacimuri WMF copii gateau:-) Si-a facut o salata de fructe, apoi fiecare ce vroia sa manince: spaghetii, cirnaciori cu piure.......ea a vrut cirnaciori cu piure si, chiar a mincat. Piure-ul era facut de copii din cartofi cu smintina, si asa m-am bucurat ca a mincat cu smintina si chiar i-a placut, ca o sa-i dau sa-si faca singura si acasa. Ca, apoi am vb cu tipul care i-i supraveghea si el chiar imi spunea ca, la copii care nu vor sa guste nimic, cel mai bine e sa-i lasi sa-si faca singuri.
Dupa asta, am mers si a colorat un tablou de la Lili Fee si i l-au plastifiat, asa ca a devenit un suport pe care poate sa manince:-) Si e tare incintata. A mai primit culori si ascutitoare........

Dupa , am urcat iar la 5 la copii si Bianca a gasit o masinarie:-)) I-i facea poza, poza aparea pe TV si apoi ea putea sa-si puna diverse coafuri, machiaje, bijuuri........:-) Juma de ora am stat pe linga ea, ca nu mai vroia sa plece. Insa., nu-i cumpar chestia asta, ca numai asta ne mai lipseste:-)) si e si 59 euro...bine, nici ea nu a zis ca ar vrea...........

Am mers apoi la Mc Donalds si i-am luat ei un Happy meal ca au colectia cu catelusi, Nintendogs, daca i-i stiti. Super draguti si "latra":-))

Ne-am mutat la librarie, unde Bianca a ascultat ceva la casti la raionul de copii. Si am ajuns si noi acasa la 6:-)

Acum, ne pregatim sa mergem la biserica sa o impartasesc si apoi in vizita la nepotel:-)

Anto, sunt sigura ca Andrada se va descurca f bine la carnaval. Abia astept sa vad poze. Am primit si noi pozele facute la scoala si-s tare frumoase, numai ca-s pe hartie. Cind le scanez, trimit pe mail.

O saptamina frumoasa si cu rezultate f bune la scoala, pt copii ce au scoala. Vacanta frumoasa si multa odihna, celor ce au vacantza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Paste fericit celor care il sarbatoresc astazi !

Astazi ne-am pertecut toata dupa-amiaza in Gradina Botanica , Melisa incercand de zor sa invete sa mearga cu rolele ... dar la cat e de precauta ,ne mai trebuie cateva WE sa mearga bine.

Deni a descoperit elesteul cu pesti si i-a hranit cu paine adusa de acasa >iar la desert le-a aruncat si ciocolata

april , frumoasa ideea cu carnavalul!Nu-ti face pb , se v-a descurca de minune Andrada !

Andreia , ce program frumos si relaxat aveti ! Vacanta placuta in continuare...

O saptamana plina de succese va doresc !

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Alina, inseamna ca a fost cald la voi azi, nu? La noi sunt acum -1 gr, brr. A fost asa de frig azi:-(((
Stai linistita ca Meli se va descurca mai repede decat itzi imaginezi tu!
Sa inteleg ca e frumos in gradina botanica, nu? Ca ma tenteaza is e mine sa o duc pe Bianca la vara, daca ajungem. In Herastrau, Cismigiu, Parcul Rosetti, ala de la Aviatorilor, Moghioros, am dus-o, dar n-am ajuns in gradina botanica si zoo.........

O sapt. frumoasa!

Mergi la inceput

Te asteptam cu mare drag , chiar te rog sa incluzi in program si aceste locuri.
Desigur ,vei fi dezamagita de priveliste ,insa isi face si Bianca o parere...

