Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by m_monique

dandusa, barbatii sunt niste copii mari. diferenta dintre baieti si barbati e data de pretul jucariilor.
Andrei (16.12.2006)

ca bine ai mai spus-o! acum inteleg eu de ce de abia asteapta alin sa cumparam play station pt el si ianis...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

macar al meu nu se joaca, dar tot m-a convins si a cumparat PS3: jocuri pt Tudor, iar filme si muzica pt noi (care noi nu stiu exact ca eu nu am timp de nimic cand ajung acasa...)

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare gagici

azi mancat : lapte dimineata , pranz= cartofi frantuzesti + putin desert nestle , la masa urmatoare pateu din ficat de pui amestecat cu putina smantana si almette, compot de mere si f putina sunca de pui ( ptr prima data si i-a placut la nebunie ;) ) acum nsut c eo sa ii mai dau probabil incercam niste biscu sau putine cereale desi alea sunt cam cah . :)

olita : am avut cateva incercari dar pana sa ma misc eu sa dau hainele jos , s-a intamplat fenomenul in pampu. azi si-a luat olita si spunea el ca tre sa stea acolo dar ..coto nu s-a prins decat cand l-am schimabt eu si a vazut surpriza :))

pupici si numai bine
D

Mergi la inceput