Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanica2006 spune:
Am intrat sa citesc vesti despre D mic si bucurie mare!! Sunteti acasa!! Ma bucur mult, Diana, acum sper sa va vindecati cat mai repede, multa , multa sanatate! Am citit povestea voastra, atat de rau imi pare, din pacate stiu cum e sa te afli in spital cu puiul in brate...
Multumesc, dragelor, pt. ca impartasiti bucuria noastra Dar totusi realizez ca in curand vor incepe si pt. noi chinurile maselutzelor , de aceea savurez fiecare clipa de liniste. Chiar am reusit sa-l dau cu dentinox pe micutz si am vazut ca sub gingie sunt numai umflaturi, fiecare maseluta si caninii sunt la monmentul asta niste umflaturi, clar conturate, numai ca nu au scos coltzii...
Ruxandra, acum am citit ca ai avut un deces in familie, imi pare tare rau... Chiar daca era inaintat in varsta... imi pare rau ca totul se sfarseste.
Imi cer scuze daca am avut un ton prea vesel pt. dispozitia ta, dar nu citisem despre deces.Aaaa...acum vad ca ti-am smuls un zambet, atunci ma bucur mult, pirpirio!! Si ieri?? Ieri de ce ai fost trista?? Dar azi e bine, nu??
Dbunny, ma bucur ca aveti nopti mai linistite si ca nu mai faceti operatia la oo.
Dia, Chinico, Flore, Mirona, v-am vazut frumsetile, sa va traiasca fetele si sa le gasiti niste baieti pe masura lor , adica precum fiu-meu!!
Dia, am vazut si pozele voastre de Sarbatori, tare frumoasa e Oana si maaaaaaaare, are o talpita de doua ori cat a lui David, ce marime poarta?? Tot bine papa????
Aelita, uite, n-am apucat sa te felicit pt. baietel!! Sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos!
Dianarus, io nu stiu ce sa-ti zic de laptele de vaca...eu ma gandeam sa-l tin pe david pe late praf pana spre 2 ani, el oricum e mai slabutz, cu mancarica aveam probleme de cand ne stim, deci laptele e baza. Si daca i-l iau si pe asta sau ii dai unul mai sarac in vitamine, etc. ne sufla vantul...
Yagmur, ma bucur ca nu mai tre' sa-ti tin companie la un plans din ala de sarea camesa pe noi, parca nu aveam chef in seara asta
Dayanara si tu te gandesti deja la bb2??
Dandusa, la voi cum merge proiectul bb2?? Succes taticului in lupta cu energia nocturna a Crinutei!
Stati ca tre' sa strig pe cineva:
A_dejuuuuuuuuuuuuuuuu, hai sa ne apucam si noi de bb2, ca numa' noi am ramas socate, sub tratament cu magne B6, crucindu-ne de cat curaj au fetele astea gravidutze. Sau tu deja lucrezi din greu???
No , nu mai stiu ce-am mai vrut sa va zic. Nopate buna!
Ba, stai, Ktrinelu', sanatate!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
asiza spune:
Vaai, Dianocico, acum am citit povestea spitalizarii voastre!!!! Nici eu nu puteam povesti mai bine decat ai facut-o tu...am retrait clipele de groaza petrecute in spital cu Denis...deci te inteleg perfect...sanatate multa multa multa!!!!! totusi, mi se pare icudat ca nu v-au dat ceva pentru a preveni crizele de respiratie acasa, gen Prednison, dar cine stie...oricum supravegheaza-l indeaproape si nu te panica tare ca nu-s atat de periculoase crizele precum par...la aer rece sau la abur si sunat salvarea intre timp
Roxanico, ce frumos povestesti tu acolo de minunatia de David!! Doamne ajuta sa o tineti tot asa!