Ieri au fost 20 C dupa amiaza , cu toate ca toata dimineata a fost innourat si statea sa ploua :(( am avut noroc !

dar vrem si sa ploua , poate mai spala putin din praful asta , ca avem muuuuuuuuuuult

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Deja merge mai bine cu interpretarea. Maine facem repetitie in costumatie. Abia astept carnavalul. Mai ca m-as costuma si eu......in bunicutza

Alina, ce bine ca la voi e cald....aici ploua intruna
Andreia, ce de activitati aveti...
Lili, cum se simte Laura in excursie? Cred ca profita la maxim de ski.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Hai mai April, chiar in bunicuta? pe zi ce trece ma grabesc tot mai putin spre postura asta, mai ales ca-n cateva zile schimb din nou prefixul brrrrr Ma amuza cand ma gandesc ca am vreo 2 colege de liceu care si-au maritat fetele iar fie-mea face abia 9 ani, yessss, eu sunt mai tanara ca ele daca am asa copii mici Au carnaval asa pur si simplu sau serbeaza ceva? oricum super ideea.
Laura e ok., skiaza mult in fiecare zi si ma suna in fiecare zi cel putin o data, o sa-mi vina o nota....Azi mi-a zis c-a fost f. frig( -16 -18C) si a usturat-o fata de la frig, eu nu i-am pus nici o crema ca nu m-am gandit ca-i asa de frig. Cica merg sus pe ghetar, ieri au fost la 3300m si-au coborat pana la 2400m, au coborat 9 km lunecand pe skiuri. Comparand cu partiile din Predeal, alea sunt interminabile si i se pare mai dificil. Instructorii imi spun insa ca n-are nici o problema, rezista f. bine. Dar mie mi-e deja tare dor de ea, e atata liniste in casa numai cu David, parca nici n-as avea copii.
In Bucuresti azi a fost primavara adevarata, 23-24C, pomii sunt infloriti, acum insa a inceput sa bata vantul si sa stropeasca putin.

Andreia, te rog eu, treci si la Laura 24.06.1999. Voi mai aveti vacanta?

Mergi la inceput

Lili, chiar bunicuta, ca mai am o luna si schimb si eu prefixul (ala, stiti voi care ) si nu mai pot sa sper la alt rol. Carnavalul nu e cu nicio ocazie, insa cum anul acesta nu au facut nicio serbare s-a gandit inv ca ar trebui macar una pe an. Si atunci de ce nu un carnaval? Maine e ziua cea mare
Ce scoala de ski face acuma Laura! M-ar tenta si pe mine. La anu'.....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani

Mergi la inceput

bunicute ??? Nu, mame intelepte zic eu Oricum e mai sus un subiect cu varsta psiholocica si mi-au iesit 45 ani...nu mi-a venit sa cred , am mai aplicat odata si ..la fel.Eu ma simt fooarte bine asa , doar ca ma dau ridurile " de gol"

liliana, ai vazut furtuna de praf aseara in Bucuresti ? Pe mine sincer m-a speriat ,brr ! Si nici nu a plouat.

april, votat visatoarea !

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Liliana, am adaugat data nasterii Laurei.
Nu ne spui si noua cind e ziua ta, sa itzi trimitem "bezele" is sa te felicitam?:-)
Eu mai am 2 ani jumate pina la schimbat prefix, dar parca asa de repede trece timpul..........

Anto, tinem pumnii strinsi Andradei si, sa pastrezi pozele pina vineri seara cind ne intoarcem si noi (in cca o ora plecam la niste prieteni la casuta lor de vacanta is revenim vineri).

Bianca e in vacanta pina in 7 aprilie. Practic, azi e prima zi de vacanta, caci vineri si luni au fost zile libere, datorate Pastelui Catolic.

Si pe mine m_ar tenta pt Bianca la anul o tabara de ski. Ea nu stie deloc sa sckieze, dar nepotica mea a invatat acum o luna, tot in Elvetia, la 14 ani! Asa ca, nu cred ca la 9 ani va fi tarziu sa se apuce. Eu, din cauza ochilor, n-am voie, insa, pe ea as da-o!

La noi ieri a nins pt prima data anul asta- Era asa o vreme mizerabila, plua si ningea si frig.......brrrrrr. Si acum e frig, dar nu mai ploaua/ninge. Sper sa vina primavara totusi!

O sapt. frumoasa pina la urmatoarea intilnire!

Edit: am votat-o si eu pe "Visatoarea":-) Succes! Eu abia ieri am realizat concursul:-(

Mergi la inceput