Dianaruuuuus, no asa, Dianaruuuus...ce ai de ai trecut pe lapte de vaca, huh?!?...sa-ti spun teoria?...hai ca ti-o reamintesc ...deci, asadar si prin urmare...laptele de vaca e destul de sarac in fier, vit C si D si de aceea se recomanda amanarea introducerii lui pana pe la varsta de 1.5/2 ani. Pana atunci lapte de continuare care are tot ce-i trebuie...ok, la un copil fara probleme, sanatos tun, ar fi ok laptele de vaca si de la 1 an, dar Marc a avut atatea probleme! Are un sistem imunitar destul de slabutz si eu as zice sa mergi pe lapte de continuare pentru a-i fortifica sistemul imunitar...Eu asta fac cu Denis...pana cel mai devreme la 1.5 ani nu am de gand sa-i introduc laptele de vaca....Te puuuuup...ti-ai bagat fix
Am fost ieri cu Denis la medic...l-am inscris...ne-au luat aia datele la receptie si ne-au cerut carnetul de vaccinat la puricat...si gata...pai, cum?, nu-l vede un medic??? Am zis ca io vreau medic sa-l vada...ok, sunati dimineata pentru appointment ...sunat dimineata...appointment la 16.00...mergem cu copilu', intram la 4 fix si ne intraba un medic tanar, dragut si indian ca de ce am venit...io: " pentru un control general" si incep sa-i spun povestea noastra bla bla...el, foarte dragut si amabil de altfel, zice ca ei nu fac controale generale ca nu au fonduri si ca daca copilu' arata bine, nu are diaree, mananca si doarme totul e ok...super relaxat...eu ii zic ca totusi avem o probleme ...copchilu' are bubite...se uita si zice ca alea-s urmare ale unei infectii respratorii si sa nu-mi fac griji ca trec de la sine...sa-l dau doar cu crema hidratanta...no, booon...ii mai zic ca io vreau trimitere la un medic nefrolog si dau sa-i arata radiografiile lui Denis...zice ok, dar first trebe sa vada o scrisoare de la medicul care l-a supravegeat pe denis pana acum, in care sa se specifice diagnosticul si investigatiile facute, ca asta ar salva mult timp si ca altfel ar trebui luate investigatiile de la 0...no, io nu am o astfel de scrisoare...acuma trebe sa umblu in tara dupa medicul nefrolog care l-a vazut pe denis si nush daca-mi va da o astfel de scrisoare. sa speram ca da, totusi...si am plecat...stiam ca astia-s relaxati, da' nici chiar asa...
Vineri mergem dupa carnetul de vaccinari si in functie de ce zic astia ca ne lipseste, ne fac vaccinurile...oare costa??? ...
V-am scris un cearsaf...
aaa..inca ceva...denis a gustat whiskey azi ...era cu ta'su in sufragerie si paharul de alcooooale pe masuta...denis s-a intins sa-l ia sa bea, tati i-a explicat ca nu-i voie bla bla...ok, s-a intors cu spatele, iar tati a luat circa 3 secunde ochii de la el...timp in care ghici??? A luat hotarat paharul cu ambele manute si l-a dus la gurita...bineinteles ca l-a varsat pe bluza si i-a ajuns putin si pe buze si a facut o mutritaaaaaaa...era socat...a fost un dulce, dar bine ca n-a inghitit!!!
Va pup...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
luly spune:
Hai sa mai bantui si eu pe forum. Dupa ce ca intru destul de rar si putin aseara, de fapt azi noapte, am scris si eu un mesaj mai lung si l-am pierdut . In fine, fuse si se duse.
Acu nu vreau decat:
- sa urez multa-multa sanatate lui d, sa se faca bine cat mai repede ca sa n-o mai faca pe mami a lui sa planga (offff Dianocica groaznica experienta ati trait)
- la fel de multa sanatate si pt Ktrinel si sa fi egoista sa nu mai dai si la altii.
Mai si parca mai erau cu probleme de sanatate da' nu mai sunt in stare sa-mi amintesc. Aaa, Crykett parca avea puii bolnaviori, multa-multa sanatate si lor si cui mai are nevoie.
Dandusa parca m-ai descris pe mine cu Di in mesajul in care explicai cum si de ce dormi cu Crinuta. Acu' Isa se trezeste de 3-4-5 ori pe noapte si e parfum pe langa Di (sau am eu antrenamentul facut ). Da' am si eu o nelamurire, vrei s-o intarci pe Crinuta?
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
luly spune:
Asaa, mi-am amintit de scrisul pe pereti. Pe Di am incurajat-o de mica sa deseneze (am avut noroc ca ea nu baga tot in gura cum face Isa, plus ca fiind primul copil am avut mai mult timp sa ma ocup de ea- eram si eu cam cum e Dianocica acum - adica dedicata 200% "comorii") si tot timpul avea foi prin preajma tocmai pt a nu fi tentata sa deseneze prin alte locuri. Eeee si pana la urma tot am pe un perete o capodopera (intr-un dormitor -asa ca n-o admira prea multa lume) de-a ei facuta dupa varsta de 2 ani (deci eu eram la serviciu si ea era in grija lu' bunica) facuta cu creioane cerate. Inca se mai vede destul de bine, da' pana n-o salt si pe Isa nu zugravesc.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
aelita spune:
Roxanica pupici lui David !!
Oana haha pai Denis e deja barbat !!! a trecut botezul !(cu whiskey)
luly,nu zugravi pana nu isi pune si Isa tabloul langa surioara acolo !
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
19s+ (DPN 18mai2008)
anateo2004 spune:
neata!
sunt suparata,seba face febra de aseara.afacut tota noaptea,chiar si la 2 ore dupa antitermic.a trebuit sa pun si novocalmin ca avea 39.5.eu banui ca va face diaree ca are niste gaze fff pestilentioase.acum s-a culcat.eu sunt zombi,ca n-am prea dormit.
dianocica,ma bucur ca sunteti acasa.sper ca ati avut o noapte linistita.
desiree,ktrinel insanatosire grabnica
shosonika felicitari pt mers!
am vazut o groaza de poze,toti copilas sunt superbi
ma duc sa imi inec amarul cu niste fursecuri
Yagmur spune:
Neatza,
Sint chiauna de cap; Luca a avut ceva insomnii azi noapte.. se trezea, punea in fund si incepea sa cante sau sa vorbeasca pe limba lui.... apoi se ridica, arunca in cap, scartaia patul de mi-a sarit si mie somnul; nu a marait, nu a plans, pur si simplu nu a vrut sa doarma... si asa de vreo 4 ori/noapte....
Azi mergem sa ne facem varilix - cica ar fi mare epidemie la noi de varicela....
Dianocica, bine ca sinteti acasa; greu de tot prin ce ati trecut; insanatosire grabnica si DA: iti sta bine in albastru
Bebinuta, sper ca Ada se va acomoda la gradi; o sa-ti fie greu la inceput, dar apoi va fi bine... inca o viitoare mamica muncitoare printre noi
Desiree, Ktrinel - sa treaca repede; si am multi colegii bolnavi.. sper sa nu se prinda si de mine
Shoshika, felicitari pentru mers
Aelita, pupici de la Cluj, mai ales pe burtica
Ruxandra, imi cer scuze ca te-am sunat in acel moment nepotrivit, dar nu am stiu de deces; imi pare rau pentru pierderea suferita
Timisoara, m-am indragostit iremediabil de frumoasele printese si mamicile lor; Luchitza ar fi fost tare bucuros sa stea si el chiar in mijlocul canapelei inconjurat de fetitze frumoase
Dia, ce mare si expresiva este Oana.... sint innebunita dupa ea... iar tu arati atat de bine
Dandusa, ceva news despre proiectul bb2???
Asiza, sint doctorii de acolo prea relaxati.. sper sa rezolvi cu scrisoarea... daca te pot ajuta cu ceva sa-mi spui... daca ai nevoie de traducere sau ceva, pun fetele mele la treaba (eu nici in RO nu ma descurc cu termenii medicali ; ) - nu uita ca si Luca a baut bere...
Luly, Clujul va pupa; eu sper ca Luca sa nu deseneze pe pereti.. si asa am pictat un perete si proprietarul englez nu stie (nici macar nu stie ca am copil )
Ce carnat am scris..... acum back to work
Pupici trupei de minunate Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Yagmur spune:
Anateo, insanatorire rapida lui Seba
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
crykett spune:
buna minunatelor
Dianocica sanatate multa lui d mic Katrinel sanatateYagmur Ruxandra sa le stapiniti sanatosiAelita fetele si burticaIuly multumimLavinia sa iti traiasca Mihaiu,e frumos foc si ii sta bine tuns (a stat cuminte la tuns?)Copii mei sunt mai binisor. VA PUPcristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004
roana spune:
Astazi e ziua mea...
Fac 31 de ani. azi nopate alex a fost super cuminte , parca stia ca e ziua lui mami.
Doarme intre noi si m-a luat de atatea ori in brate azi nipate. mor de dragul lui.
Multumesc Aelita de urare.
Imi doresc sanatate in primul rand ca restul vin de la sine.
Va pup pe toate si fug ca dau o masa la colegi